Τα εισιτήρια διαρκείας και ενίοτε και τα φοράκια (δίχως φόρο) θα ξεπουληθούν όλα. Όλο το Αγρίνιο και η Αιτωλία θα ξαναψηφίσει Σύριζα.

Το κυβερνητικό συνοθύλευμα πλέον αρχίζει μοιάζει με μια καρικατούρα από τις μαφιόζικες ταινίες ή τις αθλητικές διαφημίσεις.

Αφού ο “Νονός” άρπαξε τα “παιδιά” από την αντίπαλη συμμορία ( Ανελ ) τώρα Ο “Νόνος” πιο “σκληρός” τώρα αρπάζει και αυτούς που τον έφτυναν, όπως ο Θ. Μωραϊτης.

Ένας λευκός Πίου απο την Αιτωλοακαρνανία.

Λες και οι Έλληνες περιμένουν τον Θ. Μωραϊτης για να τους οδηγήσει στην “προοδευτική Ελλάδα” του Σοσιαλισμου. Ο τελευταίος μετά από 4 και πλέον χρόνια διακυβέρνησης κατάλαβε αυτό που είχαν αντιληφθεί ταχύτατα οι πρώην πασόκοι που εισχώρησαν στον Σύριζα.

Οι πρώην κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές που είδαν στην πλατεία των αγανακτισμένων την τέλεια ευκαιρία για να ορμήσουν στο κράτος.

Ελπίζει τώρα ο έγκλειστος του Μαξίμου ότι, θα κατατροπώσει τον χώρο της Κεντροαριστεράς αρπάζοντας μερικά πολιτικά ρετάλια.

Το πολιτικό ερώτημα, όμως, με όλους όσοι έχουν ασπαστεί τον Σύριζα είναι ποιοί πληρώνουν τον Βαρκάρη -Πίου; Το “υπερταμείο” του Σύριζα ή οι οικονομικοί του προστάτες; Συνήθως, αυτοί που πληρώνουν επιδιώκουν πάντοτε την γελοιοποίηση για να πετυχαίνουν τους αλλότριους στόχους τους.

Ο “Νονός” από την άλλη θέλει το διαίρει και βασίλευε.

Τώρα τι πιθανότητες έχει με τους πολιτικούς γυρολόγους η ζωή έχει τις καλύτερες απαντήσεις. Ακόμη και για αυτούς που η ζωή τους είναι μόνο, το σκάψιμο των λάκκων των άλλων και η ραδιουργία.

Δημήτρης Παφίλας
protothema.gr

Πηγή

Share.