[ccpw id="136103"]

Την ώρα που κυριαρχούν στις πρώτες γραμμές της πολιτικής επικαιρότητας οι εξελίξεις σχετικά με την συνοχή της Κυβέρνησης και που κρίνεται ακόμα και η ίδια η επιβίωση της, με φόντο την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα ανοίγει σχεδόν από το πουθενά και με ξεκάθαρο τρόπο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος λέγοντας ότι αυτός που θα τον διαδεχθεί όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να προέρχεται από τη νεότερη γενιά, αυτό είναι το σωστό.
«Χρειάζεται μια συνέχεια μέχρι τις εκλογές, νομίζω δεν θα αλλάξω πόστο μέχρι τότε. Εχουμε μια σχέση με τον Αλέξη πολλά χρόνια πια. Είναι προφανές ότι είχαμε διαφωνίες. Και ο ένας σέβεται τον άλλον και ο ένας ακούει τον άλλο.
Ο Αλέξης έχει ισχυρότερο πολιτικό ένστικτο από μένα. Το αναγνωρίζω ακόμη και όταν διαφωνώ μαζί του. Με ενδιαφέρει να παίρνονται οι αποφάσεις με συλλογικό τρόπο στο κόμμα μου. Θα ήθελα ακόμη μεγαλύτερη συλλογικότητα», είπε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνικό σταθμό.
«Δεν είμαι δελφίνος ούτε βαρώνος. Αυτός που θα διαδεχτεί τον Α. Τσίπρα όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να προέρχεται από τη νεότερη γενιά, αυτό είναι το σωστό.
Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τις εκλογές και πρωθυπουργός θα είναι ξανά ο Α. Τσίπρας. Δεν βλέπω στα κόμματα των αντιπάλων μας να βγάζουν μπροστά νέα στελέχη».

Από: lykavitos.gr

. .

..

. . . ..



Πηγή