O ένας από τους «προστατευόμενους μάρτυρες» αποκαλύφθηκε από τις ίδιες τις αρχές. Και μετατράπηκε σε κατηγορούμενο!
Και απάντησε ο ίδιος καταγγέλλοντας ότι τον εκβίαζαν να καταθέσει ανύπαρκτα στοιχεία – δηλαδή συκοφαντίες – κατά τριών πολιτικών προσώπων: του Αντώνη Σαμαρά, του Άδωνη Γεωργιάδη και του Γιάννη Στουρνάρα!
Κι ύστερα βγήκε και άλλο πρόσωπο που τον εμφανίζουν ως τον δεύτερο «προστατευόμενο» μάρτυρα! Ο ίδιος δεν το ομολόγησε ακόμα, αλλά δήλωσε ότι «δεν κατέθεσε τίποτε για πολιτικά πρόσωπα»…
Άρα, η ως τώρα διάτρητη δικογραφία καταρρέει πλήρως!
Κι ύστερα άρχισαν οι προσταστευόμενοι μάρτυρες να καταγγέλλονται μεταξύ τους!
Πράγμα που σημαίνει ότι η σκευωρία έχει αποκαλυφθεί!
Αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις! Καταιγιστικές και αναπόφευκτες πια…
Οι κουκούλες θα βγουν όλες!
Στόματα θα ανοίξουν. Καθένας θα κοιτάξει να σώσει το τομάρι του…
Και θα πολλαπλασιαστούν οι καταγγελίες.
Που όλες θα εμπλέκουν τους «σκευωρούς» – και μέσα από την κυβέρνηση και μέσα από τη Δικαιοσύνη.
Οι δικαστικοί λειτουργοί (Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων) σε μια πρωτοφανή δήλωσή τους μιλάνε ανοικτά πια για απόπειρα συνταγματικής εκτροπής.
Ολόκληρη η Αντιπολίτευση (με πρώτο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη Φώφη Γεννηματά να ακολουθεί αμέσως – αμφότεροι έδειξαν άμεσα ανακλαστικά) μίλησαν, επίσης ευθέως, για «εκτροπή».
Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!
Μπροστά στα μάτια μας βλέπουμε να αποκαλύπτεται κανονικό «πραξικόπημα» που απέτυχε! Έσκασε από μέσα…
Μόνο που σε αντίθεση με τα παλαιότερα, αυτό το πραξικόπημα δεν είχε ερπύστριες – είχε κουκούλες στημένων ψευδομαρτύρων.
Που τώρα βγαίνουν μία-μία…
Και δεν συγκαλύπτεται πια, ούτε μαζεύεται, ούτε διαψεύδεται, ούτε ελέγχονται οι επιπτώσεις του…
Η Δικαιοσύνη οφείλει να παρέμβει άμεσα. Και είναι υποχρεωμένη να παρέμβει πλέον. Και δεν έχει τίποτε να φοβάται…
Οι μόνοι που έχουν να φοβούνται είναι οι σκευωροί – όσοι έστησαν την βορβορώδη αυτή υπόθεση. Ενώ όσοι τους έβαλαν μπροστά, άρχισαν ήδη να τους «δίνουν» κανονικά.
Οι μικρές ψηφίδες του ντόμινο άρχισαν να πέφτουν, παρασύροντας η μία την άλλη.
Η σκευωρία σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων για τη Novartis προκαλεί ήδη «σεισμική ακολουθία» κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης.
Ακόμα βρισκόμαστε στους «προ-σεισμούς» και τρέμουν τα πάντα. Φανταστείτε όταν θα έλθει ο κυρίως «σεισμός»!
Που πλησιάζει…
Στο μεταξύ, το κλίμα έχει βαρύνει σε βάρος της κυβέρνησης γενικότερα…
Αυτό ενδέχεται να επηρεάσει και τους σχεδιασμούς της για ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών με 151 βουλευτές…
Μέχρι πριν 10 μέρες φημολογούνταν ότι είχε μέχρι και 154 βουλευτές…
Τώρα μπορεί να μην έχει ούτε 150…
(Κι αυτό είναι ανεξάρτητο πια από τον στάση Καμένου, τις απειλές του οποίου κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά. Ούτε καν οι δικοί του…)
Απλούστατα μια σειρά από «ταλαντευόμενοι» βουλευτές από το χώρο της αντιπολίτευσης – λίγοι μεν, αλλά κρίσιμοι – που σκέπτονταν να ψηφίσουν τη Συμφωνία, τώρα μάλλον αλλάζουν γνώμη. Γιατί δεν θέλουν να «ταυτιστούν» με μια κυβέρνηση που αποκαλύφθηκε ότι προσπάθησε να κάνει συνταγματική εκτροπή.
Ακόμα και η στάση του Ζάεφ δεν βοηθά την κυβέρνηση – αντίθετα αποθαρρύνει και τους ελάχιστους που σκέπτονταν μέσα στην Ελληνική Βουλή να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών…
Όταν βγαίνει ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός και μιλάει για «Μακεδονικό έθνος» και «Μακεδονική ταυτότητα», ενώ παραγγέλνει εκατοντάδες χιλιάδες διαβατήρια με όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας», ο αλυτρωτισμός του μοιάζει ισχυρότερος παρά ποτέ! Και τα τελευταία προσχήματα έπεσαν….
