dimitrisvetsikas1969 / pixabay
Έλληνα πατριώτη και δημοκράτη, τη Μακεδονία σού την πήρε το ΝΑΤΟ. Όπως και την Κύπρο. Όπως θα πάρει και την Ήπειρο. Έως πότε θα κοιμάσαι «ασφαλής» και κάθε πρωί που θα ξυπνάς θα σου λείπει και κάτι;
Όταν έχουμε ζωηρές ελπίδες και φόβους, η αβεβαιότητα είναι επώδυνη. Θα πρέπει όμως να την υπομένουμε, αν δεν θέλουμε να βασιζόμαστε σε γλυκά παραμυθάκια.
Μπέρτραντ Ράσελ
Λοιπόν Έλληνα πατριώτη και δημοκράτη, περίπου 50 χρόνια πριν, χάσαμε την Κύπρο. Την χάσαμε με αίμα και μικρή αντίσταση από μια χούφτα ήρωες. Την χάσαμε από εισβολή και κατοχή Νατοϊκού στρατού. Την χάνουμε ολόκληρη και οριστικά, εφόσον για να την πάρουμε πίσω διαπραγματευόμαστε. Ένας κομμουνιστής πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπερήφανος συνομιλητής των Αμερικανών, είχε την εποχή της παντοδυναμίας του αναρωτηθεί μεγαλόφωνα «τι άλλο μπορούμε να κάνουμε από το να διαπραγματευόμαστε;». Και μπορεί ο ολίγιστος αυτός, αλλά και άλλοι σε ανάλογες θέσεις, να είναι ειλικρινείς. Να πιστεύουν πράγματι στα παραμύθια (στην ανάκτηση με διαπραγματεύσεις εκείνου που χάθηκε με πόλεμο). Δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς πράκτορας της CIA για να κάνει ό,τι θέλουν οι Αμερικανοί. Υπάρχουν και χειρότερα από το πρακτοριλίκι: η ματαιοδοξία, η πλεονεξία, η ηλιθιότητα και η δειλία. Ωστόσο η ουσία είναι άλλη: η απώλεια του νησιού ήταν ένας φόρος που έπρεπε να πληρώσει ο Ελληνισμός στον αυτοκράτορα ΝΑΤΟ για να του παρέχει «ασφάλεια». Εξωφρενικό ασφαλώς να σου αποσπούν δια της ωμής βίας κομμάτι της γης σου, για να σου εγγυηθούν την ασφάλεια της γης σου… Στον υπόκοσμο οι εγγυήσεις αυτές λέγονται αλλιώς.
Τώρα χάνουμε τη Μακεδονία. Χωρίς αίμα, χωρίς αντίσταση. Με υπογραφές χαρτογιακάδων σε χαρτιά. Και πάλι με διαπραγματεύσεις. Και πάλι με δικαιολογία «τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;».
Κάθε διαπραγμάτευση και ήττα, κάθε διαπραγμάτευση και απώλεια. Τετελεσμένα, διαπραγμάτευση, απώλεια. Τετελεσμένα, διαπραγμάτευση, απώλεια κοκ. Αυτή είναι η σύγχρονη Ιστορία μας. Αυτή τη φορά πρόκειται για προίκα. Ενός γάμου με το στανιό. Την απαίτησε το γραφείο συνοικεσίων. Την απαίτησε το ΝΑΤΟ για την «ασφάλεια» και η ΕΕ για την «ευημερία». Εξοργιστικό ασφαλώς να σου αποσπούν δια της ψυχολογικής βίας κομμάτι της υπόστασής σου, για να σου εγγυηθούν την ακεραιότητα της υπόστασής σου… Στο πεζοδρόμιο οι εγγυήσεις αυτές έχουν άλλο όνομα.
Έλληνα πατριώτη και Δημοκράτη, σε κοιμίζουν με παραμύθια.
Και δεν υπάρχει πιο μεγάλο παραμύθι απ’ αυτό της ασφάλειας. Της σταθερότητας. Της ειρήνης. Της φιλίας και συνεργασίας. Διαρκεί νύχτες πολλές, χρόνια, αιώνες. Κοιμάσαι «ασφαλής» και κάθε πρωί που ξυπνάς σου λείπει και κάτι.
Η ΕΕ σου τάζει δουλειά, μισθό, περιουσία, δανεικά όμως, τα οποία σου στερεί με χαρακτηριστική άνεση όταν οι τραπεζίτες της το κρίνουν σκόπιμο. Σε ταΐζει κοινωνικό κράτος, παροχές και επιδόματα, επίσης δανεικά, τα οποία αναιρεί αμέσως μόλις τα γκόλντεν μπόιζ της το παρακάνουν στις αρπαχτές.
