[ccpw id="136103"]

Ήρθε η ώρα του λαού. Καλείστε να δώσετε μια και καλή την απάντηση για το ποιόν του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. 
Για να σας βοηθήσουμε, παραθέτουμε μια σειρά από σημαντικές στιγμές της καριέρας του. (Διατηρούμε την ορθογραφία, το συντακτικό και τη χρήση των κεφαλαίων που επέλεξε ο ίδιος ο αγωνιστής)

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ!

Ο Παυλής ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως δήμαρχος Σφακίων. Έφερε αληθινή επανάσταση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εισάγοντας τον θεσμό των «διπλών λογιστικών βιβλίων». Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έτσι απέδειξε πόσο καθαρός είναι:

«Εγώ έκανα μία συνειδητή επιλογή, μαζί με τους συνεργάτες μου, την οποία πλέον εδώ που φτάσαμε, δεν έχω κανένα πρόβλημα, με όλη την ευθύνη αυτής της επιλογής, να την πω δημοσίως και να την πω και σε σας, διότι εδώ που μας φτάνουνε. Εγώ εδώ και έναν χρόνο διατηρώ διπλό ταμείο. Ένα μαύρο και ένα άσπρο. Ακούστε με προσεκτικά. Δεν νιώθω ούτε είμαι παράνομος, είμαι ο πιο διαφανής που υπάρχει…»

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΌΙΜΠΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΘΕΛΕ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

Στις εκλογές του 2012 ο Πολάκης αναλύει με οξυδέρκεια τα πολιτικά δεδομένα και καταλήγει στο συμπέρασμα οτι πρεπει να στηριχτεί το κόμμα ΕΠΑΜ γιατί είναι το μόνο που μπορεί να λύσει τα προβλήματα τυπώνοντας νέο εθνικό νόμισμα: «Χρειαζόμαστε μία πολιτική πλειοψηφία που θα δημεύσει τις περιουσίες αυτών που τα έφαγαν και τα βάλει τη χώρα στο δρόμο της παραγωγικής ανασυγκρότησης με δικό της νόμισμα.

ΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ(Ε.Π.Α.Μ.) ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ».

ΟΤΑΝ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΚΤΙΚΟ ΞΑΔΕΡΦΟ

Η γιατρός-ξαδέρφη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας εμπλέκεται σε υπόθεση αφαίρεσης 15 φιαλιδίων με ναρκωτικά σκευάσματα. Ο Πολάκης εξηγεί ότι όλα γίνονται γιατί κάποιοι τρέμουν απο τις μεγάλες αλλαγές στη Υγεία που ετοιμάζει.

Για να γίνει πιο συγκεκριμένος, παραθέτει κάτι σχετικό, δηλαδή την αντιστασιακή ιστορία της οικογένειάς του. «…Προσπαθούν να χτυπησουν εμενα μπας και διασωθουν οι χρηματοδοτες τους απο αυτα που ερχονται μεσα απο τις αλλαγες στην υγεια.

Στην οικογενεια μου την ευρυτερη δεν εχουμε βγαλει ουτε λαμογια ,ουτε ληστες ,ουτε δολοφονους ,ουτε δοσιλογους ,ουτε ναρκομανεις.

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ τιμιους ,αγνους ,αγωνιστες ,μορφωμενους και εργατικους.

Η αδερφοσυνη του πατερα μου ειχε πεντε στους εφτα με πτυχιο ΑΕΙ (4 δασκαλους και εναν καθηγητη) ξεκινωντας απο μια φτωχη αγροτικη οικογενεια των σφακιων στα χρονια της κατοχης. οι αλλοι δυο ηταν ο πατερας μου και ο πατερας της αναισθησιολογου βαγγελιω νεκταριας πολακη και οι δυο αγροτες- κτηνοτροφοι.

