Άκουγα πάλι πρωί πρωί τον Τράγκα στο ραδιόφωνο να κατακεραυνώνει τον πρωθυπουργό μας, χαρακτηρίζοντάς τον «Ιωαννίδη της αριστεράς», γερμανοντυμένο, ψεύτη, ολετήρα, με παλιές οικογενειακές διασυνδέσεις με τη χούντα, κλπ κλπ.

Και θυμήθηκα πως πριν από μερικά χρόνια, ο ίδιος άνθρωπος, αυτός ο σοβαρός δημοσιογράφος, που κάποτε είχε κάνει και εκπομπή ντυμένος γκεσταπίτης, κατακεραύνωνε με το ίδιο μένος τον τότε πρωθυπουργό ουρλιάζοντας: «Αντωνάκη πες αλεύρι… το γελαστό παιδί σε γυρεύει»!

Εδώ και λίγο διάστημα όμως, το γελαστό παιδί έγινε γι’ αυτόν το τσουτσέκι της Μέρκελ, ο Πήλιος Γούσης, και άλλα τέτοια πολλά…

Ένας ακόμη κωλοτούμπας δηλαδή, σαν τον Μπάνο τον συγκαμένο, που από τις αγκαλιές, τα σταυρωτά φιλιά, και τα κολιτιλίκια με τον Αλέξη, τώρα απασφάλισε και αυτός, και απειλεί θεούς και δαίμονες με συνταρακτικές αποκαλύψεις για το τσίρκο του Σύριζα, που χάρη σε αυτόν αποδομεί εδώ και 4 χρόνια την Ελλάδα….

Η χαρά της κωλοτούμπας δηλαδή με όλους αυτούς τους σωτήρες που νομοθετούν ή διαμορφώνουν τη κοινή γνώμη, π.χ. Τέρενς Σπένσερ Κουίκ, Κουντουρά, Παπαχριστόπουλος, Ζουράρις, Παπακώστα, Δανέλης, Τζάκρη, ο άλλος της ΔΗΜΑΡ, και πολλοί ακόμη ων ουκ έστιν αριθμός.

Όπως η Γιδοβασίλη, που όσο ήταν στην αντιπολίτευση στηλίτευε τη χρήση χημικών από τα κακά ΜΑΤ (που θα καταργούσε ο Σύριζα), ενώ τώρα μιλάει για ενδεδειγμένη και σώφρονα χρήση τους, τονίζοντας μάλιστα πως τα ληγμένα έχουν σαφώς μικρότερη επίδραση, και άρα γι αυτό τα χρησιμοποίησε η φιλεύσπλαχνη αστυνομία μας… και όλα αυτά την ώρα που ψάχνει για ομπρέλα του οίκου Ντιόρ, για να μη χαλάει το μαλλί της στις επερχόμενες προεκλογικές συνάξεις στην άνω και κάτω πλατεία.

Τις θυμόσαστε εκείνες τις πολυπληθείς συνάξεις;

Τότε που μαζεύονταν όλα τα ρετάλια των πάνελ του Ζούγκλα, με επικεφαλής τον Δρα Μπαρουφάκη, ξεσηκώνοντας τον κόσμο εναντίον του μνημονιολάγνου Σαμαρά;

Ένας κι ένας όλοι τους… Κατρούγκαλος, Τσακαλώτος, Σκουρλέτης, Φίλης, και διάφοροι άλλοι, που στη συνέχεια γονάτισαν στα τέσσερα σε σημείο που αν πληκτρολογήσει κανείς στο ΓΚΟΥΓΚΛ τη λέξη επιγονατίδα, αμέσως εμφανίζονται εικόνες με φυλλάδια του Σύριζα (και των ΑνΕλ) και του … Βαρεμένου….

Αμ ο άλλος; Ο Βούτσης; Ο πρόεδρος της Βουλής ντε, που κάποτε έκανε ντου στα ΜΑΤ προκειμένου να μπουκάρει στη βουλή, και σήμερα θεωρεί πως όσοι διαδηλώνουν έξω από το κοινοβούλιο είναι μίσθαρνα όργανα του διεθνούς φασισμού, που κάνουν πρόβα τζενεράλε για γενική πολιτική εκτροπή, θέλοντας να εισβάλλουν με το έτσι θέλω στον ναό της δημοκρατίας!