Το ΝΑΤΟ υπόσχεται «προστασία». Ομπρέλες και ασπίδες. Έναντι ποιου; Ποιος απειλεί την Ελλάδα; Τουρκία-Αλβανία-Σκόπια. Και οι τρεις χώρες του ΝΑΤΟ. Κανείς άλλος παγκοσμίως, παρά μόνο χώρες του ΝΑΤΟ! Σε οποιαδήποτε διαμαρτυρία της χώρας μας έχει έτοιμη την απάντηση: «δεν παρεμβαίνουμε σε διμερείς διαφορές, βρείτε τα μόνοι σας!»
Κατάλαβέ το, δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Δεν υπάρχει προστασία. Δεν υπάρχει ασφάλεια.
Η Βορειοατλαντική Συμμαχία και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σκέτα σκατά σε πολύχρωμες σκατοσακούλες. Είναι φίδια κολοβά. Είναι εχθροί μεταμφιεσμένοι σε φίλους, εταίρους και συμμάχους.
Έλληνα πατριώτη και δημοκράτη όλα τα νεοφιλελεύθερα κόμματα, δεξιά και αριστερά, είναι στην υπηρεσία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Οι αρχηγοί και οι κομματόσκυλοί τους είναι εξορισμού προσκυνημένοι. Τα «αδελφά» τους κόμματα στην Ευρώπη είναι φωλιές φασιστών και μισελλήνων. Καμάρωσε εδώ το «Χριστιανοδημοκρατικό» κόμμα της Γερμανίας, σε συστάσεις προς το μικρό αδελφάκι, τη Ν.Δ της Ελλάδας. Ευρωπαίοι Δεξιοί «Χριστιανοί» και «Δημοκράτες» εναντίον Μακεδονίας.
Ειδικά οι δεξιοί προς τους οποίους προσανατολίζονται οι περισσότεροι σαν κι εσένα, είναι όλοι πουλημένοι. Κι εσύ ετοιμάζεσαι πάλι να πας να τους ψηφίσεις. Να τιμωρήσεις τους «άλλους». Για την συρρίκνωση του Ελληνισμού. Τον εξοβελισμό της Ορθοδοξίας. Την απώλεια της Μακεδονίας. Όλα αυτά όμως είναι έργα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Τη Μακεδονία σού την πήρε το ΝΑΤΟ. Όπως και την Κύπρο. Όπως θα πάρει και την Ήπειρο (Το επόμενο στη σειρά «ζήτημα» της ατζέντας τους είναι το «Τσάμικο»). Κι εσύ ετοιμάζεσαι να ψηφίσεις Μητσοτάκη. Βελόπουλο. Μπαλτάκο. Νικολόπουλο. Καρατζαφέρη. Κρανιδιώτη. Καμμένο! Μιχαλολιάκο.
Ανόητο και ακατανόητο. Όλοι αυτοί οι «εθνικόφρονες» και «Χριστιανοί» δεν είναι απλώς υπέρ του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Είναι το ίδιο το ΝΑΤΟ και η ίδια η ΕΕ. Για να διαμαρτυρηθείς για τη Συμφωνία που επέβαλε το ΝΑΤΟ θα ψηφίσεις το ΝΑΤΟ;
Έλληνα πατριώτη και δημοκράτη τα Ευρωατλαντικά καθάρματα και τα εγχώρια τσιράκια τους σου πουλάνε παραμύθι: «Ελλάδα ηγέτιδα δύναμη και πυλώνας σταθερότητας στα Βαλκάνια». Αναλογίσου. Έτσι είναι οι ηγέτιδες δυνάμεις και οι πυλώνες; Εκχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα; Υποθηκεύουν τα μνημεία; Δίνουν γη και ύδωρ;
Έλληνα πατριώτη και δημοκράτη. Οι θεσμοί και οι δομές του Ευρωπαϊκού-Νατοϊκού κράτους που λέγεται Ελλάς, είναι πιόνια των καθαρμάτων. Δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη. Ο Πατριάρχης πριμοδοτεί σχισματικούς Ουκρανούς Ναζίδες, οι δικαστές αθωώνουν τα λαμόγια του χρηματιστηρίου και της SIEMENS και ο Νατοϊκός Ελληνικός Στρατός συνεργεί στη διάλυση της Συρίας του Μ. Αλεξάνδρου και των Σελευκιδών. Αναλογίσου. Ο Ελληνικός Στρατός διευκολύνει την καταστροφή ιερής γης των αρχαίων Μακεδόνων…
Έλληνα πατριώτη και δημοκράτη οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ελλάδας και τα Σώματα Ασφαλείας βρίσκονται στην υπηρεσία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και όχι του λαού. Αν βρέθηκες στο συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου 2019 για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, σίγουρα το γνωρίζεις από πρώτο χέρι.
