[ccpw id="136103"]

Τώρα κατάλαβα γιατί βγήκε ο Κουφοντίνας με 6 μέρες άδεια από τις φυλακές, και έκοβε βόλτες στην Αθήνα! Ήθελε να ελέγξει αν είναι όλα εντάξει για την επίσκεψη της Μέρκελ. Ε, βέβαια, άμα δεν τσεκάρει τους δρόμους ο υπουργός Δημοσίας πράξης … τι κάνουμε σαν αριστερά; 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
 
Βέβαια νταούλια να βαράνε στο Σύνταγμα και να χορεύουν Συριζαίες νταβραντισμένες, δεν είδα! Άσε που οι καιρικές συνθήκες δε βοήθησαν καθόλου να υποδεχτούμε όπως πρέπει, τη δημιουργό στην Ελλάδα τόσων θέσεων εργασίας, για αριστερούς συμβουλάτορες, και παρατρεχάμενους ταβλαδόρους. Παλιόκαιρος τι τα θέλεις; Με δυσκολία ανάβουν και οι μολότοφ, και οι σκουπιδοτενεκέδες. Άσε που οι σύντροφοι μαχητές της επανάστασης είναι οι πιο πολλοί κρυολογημένοι (και διορισμένοι). 
Τώρα τι θέλουν και θυμούνται ορισμένοι που λέγαμε go back Mrs Merkel. Λες και δεν το καταλάβαμε ότι χωρίς την Αγγέλα δεν θα μας ήξεραν ούτε οι σουβλατζήδες στα Εξάρχεια. Θα μπορούσε να κάνει ο Καμμένος το λοκατζή; Ο Τέρενς Κουίκ θα μπορούσε να κάνει το υπουργείο τουριστικό γραφείο και να μας κάνει τον Happy Traveller; Τι θα ήταν ο Καρανίκας χωρίς τη Μέρκελ; το πολύ-πολύ σερβιτόρος στη Μύκονο. 
Φιλαράκια η κυρία το έχει χτίσει το μαγαζί με τα χρήματά της. “Του αγοριού απέναντι πέστε του ότι πλερώνω”, και θέλω να δω τα οικόπεδα μου, που θα χτίσουν τις βίλες μας οι χωριανοί μου από το Βερολίνο, που είναι τα λιμάνια μας τα αεροδρόμιά μας και τα βουστάσια μας. Καλώς ήρθες κυρία καγκελάριος, και όποιος πει κακιά κουβέντα για σένα, να του γίνει η φωνή σαν του Αδωνη. 
Τώρα που στρώσαμε το μαγαζί εμείς οι αριστεροί; Ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε και την Τερέζα, και τον Τραμπ στο κομμωτήριο να του βάψουμε το μαλλί. Ολα βαίνουν πρίμα, τον Καμμένο τον πήρε το “Ποτάμι” Αγγέλα μου, mine liebe Agela.

. .

..

. . . ..



Πηγή