Ο Πάνος Καμμένος έστρεψε τα βέλη του εναντίον του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζία αναφέροντας ότι:«Δεν ξέρω αν πήρε λεφτά ο Κοτζιάς, αλλά παρέδωσε τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών σε εταιρεία που καταλήγει σε offshore του Σόρος».
Από: newsbomb.gr
Παράλληλα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι η ιστορία των Σκοπίων είναι μια «μπίζνα» στην οποία είναι αναμεμιγμένα άτομα της διαπλοκής. «Ατομα που έχουν σχέση με τη διαπλοκή φαίνεται να έχουν σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αν χτυπάς ένα εφοπλιστή και τελικά ο νικητής είναι ο εφοπλιστής, νομίζω ότι φαίνεται ότι μας πιάσανε κορόιδα».
Αναλύοντας τα επιχειρηματά του για την αντίθεση του στη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε μεταξύ άλλων ότι «θα φέρει αίμα στα Βαλκάνια».
Αναφερόμενος στις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι ο Τσίπρας του είχε προτείνει να κάνουν μαζί κόμμα, και τόνισε ότι ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του, έστησε τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Μάλιστα στο σχέδιο διάλυσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι εμπλέκεται και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. «Δημοσιογράφος μου είπε ότι σας την έχουν στημένη, μου είπε ότι ο Βούτσης ήρθε πριν από λίγο και μου είπε ότι θα αρχίσει να εφαρμόζει την διάταξη για τους πέντε, δεν υπάρχει περίπτωση ο Βούτσης να μην είναι μέσα στο κόλπο. Αν ο Τσίπρας υπουργοποιήσει τον Κουίκ είναι στο σχέδιο Βούτση. Αν ο Κουίκ που τον έκανα υπουργό πάρει την έδρα, μετά ας δολοφονήσει τους ΑΝΕΛ».
Σχολιάζοντας τη στάση βουλευτών που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υποστήριξε ότι «πρόκειται για προδοσία. Άρπαξαν θέσεις και μας πούλησαν. Αν ο Κόκκαλης δεν ψήφιζε την ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση θα έπεφτε».
Ο κ. Καμμένος μίλησε και πάλι για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη λέγοντας ότι κάτι δεν πάει καλά και τόνισε: «Ο υπουργός Δικαιοσύνης θα έπρεπε να πιέσει έτσι ώστε κάποιες υποθέσεις να πάνω πιο γρήγορα».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκτίμησε ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν πριν τις 25 Μαρτίου, ενώ είπε ότι δεν πρόκειται να πάρει τηλέφωνο κανένα από τους βουλευτές που έφυγαν.
Μάλιστα αποκάλυψε ότι μιλάει με το Γιώργο Βουλγαράκη και τόνισε ότι η Ένωση Κεντρώων έχει ξεκάθαρη θέση για το Σκοπιανό και το όνομα της Μακεδονίας, σε αντίθεση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.