Ο Πάνος Καμμένος, ξέρει πολύ καλά ότι μετά την παραίτηση του βουλευτή β’ Αθήνας Θανάση Παπαχριστόπουλου και τον ερχομό του Τέρενς Κουίκ κινδυνεύει να χάσει την κοινοβουλευτική του ομάδα και να μην είναι αυτός πια πρόεδρος. 
Από: topontiki.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου είναι έτοιμος να μη πάρει την έδρα από το Θανάση Παπαχριστόπουλο, ούτως ώστε να μην φέρει σε δύσκολη θέση το Πάνο Καμμένο με μελλοντική διαγραφή, καθώς οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι παραπάνω από ταραγμένες, με τον κ. Κουίκ να θεωρείται «ξένο σώμα» από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και αρχικά ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος παραδώσει την έδρα του (αναμένεται την Πέμπτη η απόφασή του), ο Τέρενς Κουίκ πει όχι ως επόμενος επιλαχών, τότε στη βουλή μπαίνει η Ελένη Σκλαβενίτη (4η στη λίστα του ψηφοδελτίου του Σεπτεμβρίου) και έτσι ο Πάνος Καμμένος παραμένει πρόεδρος της κοινοβουλευτικής του ομάδας, έχοντας όλα τα προνόμια που του δίνει η Βουλή.
Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τόσο τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, όσο και τον Τέρενς Κουίκ να είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Πρόσφατα μάλιστα ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ δήλωσε πως θα ήταν «τιμή για τον ίδιο να είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.