Με ένα βίντεο με στιγμιότυπα από ομιλίες και συνεντεύξεις του ξεκίνησε την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι το οποίο επέλεξε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να κόψει την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ήταν από νωρίς κατάμεστο. 
Ο κόσμος ήταν τόσο πολύς όπου αρκετοί έμειναν έξω από την αίθουσα.

Δείτε το VIDEO

Πολλά ήταν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο πρώην υπουργός Γιάννης Παπαθανασίου, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Μάκης Βορίδης, η Νίκη Κεραμέως, ο Γιάννης Τραγάκης, η Σοφία Βούλτεψη και ο Πέτρος Τατσόπουλος.
«Ελλάς – Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς», φώναζαν οι παρευρισκόμενοι, όταν στην αίθουσα μπήκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Δείτε το VIDEO

«Άδωνι γερά, να πέσει η αριστερά», φώναζαν οι παρευρισκόμενοι, όταν στην αίθουσα μπήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και τον γιο τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του εξέφρασε την αισιοδοξία ότι, η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στο Αλέξη Τσίπρα με αιχμή το θέμα της Συμφωνίας των Σκοπίων.

adn1
adn3
adn4

adosd

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε το μεσημέρι της Κυριακής στο Twitter, «όλα έτοιμα για τις 18:00 που θα ξεκινήσει η κοπή της Βασιλόπιτας μου και θα έχω την ομιλία μου, στο Κλειστό γήπεδο μπάσκετ “Σπύρος Λούης” στο Μαρούσι. Σας περιμένω όλες και όλους και ναι όπως πάντα έχω αγωνία να πάνε όλα καλά».

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θα είναι υποψήφιος στον βόρειο τομέα της Β΄ Αθηνών.

protothema.gr

Πηγή

Share.