Τα 11 πρωτα ξαδερφια που ειμαστε η επομενη γενια ειμαστε 2 γιατροι (εγω και η νεκταρια-βαγγελιω), 2 δασκαλοι,1 πολιτικος μηχανικος ,1 ηλεκτρολογος μηχανικος,1 καθηγητης ,1 Α μηχανικος του εμπορικου ναυτικου,1 νοσηλευτρια τει προισταμενη σε μεθ,1 ψυκτικος απο τεχνικη σχολη …»

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΕΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. Ο ΙΟΣ HIV ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΧΙΒ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΧΩΜΑ

Σε επιστημονική του διάλεξη προς τους δημοσιογράφους ο Υφυπουργός αναφέρεται στο aids και στον παράξενο ιό Χιβ. Παριστάμενος ρεπόρτερ αντιλαμβάνεται ότι εννοεί τον HIV και επισημαίνει τη σωστή ονομασία. Ο Πολάκης εκνευρίζεται και θέλει να τον χώσει τρία μέτρα κάτω απο τη γη.

Η μαγκιά εκφράζεται με χρονοκαθυστέρηση, όταν δηλαδή ο δημοσιογράφος είναι απών και ο λεβέντης Παυλής μιλάει σε κοινό Συριζαίων.

«Εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και του είπα αυτά που ‘πρεπε να του πω. Βγήκαν κάτι 25χρονα που εψές πήραν πτυχίο να πουν πως λένε οι γιατροί τον ιό του AIDS, όλοι χιβ τον λέμε μεταξύ μας, έτσι το λέμε, πώς να το κάνουμε δηλαδή και θα μας κάνουν την παρατήρηση τα χθεσινά αβγά»

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ

Ο Πολάκης εγκαινιάζει το νοσοκομείο της Σαντορίνης και για να δείξει ότι είναι προετοιμασμένο για τα δύσκολα, χειρουργεί ο ίδιος αφαιρώντας αιμορροΐδες! Αυτό βέβαια απαγορεύεται από το νόμο και έπεται ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου. Ο Υφυπουργός τούς βάζει στη θέση τους:

«Με κάτι τέτοιες ανακοινώσεις καταλαβαίνει κανείς το φθόνο και το μίσος που κρύβει η ψυχή του βολεμένου μικροαστού που ακούμπησε όλη του την ύπαρξη στο να είναι η θεραπαινίδα της εξουσίας, αποκτώντας αξία που ποτέ δε θα κατακτούσε με τις δικές του ηθικές, πνευματικές η επιστημονικές δυνάμεις»

Ανάμεσα στις αντιδρώντες δεν βρίσκεται ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου. Ο λόγος απλός. Δεν είναι γιατρός. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ασχολείται με λάστιχα και λαμπτήρες αλλά διορίστηκε προϊστάμενος στον τομέα υγείας γιατί τυγχάνει φίλος του Υφυπουργού . Ο Πολάκης συντρίβει το ρεπορτάζ παραθέτοντας μια σειρά απο στοιχεία:

«Τα ταϊσμένα τρωκτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ  έχουν βγει στην πίστα της λάσπης και της διαστρέβλωσης για να θολώσουν την εικόνα του σκανδάλου Novartis και να μας διαβάλουν με απίστευτα ψέμματα πιστεύοντας οι κακόμοιροι πως θα σταματήσουμε».

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. ΟΥΠΣ! ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

Ο Υφυπουργός παραδίδει στη Βουλή τα ποσά που, κατά τη γνώμη του, στοιχειοθετούν το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Μετά την πολιτική του εισαγωγή παραδέχεται ότι πρόσθεσε δύο φορές ένα ποσόν 89 εκατ. ευρώ, αφού αδυνατούσε να εξηγήσει τα νούμερα που παρουσίαζε.

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κατά την περίοδο 2010-2012 υπουργός Υγείας ήταν η Ξενογιαννακοπούλου. Ο Πολάκης τη συμπεριλαμβάνει σε αυτούς που πρέπει να διωχθούν:  

«Πού πήγαν τα λεφτά κ.κ. Υπουργοί Υγείας της περιόδου 2007-2014; Σε ποιες offshore, σε ποιες βίλες, σε ποια κότερα, σε ποιες “διαφημιστικές” εκστρατείες, σε ποιους λογαριασμούς μαύρου προεκλογικού πολιτικού χρήματος κρύφτηκαν αυτά τα 90.000.000€; Το λόγο για την υπόθεση της “Μαύρης Τρύπας” έχει πλέον η Δικαιοσύνη, η οποία πρέπει τάχιστα να ολοκληρώσει τον διαχειριστικό έλεγχο των οικονομικών του ΚΕΕΛΠΝΟ και να αποδώσει τις ποινικές ευθύνες τόσο στη συμμορία του διοικητικού μηχανισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ όσο και στους πολιτικούς της προϊσταμένους».