Έχουμε και τον πρωτομάστορα της κυβίστησης, τον οσφυοκάμπτη Αλέξη, που σήμερα είναι λάβρος εναντίον των μολότοφ που πέφτουν σαν βροχή, οι οποίες όμως κάποτε ήταν κάτι το διαφορετικό, με τον ίδιο να απαντάει με ύφος στον Τζαβάρα της ΝΔ ότι οι μολότοφ δεν είναι κακές, απλά εξαρτάται από ποια πλευρά τους στέκεσαι όταν πέφτουν… κάτι που αναρωτιέται σήμερα και η στραβοστομιασμένη (από τις πολλές ευθύνες) Τζάκρη.

Αυτά συμβαίνουν στη χώρα, την ώρα που η λαοπρόβλητη κυβέρνηση είναι έτοιμη να ολοκληρώσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας, και να συνεχίσει ακάθεκτη να κάνει το ίδιο για Τσαμουριά, Δ. Θράκη, και Δωδεκάνησα (όπως του ξέφυγε; χθες εκείνου του συριζαίου βουλευτή).

Και ποιος θα αντιδράσει; Ο λαός; Αυτόν τον έχει χεσμένο ο Αλέξης…

Και δημοψήφισμα να κάνει, δεν το έχει σε τίποτα να εφαρμόσει το αντίθετο. Το έχουμε δει το έργο.

Ποιος να αντιδράσει λοιπόν; Η ΝΔ; Δεν μπορεί όσο ο Αλέξης διατηρεί την (ισχνή) πλειοψηφία στη βουλή, έχοντας εξαφανίσει ήδη 2-3 κόμματα, και με μπόλικους γυρολόγους νενέκους να τρέχουν σαν καρτάλια για να τον στηρίξουν με τη ψήφο τους, μερικοί έχοντας ξεχάσει ήδη με ποιο κόμμα πρωτομπήκαν στη βουλή πριν από 4 χρόνια.

Χώρια οι διάφοροι τυχάρπαστοι τριτοκλασάτοι του Πασόκ που τον παρακαλάνε να τους δεχτεί, μπας και ζήσουν και αυτοί το όνειρο της καρέκλας, όπως κάποιοι άλλοι επιτήδειοι πρώην σύντροφοί τους που από νωρίς μυρίστηκαν μαρμίτα και έσπευσαν σωρηδόν στον Σύριζα της αριστεράς και της προόδου…

Συνεπώς, με μια αντιπολίτευση που χωλαίνει διότι δεν δύναται, δεν της βγαίνουν τα κουκιά, και με έναν λαό που υπνωτίζεται καθημερινά από τα τούρκικα ρεάλιτι, και τις ρακετιές του «δικού μας» Τσιτσιπά, εγώ δεν θα εκπλαγώ αν ο Τσίπρας καταφέρει και συνεχίσει ακάθεκτος προκειμένου να ολοκληρώσει απρόσκοπτα τα νοσηρά του σχέδια, εξαντλώντας τη δική του «επταετία».

ΥΓ- Τα χημικά (ληγμένα και μη) που χρησιμοποιεί η αστυνομία απαγορεύονται βάσει διεθνών συνθηκών, μόνο σε περιπτώσεις πολέμου!

Η χρήση τους όμως επιτρέπεται για περιπτώσεις εσωτερικής «καταστολής». Είπατε τίποτα;

ΥΓ 2- Ο Πόρτα Πόρτα, που πολεμούσε τον Σαμαρά, και είχε γίνει υπουργός του Σύριζα για μία ώρα, έφυγε από τους ΑνΕλ καταγγέλλοντας τον Μπάνο, και έκανε νομίζω κόμμα με τον Μπαλτάκο τον οποίο σούταρε ο Σαμαράς επειδή χαριεντίζονταν με την Χ.Α.

Τώρα που ο Μπάνος προσεγγίζει τον Μπαλτάκο για πολιτική συνεργασία των κομμάτων τους… ο Πόρτα Πόρτα τι θα κάνει; Θα πάει με τον Βελόπουλο άραγε, που έχει και τη χάρη του … Κυρίου ημών, ή θα ξανασυνεργαστεί με τον πρώην αρχηγό και ίνδαλμά του μπας και τρουπώσει πάλι στη βουλή;

Έχουν πλάκα αυτοί οι επαγγελματίες μπατριώτες, δεν λέω…

ΥΓ 3- Μια από τις ελάχιστες σταθερές στη χώρα, όπου μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, βρέξει χιονίσει, η απάθεια παραμένει, είναι ο ΠτΔ μας….

Ότι έκανε το 2008, τότε που καίγονταν η Αθήνα, κάνει και τώρα που καίγεται η Ελλάδα… meditation…zzzzzzzz……….

Strange Attractor
orthografos

Πηγή

Share.