Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Πέμπτης ανέβηκε στο διαδίκτυο το ιστορικό βίντεο με το ειλικρινές δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τη Μακεδονία, μόνο και μόνο για να το εκμεταλλευτούν και να το καπηλευτούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος, επισημαίνοντας μάλιστα πως «27 χρόνια μετά θέλουμε να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος σου»…

Φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να μην γίνει αντιληπτό από το κοινό και να περάσει ασχολίαστο…

Αξίζει να αναφερθεί πως μέσα σε λιγότερες 24 ώρες πάνω από 1.200 σχόλια γράφτηκαν κάτω από την ανάρτηση του βίντεο στον επίσημο λογαριασμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Facebook. 

Η συντριπτική πλειοψηφία είναι όχι μόνο αρνητικά αλλά κατακεραυνώνουν το κόμμα και τον ίδιο τον πρόεδρος κατηγορώντας τον για προδοσία, για δεκανίκι του Τσίπρα, μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις οι χρήστες σημειώνουν πως οι ευθύνες που βαραίνουν τον Πάνο Καμμένο είναι περισσότερες από αυτές που καταλογίζουν στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. 
Το εντυπωσιακό είναι πως αρκετά πρόσωπα δηλώνουν ψηφοφόροι των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά καταθέτουν και την ντροπή τους για την επιλογή που έκαναν. 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ένας λογαριασμός – πρώην ψηφοφόρος του Πάνου Καμμένου – αποθεώνει τη Χρυσή Αυγή, αφού προφανώς θεωρεί τα δυο κόμματα… συγγενικά.

Ενδεικτικά μερικές μόνο από τις αναρτήσεις:

dexiextrem

Πηγή

Share.