Η Ξενογιαννακοπούλου δεν ήταν δύσκολο να βρεθεί, αλλά όχι απο τους εισαγγελείς. Δεκαεννέα ημέρες αργότερα ορκίστηκε Υπουργός διοικητικής Ανασυγκρότησης και κάθισε στο πλευρό του Πολάκη. Έχουν όλο το χρόνο να μιλήσουν για «τις ποινικές ευθύνες της συμμορίας».

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Φωτιά στο Μάτι. Εκατό νεκροί. Ο Υφυπουργός Υγείας δίνει μια ακόμη μάχη στο τουίτερ:  

«Αποτελεσματικά λειτούργησε το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, όσο και αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων “θολώνει” την εικόνα».
Οι νεκροί στο πλησίον Μάτι θολώνουν την εικόνα. Στη μακρινή  Καλιφόρνια προσφέρονται για χιούμορ. «Rena Dourou.  ακόμα να παραιτηθείς;;;;; Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρους στη Καλιφορνια!!!!! Γιατι δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;;;»

ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ. ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ…

Ο Καθηγητής Συνολάκης εκτιμά ότι στο Μάτι το κόστος σε ανθρώπινες ζωές θα μπορούσε να μηδενιστεί με συγκεκριμένες ενέργειες του κρατικού μηχανισμού. Ο Παυλής διαφωνεί. Με ανάρτησή του πληροφορεί και τους άλλους διαφωνούντες για τον τόπο κατοικίας του επιστήμονα:

«Κύριε Συνολάκη!!!!Πριν κάνετε μαθήματα σε άλλους για τη φωτιά κανονίστε να καθαρίσετε το στύλο της ΔΕΗ έξω απο το σπίτι σας στη (εδω αναφέρει οδό και αριθμό) απο τα Φυτα και τις κρεββατινες σας γιατι κινδυνεύετε απο ηλεκτροπληξία σε περίπτωση βροχής η απο φωτιά σε περίπτωση ζέστης».

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ. ΒΡΟΝΤΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ, ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ Η ΣΑΜΠΑΝΙΕΡΑ
Ο Υφυπουργός γιορτάζει τα 51 του με μια τούρτα σοκολάτα που πάνω της έχει μία μαντινάδα:  

«Ο πρωτοκαπετάνιος μας απ’ τα Σφακιά της Κρήτης, το άδικο θα πολεμά και εκατοχρονίτης». Το θέαμα συμπληρώνει μια σαμπάνια  που στο φόντο της εχει μια μεγάλη φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη.


Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ

Η γαλλική κυβέρνηση αντιμετωπίζει την οργή των «κίτρινων γιλέκων». Ο Πολάκης νιώθει τη φυσιολογική ανάγκη να επικοινωνήσει με τον Γάλλο Πρόεδρο: «Εμανουέλ Μακρόν…. Δεν φτάνουν τα 100.(ευρώ αύξηση).Αυτή η Ευρώπη των τερατωδών εμπορικών πλεονασμάτων της Γερμανίας που είναι το χρέος του νότου ή θα αλλάξει ή δεν θα υπάρξει Κάποιοι τα έλεγαν από το 2015 και κάνατε τους κουφούς μην “στεναχωρηθεί” ο Σόιμπλε και οι τραπεζίτες».

