Με «όχημα» το Μακεδονικό – Με μεθοδεύσεις που υποσκάπτουν βαθύτατα τους δημοκρατικούς θεσμούς και την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος οι «αριστεροί» των «Λοιπών κομμάτων», Ποτάμι (Δανέλης, Λυκούδης), ΚΙΝΑΛ (Θεοχαρόπουλος) και ΑΝΕΛ (Ζουράρης), επιστρέφουν ένας-ένας στην ιδεολογική τους κοιτίδα, την κομουνιστική και «ανανεωτική» αριστερά. 
Κατέχοντας ένα ρόλο που ισοδυναμεί με εφεδρεία της κυβέρνησης της «Πρώτη φορά Αριστερά», επικαλούνται το ίδιο εθνικό θέμα που πέρασε στην Ιστορία σαν το ανθελληνικό «προπατορικό αμάρτημα» της Αριστεράς. Το Μακεδονικό!
Η επιστροφή αυτή στον παρόντα ιστορικό χρόνο συμπεριλαμβάνει όμως και ένα νέο χαρακτηριστικό. Το ΝΑΤΟ! Ενώ το ΚΚΕ απορρίπτει τη «Συμφωνία των Πρεσπών» βασικά μόνο για τους ίδιους γεωπολιτικούς λόγους με αυτούς της Ρωσίας, για τον ΣΥΡΙΖΑ η υπερψήφισή της εξυπηρετεί αποκλειστικά γεωπολιτικά συμφέροντα της Δύσης. Δεν είναι πλέον το πάλαι ποτέ όραμα της ενιαίας «Λαϊκής Δημοκρατίας της Μακεδονίας» σε μια «Βαλκανική Σοσιαλιστική Ομοσπονδία», υπό την σκέπη της 3ης Διεθνούς, αλλά η διεύρυνση του ΝΑΤΟ αυτό που καθορίζει την βαλκανική πολιτική της σημερινής Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ. 
Εκεί ποντάρει ο χαϊδεμένος των ξένων επικυρίαρχων κ. Τσίπρας για να εδραιώσει την εξουσία του και τη διεθνή «ακτινοβολία» του. Γι αυτό και βρέθηκαν και με τόση ευκολία οι εξαρτώμενοι «πρόθυμοι» της ακροδεξιάς (Κουντουρά, Παπαχριστόπουλος, Κόκκαλης), αλλά και των νεοφιλελεύθερων (Στ. Θεοδωράκης, Μαυρωτάς).
Εβδομήντα χρόνια μετά το τέλος του ελληνικού εμφυλίου και τριάντα από το τέλος του «Ψυχρού Πολέμου» οι ΗΠΑ κερδίζουν και τον βαλκανικό «Ψυχρό Πόλεμο» και οι «Σλαβομακεδόνες» την πολυπόθητη γι αυτούς «μακεδονική» ταυτότητα, όπως και την ελληνική και διεθνή αποδοχή του αλλυτρωτικού Μακεδονισμού τους. Κι όλα αυτά με τη βοήθεια των επιγόνων του Ζαχαριάδη οι οποίοι ανερυθρίαστα αναγάγουν την εθνική μειοδοσία των Πρεσπών σε «πατριωτικό καθήκον».

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.