Έλληνα πατριώτη και δημοκράτη, εκμεταλλεύονται τις προφητείες και τους θρύλους, την αρχαιοελληνική σοφία, τις θυσίες των ηρώων και τις επιτυχίες αθλητών και επιστημόνων για να σε κοιμίσουν. Σκαρώνουν κίβδηλα ρητά, σκηνοθετούν θαύματα και εφευρίσκουν ανύπαρκτα επιτεύγματα της φυλής. Αμαυρώνουν μνήμες, δυσφημίζουν συγκεντρώσεις, διαλύουν συλλαλητήρια. Ποιοι; Οι ψευτοπατριώτες. Οι νοσταλγοί του Τρίτου Ράιχ που καταδίκασε ένα εκατομμύριο Ελλήνων σε θάνατο από πείνα. Οι απόγονοι των χουντικών στρατοκρατών (με τη βούλα του ΝΑΤΟ) που πρόδωσαν την Κύπρο. Οι γλείφτες των παλατιών και των γαλαζοαίματων. Τα κωλόπαιδα των τζακιών. Οι πνευματικοί πατέρες του Καλαμπόκα, των τσεκουριών, των Κενταύρων και των Ρέιντζερς. Οι τηλεβιβλιοπώλες. Οι συνδαιτήμονες του Αμερικανού πρέσβη. Οι τηλεπερσόνες με μόνιμο στασίδι στα media κεφαλαιοκρατών με αμέτρητες μπίζνες με Αμερική και Ευρώπη. Οι μιζαδόροι και οι οφσορίτες.
Έλληνα πατριώτη και δημοκράτη, μην συνεργείς. Κλείσε τ’ αυτιά σου στις σειρήνες των πατριδοκάπηλων. Δεν θα σώσουν την Ελλάδα από τους εθνομηδενιστές διότι είναι το ίδιο πράγμα μ’ αυτούς: πράκτορες ή εν δυνάμει πράκτορες Αμερικανών και Γερμανών.
Έλληνα πατριώτη και δημοκράτη μούτζωσε συλλήβδην τη Δεξιά και φυσικά «σοσιαλιστές», «σοσιαλδημοκράτες», «κεντροαριστερούς» και άλλα ξενόδουλα φιντάνια. Αυτοί σχεδίασαν και δρομολόγησαν την παράδοση της Μακεδονίας. Μέχρι την τελευταία στιγμή μπορούσαν να την αποτρέψουν, αλλά δεν το έκαναν. Μόνο πύρινους λόγους έβγαλαν, κούφιους και υποκριτικούς. Επικαλέστηκαν το Σύνταγμα και τους νόμους που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα των διεθνών φονιάδων και που οι ίδιοι κουρελιάζουν καθημερινά. Κάλεσαν, τάχα, τους ασυνείδητους «άλλους» να ρωτήσουν τη συνείδησή τους, τους ανεύθυνους «άλλους» να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και τους ανιστόρητους «άλλους» να κλείσουν ραντεβού με την Ιστορία. Για να παραστήσουν τους μαχόμενους υπέρ πατρίδος. Για να υποδυθούν τους φύλακες που έχουν γνώση. Τους προστάτες βωμών και εστιών. Ποιοι; Οι απόγονοι του «ανήκομεν εις την Δύσιν» και του «στρατηγέ ιδού ο στρατός σας». Την ίδια ώρα, ορισμένοι «παλιοκομμουνιστές» και «τρελοί» ματαίωναν πλειστηριασμούς και επανασυνέδεαν το κομμένο ρεύμα του φτωχού. Με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας και ίσως της ίδιας της ζωής τους.
Κατάλαβέ το, δεν υπάρχει ασφάλεια. Αν δεν αναγνωρίζεις τους εχθρούς, θα γνωρίζεις μόνο ήττες. Οι εχθροί σου είναι ΕΕ και ΝΑΤΟ.
Καλό θα δεις μόνο όταν θα μάθεις να διακινδυνεύεις. Να ρισκάρεις. Όταν θα τους τρίψεις την «ασφάλεια» στα μούτρα.
Έως πότε θα ‘σαι έρμαιο της ΕυρωΑτλαντικής λαίλαπας; Έως πότε «ασφαλής» και προδομένος;
Υ.Γ Συγγνώμη Έλληνα πατριώτη και δημοκράτη, τα λέω σε εσένα να τ’ ακούω κι εγώ. Μην αρχίζεις τώρα τα περί «αποφράδας» ημέρας. Είναι απλώς η πρώτη ημέρα της υπόλοιπης ζωής. Και ο πόλεμος συνεχίζεται.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.