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΤΗΤΑ

Συνδικαλιστές του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» καταγγέλλουν ότι μια «προστατευόμενη» του Πολάκη ιατρός εκτελεί παρανόμως χρέη υποδιοικητή και επί 15 χρόνια έπαιρνε χωρίς να δικαιούται τη σύνταξη του αποβιώσαντος πατέρα της. Ο υφυπουργός απαντά, ως συνήθως, με στοιχεία

«Ο “χολερικός” του συνδικαλισμού ξαναχτύπησε, προσπαθώντας να κερδίσει ενα λεπτό δημοσιότητας απο τα βοθροκαναλα και να δικαιολογήσει την ύπαρξη του .ΑΚΟΥ λοιπον ξεγιβέντισμα του συνδικαλισμου :Η Αναπλ διοικητρια του νοσημάτων θώρακος που ενσωματώθηκε στον άγιο Αντρέα εκτελεί χρέη υποδιοικητή του νοσοκομείου καθώς η υποδιοικητρια του Αγ Αντρέα ειναι σε άδεια κυήσεως καιανατροφής τέκνου εδω και πολύ καιρο !!!!Καταλαβες ξεγιβέντισμα του συνδικαλισμού Γιαννακο;;;
Ακολούθησε ανακόινωση του “Σωματείου Ιπποκράτης”: “Η υποδιοικήτρια του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, ΑΔΕΙΑ ΚΥΗΣΗΣ
ΚΑΤΕΘΕΣΕ την επόμενη της καταγγελίας
Πέρα από ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ, ο Κος Πολάκης συλλαμβάνεται και ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ γιατί άδεια ανατροφής δεν υφίσταται…”»

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ «ΑΠΙΣΤΙΑ»

«Δε θέλω δανεικά φτερά με φτάνουν τα δικά μου έτσι κι αλλιώς ζηλεύουνε πολλοί το πέταγμά μου». Με αυτή τη μαντινάδα απαντά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στις κατηγορίες για απιστία.

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης γράφει άρθρο με εντυπώσεις από το ταξίδι του στα Χανιά. Ο Παυλής διατυπώνει με ήπιο και πολιτισμένο τρόπο τις αντιρρήσεις του

«Επήγε λέει και ο Καμπουράκης στην Κρήτη και στα Σφακιά και έγραψε και άρθρο πως δε βρήκε άνθρωπο σε καφενεία να υποστηρίζει το Συριζα!!!!! Έχει παρασαλώσει το κακορίζικο, τώρα που έχασε το μικρόφωνο του Μεγκα να του δώσουν σημασία …η Φώφη κι ο Κυριάκος….. Έλα μρε μερακλή με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις να δούμε το πολιτικό σου μπόι …»

Παύλος Πολάκης

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΛΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ

Ο αναπληρωτής υπουργός καταθέτει το πολιτικό σχέδιο που θα διατηρήσει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στη κυβέρνηση: Πρέπει να ανοίξουν οι φυλακές. Ενώ όμως δίνει το σύνθημα, κάποιοι δικαστές δεν συμμορφώνονται. Τους κατονομάζει έναν προς έναν και ταυτόχρονα αναγγέλλει τις επιθυμητές ποινές.

«Γιατί η κυρια ΜΑΡΙΝΑ Μ.(αναφέρει ολόκληρο το όνομα) ,δεν εχει καλεσει ακομα για ανακριση (και πιθανη προφυλακιση ) τον πρωην αντιπροεδρο της Νοβαρτις κυριο κωνσταντινο Φρουζη…
Γιατί η κυρια ΜΑΡΙΑ Ι. ( αναφέρει ολόκληρο το όνομα), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ για ανακριση (και πιθανη προφυλακιση) τα μελη της συμμοριας του ΚΕΕΛΠΝΟ;…Μπορει καποιος να απαντησει γιατι η κυρια ΑΝΝΑ Ζ. (Αναφέρει ολόκληρο το όνομα)ΔΕΝ εχει ολοκληρωσει ΑΚΟΜΑ τον ελεγχο για το ποθεν εσχες πολλων μελων της συμμοριας του ΚΕΕΛΠΝΟ και τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ των περιουσιακων τους στοιχειων…Μπορει καποιος να απαντησει γιατι οι εισαγγελεις διαφθορας ΝΙΚΟΣ Π. και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ.( αναφέρει ολόκληρα τα ονόματα) δεν εχουν ολοκληρωσει την προανακριση εις βαρος του κυριου ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ…»

Τώρα που θυμηθήκαμε τόσες ωραίες στιγμές, ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε. Με το χέρι στην καρδιά. Χωρίς να επηρεαστούμε απο τον πόλεμο που κάνουν τα βοθροκάναλα και οι συμμορίες.

Βαγγέλης Περρής
athensvoice.gr

Πηγή