[ccpw id="136103"]

Συνήθως ΔΕΝ παρεμβαίνω ΑΛΛΑ ενόσω ένα γειτονικό κράτος έχει ΑΥΤΟ που βλέπουμε στην εικόνα στο βάθος του μυαλού του (και τα οποία ποτέ δεν αποκήρυξε), ακόμα και εάν είμαι μορφωμένος, εκνευριστικός, μετριοπαθής, θέλω επιχειρήματα και όχι καπηλευτικές πατριδοκαπηλείες κλπ, ΕΔΩ δεν μπορώ να σιωπήσω.
Θεωρώ ότι η συμφωνία των Σκοπίων έτσι όπως πάει να την εφαρμόσει ο γλοιώδης υπαλληλίσκος, αποτελεί εθνική στρατηγική ήττα που δεν υπήρχε λόγος να γίνει τόσο βιαστικά, τόσο πρόχειρα, με τόση υποτέλεια. 
 
Και οδηγεί στην απώλεια εθνικού κεφαλαίου τώρα, και ανοίγει την πόρτα για απώλεια εθνικού εδάφους αργότερα.

Με νεφελώδη ή μηδενικά ανταλλάγματα για τη χώρα (κανείς δε σε πληρώνει από μόνος του όταν ξέρει ότι για να καθίσεις στην κ@λοκαρέκλα θα το κάνεις ΔΩΡΕΑΝ ή και επί ζημία της χώρα σου) και με σαφή περιφρόνηση προς τα αισθήματα ενός ολόκληρου λαού τον οποίο εννοείται πως ο υπαλληλίσκος μισεί, έχει και ταξική συνείδηση, και κύριος οίδε πόσα δεινά θα του επιφορτώσει για Άλλη Μια Μέρα Παραμονής Στην Καρέκλα.

Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θά’ναι… λένε. 
 

Εκείνο όμως που θα ήθελα επίσης να μοιραστώ μαζί σας είναι και ένας βαθύτατος Ευρωσκεπτικισμός που με έχει καταλάβει, παρότι κοσμοπολίτης εκ φύσεως και έχω ζήσει και σχεδόν δυο χρόνια στο εξωτερικό, για την τόσο άδικη, πρόστυχη και ανήθικη στήριξη στο υποτακτικό τσουτσέκι από την Γερμανοκρατούμενη Ευρωγραφειοκρατία.

Δεν ξεχνώ ότι ενώ έψησαν το ψάρι στα χείλη στον φυσικό τους σύμμαχο το 2014, έδωσαν αέρα στα πανιά του τσιρκοειδούς μορφώματος και του ανήθικου αρχηγίσκου του, τον ενδυνάμωσαν μέχρι του σημείου να επικαλείται την Μέρκελ την οποία μέχρι πρότινος έβριζε, για ανύπαρκτες επιτυχίες στο οικονομικό πεδίο ενώ η μεσαία τάξη σφαγιάζεται για χάρη των κρατικοδίαιτων υπαλλήλων του Δημόσιου Τομέα και των διαπλεκόμενων βιομηχάνων.

Με τις ευλογίες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος. Που τόσα χρόνια δεν έχει βγάλει μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ανακοίνωση αποδοκιμασίας για τη ακολουθούμενη πολιτική, ιδίως υπό το πρίσμα της στάσης ή της ματαίωσης των μεταρρυθμίσεων. Και όπου πολλοί ξινίζουν τα μούτρα τους για το Μητσοτάκη διότι ενδέχεται να τους χαλάσει τη μανέστρα.

Για να μην προκόβει κανένας και να τον ψηφίζουν όλοι για να πάρουν κουπόνια εφόσον η ανταμοιβή για οποιαδήποτε έμμισθη εργασία ή αυτοαπασχόληση κατέστη σύντομο ανέκδοτο. Ντροπή!

Η στάση των Ευρωπαίων και δη των Γερμανών υπήρξε βαθύτατα ΑΝΗΘΙΚΗ και δικαιώνει όλα όσα κατά καιρούς έχουν λεχθεί, ιδίως από τον Μεγάλο Ουίνστον Τσόρτσιλ. 

Προς τον οποίο αισθάνομαι Ευγνώμων για το ότι κάποτε «καθάρισε τη φάση» και δε γίναμε ο απόπατος της Ευρώπης όπως θέλει να μας κάνει τώρα το τσουτσέκι, που νομίζει ότι δίνει τη μάχη για τον τρίτο γύρο στις πλάτες των χρήσιμων ηλίθιων που τους χρησιμοποιεί για πιόνια. Με τις «αλληλέγγυες» πλάτες των Γερμανών βεβαίως-βεβαίως.

Μέσα δε στην απελπισία κάποιων βολεμένων να μην τρωθεί η Ευρωπαϊκή εικόνα διότι «είναι το σπίτι μας» και κάτι άλλα δακρύβρεχτα, μου πέταξαν και κάτι για τη Γερμανία που «μας δάνεισε» και το Ναβαρίνο και τους αντέτεινα ότι κανείς από τους Ευρωπαίους στη μάχη του Ναβαρίνου δε μιλούσε Γερμανικά.

Αντίθετα, ο Μέτερνιχ τα μιλούσε. Σαν μητρική του γλώσσα.

Όλα Λάθος…
Και μην προσπαθήσει κανένας να μου κάνει υπόμνηση για τον «Υπερατλαντικό Παράγοντα», τέως «Φονιάδες-των-λαών-Αμερικάνοι» και ότι μέρος του έχει παίξει και εκεί βρώμικο ρόλο στην άνοδο του Τσίρκου. 
Άλλο μια τρίτη συμμαχική υπερδύναμη, και άλλο «Το σπίτι μας». Ντροπή!

Όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια είναι μια μελανή σελίδα στην Ευρωπαϊκή ιστορία και θα έπρεπε να ντρέπεται η Γερμανία η οποία για άλλη μια φορά στη ζωή της είχε την ευκαιρία να μη φερθεί σαν Γερμανία όπως μας έχει συνηθίσει να φέρεται και δεν το έκανε.

Όπως επίσης στις επόμενες εκλογές καλό θα ήταν να ψηφίσουμε κάποιον που να έχει τα γλωσσικά, γνωστικά και επικοινωνιακά εργαλεία και δεξιότητες να διαπραγματευτεί μια άλλη σχέση από αυτή της υποτέλειας χάριν της καρέκλας

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Πηγή