Τέλος η κυβέρνηση Τσίπρα φαίνεται να μη μπορεί να ανακάμψει δημοσκοπικά, ενώ εκπρόσωποί της αποδοκιμάζονται παντού.
Για το Μακεδονικό – και όχι μόνο…
Ενώ φαίνεται ότι έχει χάσει και τον έλεγχο του… «παρακράτους» της.
Η βομβιστική απόπειρα στον Άγιο Διονύσιο της Αθήνας την τρίτη μέρα των Χριστουγέννων, από σύμπτωση δεν προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς και θύματα.
Αλλά ήταν το πρώτο «χτύπημα» σε εκκλησία και το πρώτο τυφλό χτύπημα χωρίς προειδοποίηση. Δηλαδή με στόχο αθώα θύματα…
Αν – ο μη γένοιτο – το επόμενο «επιτύχει», θα δημιουργηθεί αληθινό χάος μέσα στην κοινωνία. Που θα το χρεωθεί ακέραιο η κυβέρνηση με την πολιτική της για τους λαθρομετανάστες…
Για να μη αναφερθούμε στους προστατευόμενους κουκουλοφόρους της κυβέρνησης – τους «Ρουβίκωνες» – που βρήκαν τη στιγμή να επιτεθούν στην αμερικανική Πρεσβεία!
Όντως μοιάζουν να διαλύονται από τα μέσα, να έχουν χάσει κάθε έλεγχο, να καταρρέει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και να έχουν μπει σε «αυτοκαταστροφικό σπιράλ»…
–Η αντιπολίτευση – και κυρίως η ΝΔ – οφείλει να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όχι απλώς να περιμένει το επόμενο σεισμό για να καταρρεύσει η «παράγκα» του Τσίπρα…
–Η αντιπολίτευση – και κυρίως η ΝΔ – οφείλει να διώξει το φάσμα του φόβου από την κοινωνία, που καταλαβαίνει ότι ο Τσίπρας μας πηγαίνει προς το χάος και το ξεπούλημα των πάντων.
–Η αντιπολίτευση – και κυρίως η ΝΔ – οφείλει να επιβάλει το φόβο στους σκευωρούς, που έμοιαζαν ως τώρα «αδίστακτοι» και αποκαλύπτονται τώρα παντελώς ανίκανοι και απολύτως ετοιμόρροποι. Όσο περισσότερο φοβηθούν, τόσο ευκολότερα θα «σπάσουν», τότε ευκολότερο θα διαλυθούν πριν προλάβουν να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα.
–Η αντιπολίτευση – και κυρίως η ΝΔ – οφείλει να τους προειδοποιήσει για τα αδικήματα για τα οποία θα δικαστούν αμέσως μετά. Κι αυτό δεν θα «διχάσει» την κοινωνία! Αυτό θα ενώσει τους πάντες, γιατί η κοινωνία ψάχνει τρόπο να διώξει το φόβο της και να εκφράσει την οργή της. Και η κυβέρνηση των συνωμοτών που καταρρέουν, προσφέρει τον «τέλειο στόχο»…
–Η αντιπολίτευση – και κυρίως η ΝΔ – οφείλει να ειδοποιήσει και όλες τις ξένες κυβερνήσεις, ότι οποιαδήποτε «στήριξη» στην ετοιμόρροπη κυβέρνηση Τσίπρα – αυτή τη στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο – θα προκαλέσει τη δικαιολογημένη απέχθεια του Ελληνικού λαού. Για πολλά- πολλά χρόνια στο μέλλον…
–Η αντιπολίτευση – και κυρίως η ΝΔ – οφείλει να προειδοποιήσει προς πάσα κατεύθυνση ότι οποιαδήποτε πρόκληση στα εθνικά θέματα αυτή τη στιγμή, δεν πρόκειται να σώσει την κυβέρνηση των συνωμοτών, απλά θα επιταχύνει την πτώση της και θα ενώσει τους Έλληνες με πρωτοφανή τρόπο.
Στήνεται ήδη σκηνικό νέας Μεταπολίτευσης. Ελπίζουμε χωρίς εθνική καταστροφή αυτή τη φορά.
Όσο ταχύτερα κινηθούμε, τόσο πιθανότερο να αποφύγουμε τα χειρότερα…
Γιατί τα χειρότερα δεν βρίσκονται πίσω μας… Τα χειρότερα δεν τα ζούμε τώρα…
Τα χειρότερα έρχονται – βρίσκονται μπροστά μας – αν δεν κινηθούμε τώρα με αποφασιστικότητα να τα αποτρέψουμε…\
Αποδεικνύεται ήδη η ύπαρξη «εγκληματικής οργάνωσης» που προσπάθησε να αλλοιώσει το Πολίτευμα.
Δεν πρέπει να την αφήσουμε να καταστρέψει και τη χώρα.
Η κυβέρνηση των συνωμοτών πρέπει να πέσει… χθες!

Πηγή

Share.