[ccpw id="136103"]

Αγαπητή μας κυρία,

Είστε κι εσείς μέλος της μειοψηφίας των Δημοσίων εκείνων Λειτουργών που σέβονται το λειτούργημά τους, που θέλουν να προσφέρουν, και που -δυστυχώς- όχι μόνον δεν ανταμείβονται για την προσφορά τους, αλλά από πάνω τιμωρούνται κιόλας! 

 
Δεν λέμε οτι είναι λίγοι οι ευσυνείδητοι. Λέμε οτι πλέον είναι περισσότεροι οι Α-συνείδητοι.

Ως idiotες, εμείς συμπάσχουμε μαζί σας, και πιστεύουμε ακράδαντα οτι στη χώρα μας οι ευσυνείδητοι άνθρωποι όλων των κλάδων ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.

Αυτό είναι παντελώς ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ. Για την ακρίβεια δεν είναι μονο αναξιοκρατικό, γιατί η απλή αναξιοκρατία είναι εξίσωση ικανών και ανίκανων χωρίς καθόλου διακρίσεις. 

 
Στο Ελληνικό Δημόσιο και στην Ελληνική Πολιτική ζωή έχουμε ξεπεράσει το στάδιο της απλής αναξιοκρατίας, και πλέον ανταμείβουμε και 
 
…κάνουμε διακρίσεις ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
 
ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ. 
 
ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ (για να φέρουμε και παράδειγμα που αφορά τον κλαδο σας). 
 
ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΤΩΝ. 
 
ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ. ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ. ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ. κλπ κλπ κλπ.

Καμία γλώσσα στον πλανήτη δεν έχει λέξη που να περιγράφει αυτό τον τύπο αντίστροφης αξιοκρατίας. Αν μου επιτρεπόταν ο νεολογισμός, θα την ονόμαζα ΑΝΤΙ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ή ΥΠΕΡΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ή ΑΣΥΔΟΤΟΚΡΑΤΙΑ ή ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Είστε λοιπόν κι εσείς -όπως κι εμείς- θύμα της εγκληματοκρατίας! Και θα συνεχίσετε να είστε, όσο το προνόμιο της διαμαρτυρίας το μονοπωλούν και το κατέχουν ΑΥΤΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

 
  • Οι ωφελούμενοι από αυτήν. 
  • Οι διαχειριστές της!Οι δήθεν προασπιστές των συμφερόντων των αδυνάτων, που στην πραγματικότητα είναι προασπιστές των συμφερόντων των εαυτών τους και των “ημετέρων” τους και ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
Έχουμε μια σάπια Δημόσια Διοίκηση που κυβερνά περισσότερο κι από τους ίδιους τους Πολιτικούς, και έχει κάνει τη χώρα ένα απέραντο εγκληματοκρατικό μπουρδέλο.

  • Καλά να πάθουμε που τους το επιτρέπουμε. 
  • Καλά να πάθουμε που το ανεχόμαστε. 
  • Καλά να πάθουμε που μονίμως εκλέγουμε αυτούς που θα τους χαϊδέψουν περισσότερο!

Θα πεθάνουμε όμως ΚΑΙ εμείς, και μαζί ΚΑΙ οι εγκληματοκράτες δυνάστες μας. 

 
Γιατί από που θα φάνε αν εμείς έχουμε πεθάνει; 
 
Ούτε αυτό δεν καταλαβαίνουν οι ηλίθιοι…

Πολεμήστε την εγκληματοκρατία όπου τη συναντάτε και με όλα τα μέσα που διαθέτετε. Είναι πλέον θέμα επιβίωσης.

~Ανάλγητος
Idiotες

Πηγή