O άνθρωπος έφαγε τόνους λάσπης από τα παπαγαλάκια του παρακράτους. 
  • Αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. 
  • Να υπερασπισθεί την προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή. 
  • Να δώσει κουράγιο και δύναμη στους συγγενείς και φίλους του που έβλεπαν το όνομα του δικού τους ανθρώπου να σέρνεται στα λασπώδη μηντιακά έλη. 
Και στο τέλος δικαιώθηκε. Το διεφθαρμένο και παρακρατικό Δημόσιο αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα του προστίμου στον Σταύρο Παπασταύρου.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι παρουσιάζει με ικανοποίηση αυτή την αποκλειστική είδηση γιατί ένας συμπολίτης μας διασύρθηκε άδικα.

Την αθωότητα του αποδεικνύουν και οι δικαστικές συνδρομές.

Ο Σταύρος Παπασταύρου υπήρξε το πρώτο και πιο επώνυμο θύμα της σχολής «άσκησε δίωξη και αστούς να πάνε παρακάτω. 

Αστους να αποδείξουν ότι είναι αθώοι:

Αμέτρητα πρωτοσέλιδα, εκπομπές και προπαγάνδα στηρίχθηκαν στην στοχοποίηση ενός απόλυτα τίμιου ανθρώπου που έκανε το λάθος να βάλει στην άκρη την πολύ επιτυχημένη δικηγορική του καριέρα για να βοηθήσει ένα κράτος-τέρας που δεν θέλει να βοηθηθεί.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι από την πρώτη στιγμή είχε αποκαλέσει την δίωξη του Σταύρου Παπασταύρου ένα τεράστιο φιάσκο και να που τώρα δικαιωνόμαστε.

Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, την αθωότητα του Παπασταύρου αποδεικνύουν περίτρανα και οι δικαστικές συνδρομές στις οποίες προχώρησαν οι ελληνικές Αρχές προκειμένου να αποδείξουν οτι ο Παπασταύρου είναι ελέφαντας.

Όμως, παρόλο που τελικά ΔΕΝ ήταν ελέφαντας, επικράτησε το “βάλε του πρόστιμο και άσε τον να τρέχει στα δικαστήρια”!

Πως ένα κράτος περιμένει να ασχοληθούν με τα κοινά σοβαροί άνθρωποι, όταν τους κάνει να βλαστημίσουν την ώρα και την στιγμή που πήραν αυτήν την απόφαση;

Και αν ο Παπασταύρου δεν είχε την τύχη να μπορεί να δανειστεί τα χρήματα για να μην μπει φυλακή, θα τον είχαν χώσει μέσα χωρίς δεύτερη σκέψη, παρ´ολο που ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν αθώος. 

Και είναι τυχαίο οτι οι ίδιοι εισαγγελεις που κυνήγησαν άδικα τον Παπασταύρου, χειρίζονται τώρα γνωστή υπόθεση της “επικαιρότητας”;

Μπορεί ένα ενα κράτος να προσελκύσει επενδύσεις όταν υπάρχουν σκιές για κυκλώματα στην δικαιοσύνη;

Δυστυχώς αποδεικνύεται καθημερινά πόσο σάπιο είναι το σύστημα στην Κολομβία των Βαλκανίων.

Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος
kourdistoportocali.com

Πηγή

Share.