Κι ενώ η χώρα συνεχίζει να βαλτώνει, αντί να μας απασχολεί πως θα μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια της, ασχολούμαστε με το πότε θα αποφασίσει ο Τσίπρας να κάνει τις εθνικές εκλογές κι αν θα διασωθεί πολιτικά.
Αναδημοσίευση από: antinews.gr

Τα κυβερνητικά ΜΜΕ δε προεξοφλούν με απόλυτη σιγουριά, ότι όποτε κι αν στηθούν οι κάλπες για τις εθνικές, ο Τσίπρας θα διασωθεί και το αστέρι του θα συνεχίσει να λάμπει εις το διηνεκές.
Άραγε από που πηγάζει αυτή η αισιοδοξία;
Από το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου για 100 χρόνια;
Από την παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια και στην απώλεια της Θράκης, της Βορείου Ηπείρου, της Κύπρου και του Αιγαίου;
Από την επίπλαστη μνημονιακή έξοδο, που δόθηκε ως αντάλλαγμα για την Μακεδονία, που όχι μόνο δεν ατσάλωσε την οικονομία αλλά την οδηγεί και σε νέες περιπέτειες λόγω της αβελτηρίας των κυβερνώντων να θωρακίσουν τις τράπεζες;
Από τον ευτελισμό των θεσμών;
Από την εκατόμβη νεκρών απόρροια της ανικανότητας;
Από την μετατροπή των αστικών κέντρων σε ορμητήρια μπαχαλάκηδων και λοιπών εγκληματιών;
Από τις αποθήκες ανθρώπινων ψυχών που δημιουργήθηκαν επειδή κατά τoν Τσίπρα δεν υπήρχαν σύνορα;
Από τα αλισβερίσια με την διαπλοκή και τις σκευωρίες εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του Τσίπρα και της παρέας του;
Από τα παπατζιλίκια με την συνταγματική αναθεώρηση προς ενίσχυση της υποτιθέμενης αριστερής προοδευτικότητας;
Από την ελεημοσύνη και την παροχολογία;
Από τα ανοίγματα στην κεντροαριστερά;
Ας γελάσουμε…
Πάρτε το χαμπάρι… σύντροφοι, δεν υπάρχει σωτήρια μετά από τα εγκλήματα που κάνατε.
Το μαύρισμα που θα πέσει ειδικά στις εθνικές εκλογές, που αν μπορούσατε θα τις καταργούσατε, θα είναι το χειρότερο της μνημονιακής περιόδου.
Θα έχετε ανάλογο τέλος με αυτό του ΓΑΠ, που και γι΄ αυτόν τα τότε παπαγαλάκια έλεγαν ότι θα διασωθεί, αλλά είδατε που οδηγήθηκε. Φανταστείτε λοιπόν που θα βρεθείτε εσείς, καθώς η διακυβέρνησή του μοιάζει με όαση μπροστά στη δική σας.
Κι αν νομίζετε ότι το κόμμα σας θα διασωθεί όπως διασώθηκε η ΝΔ το 12’, αυταπατάστε για μία ακόμη φορά. Γιατί η ΝΔ δεν διασώθηκε αποκλειστικά λόγω του succes story του Σαμαρά, κάτι που προσπαθείτε μάταια να αντιγράψετε, αλλά κυρίως λόγω του φόβου μεγάλης μερίδας πολιτών για τα δεινά που θα προκαλούσατε τόσο στη χώρα όσο και στις ζωές τους.
Πολυτέλεια που δυστυχώς δεν διαθέτετε. Αντίθετα, είστε αντιμέτωποι με μια αυξανόμενη οργή που προέρχεται από όλους τους ιδεολογικούς χώρους και ανυπομονεί να εκτονωθεί στις κάλπες.
Δεν ξέρουμε στο τέλος πως θα διοχετευτεί αυτή η οργή. Αν θα πάρει μέρος της η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ, άλλα κόμματα ή η αποχή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας συντρίψει.
Κάτι που προφανώς αντιλαμβάνεστε, καθώς δεν τολμάτε να πάτε ούτε στο περίπτερο χωρίς αστυνομική συνοδεία φοβούμενοι το επαπειλούμενο λιντσάρισμα.
Η ώρα της πληρωμής για τα ψέματα που βύθισαν τον τόπο στο σκοτάδι, φτάνει. Και όσα πολιτικά τερτίπια κι αν σκαρφιστείτε δεν πρόκειται να την αποφύγετε.
Άλλωστε, όπως είχε πει ο Λίνκολν, μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.
Σύντομα θα το διαπιστώσετε…

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.