[ccpw id="136103"]

«Η συζήτηση που θα ξεκινήσει αύριο στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου θα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την εξέλιξη του εθνικού θέματος. Και όλοι οι βουλευτές θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη συνείδησή τους -και υπόλογοι, βέβαια, στην Ιστορία- για τις αποφάσεις τις οποίες θα πάρουν […] Η Ν.Δ. θα προσέλθει στη συζήτηση αυτή συντεταγμένα, με νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα. Θα εξηγήσει στους Έλληνες πολίτες γιατί η συμφωνία αυτή είναι μια κακή συμφωνία. Και θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο», συγγνώμη αλλά κούφια λόγια κ. Μητσοτάκη.
Του Στρατή Μαζίδη
Ποια νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα; Τι θα εξηγήσετε στους Ελληνες; Οι Ελληνες ξέρουμε και έχουμε πει σε τρία συλλαλητήρια, τρία ξεκάθαρα ΟΧΙ και στα τρία θέματα: όνομα, γλώσσα κι εθνικότητα (τάχα ιθαγένεια). Τι ανοησίες και φούμαρα είναι αυτά;
Επιτέλους κ. Μητσοτάκη σταματήστε να κρύβεστε πίσω από τη γλώσσα και την ταυτότητα κάνοντας γαργάρα το όνομα που πρώτο έδωσε στα πλαίσια σύνθετης ονομασίας ο “Μακεδόνας τρόμαρα του πρωθυπουργός” Καραμανλής σύμφωνα με τον αντιπρόεδρό σας, Αδωνι Γεωργιάδη. Μιλήστε και πράξτε επιτέλους ξεκάθαρα για όλα.
Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από νηφαλιότητες, αποφασιστικότητες και βερμπαλιστικά σχήματα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά αν είστε όντως αποφασισμένος και πραγματικά σας ελέγχει η συνείδησή σας.
Παραιτείται αύριο το πρωί ολόκληρη η κοινοβουλευτική σας ομάδα και άπαντες οι επιλαχόντες. Με την κίνηση αυτή θα συμπαρασύρετε και άλλα κόμματα από τη Βουλή απομονώνοντας τον Αλέξη Τσίπρα και τα πρόθυμα υποστηρίγματά του. Αναγκαστικά θα προκληθούν εκλογές σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες, το μήνυμα θα είναι ισχυρό και ηχηρό σε όλον τον κόσμο ενώ το πολιτικό βάρος θα είναι τέτοιο ώστε ακόμη κι αυτή η κυβέρνηση των καρεκλοκένταυρων δε θα μπορέσει να σταθεί.
Το κάνετε κ. Μητσοτάκη ή εξακολουθείτε να στοιχίζεστε μαζί με τους άλαλους Κώστα Καραμανλή και Προκόπη Παυλόπουλο; 
Αν ναι, έχε καλώς. Αν όχι, τότε αφήστε τα σάπια και ψηφίστε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα τις Πρέσπες. Και Μακεδόνας και Κινέζος δε γίνεται.

. .

..

. . . ..



Πηγή