[ccpw id="136103"]

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος στις 14 Δεκεμβρίου του 2014 εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης, όπου χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Άνθιμος. Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία είχε κάνει την εξής δήλωση:
«Το μήνυμα του Παναγιωτάτου σήμερα ήταν ένα σημαντικό μήνυμα ελπίδας. Ένα μήνυμα που συνεχίζει τους αγώνες του Μακαριστού Χριστόδουλου για το όνομα της Μακεδονίας.

Ενώπιον λοιπόν και Θεού και λαού απαντώ στον Παναγιώτατο ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε η εγγύηση ώστε κανένας Σαμαράς, κανένας Βενιζέλος, αλλά και κανένας Τσίπρας να διαπραγματευτεί το όνομα της Μακεδονίας.

Η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν δεχόμαστε ούτε γεωγραφικό προσδιορισμό. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συντασσόμαστε με την άποψη του Παναγιωτάτου αλλά και της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Είναι σαφές πλέον ότι ο ελληνικός λαός απαιτεί εκλογές. Δεν μπορεί να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας, δίνοντας παράταση ζωής σε μία κυβέρνηση που έχει δώσει ανοικτή εντολή στον κ. Νίμιτς τα Σκόπια ναονομαστούν «Βόρεια Μακεδονία».

Ο ελληνικός λαός πλέον σύσσωμος, πρέπει να απαιτήσει εκλογές τώρα. Αυτή η κυβέρνηση παραδίδει τα ιερά και τα όσια της πατρίδας, χωρίς καν να ρωτήσει τον ελληνικό λαό».

. .

..

. . . ..



Πηγή