Άδωνις: Ο Μανιαδάκης μου είπε ότι η Τουλουπάκη τον πίεζε να πει ότι έδωσε βαλίτσες σε εμένα και τον Σαμαρά -Ο Βαξεβάνης έχει συναντηθεί και με τους 2 μάρτυρες!

Μία «βόμβα» έριξε ο Αδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με την υπόθεση Novartis, δηλώνοντας πως ο Νίκος Μανιαδάκης του αποκάλυψε πως η Ελένη Τουλουπάκη ήταν εκείνη που τον πίεζε να μιλήσει για βαλίτσες με χρήματα προς τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά. 

Παράλληλα αποκάλυψε στο Twitter ότι ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Βαξεβάνης, έχει συναντηθεί και με τους 2 μάρτυρες.
Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, είπε πως σε συνομιλία που είχε με τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα, ο Νίκος Μανιαδάκης του είπε πως η εισαγγελέας διαφθοράς κ. Τουλουπάκη τον πίεζε να πει ότι έδωσε βαλίτσες με χρήματα στον ίδιο και στον πρώην πρωθυπουργό.
«Επειδή δεν θέλησε να το κάνει, γιατί θα έμπλεκε και ο ίδιος, φτάσαμε να γίνει κατηγορούμενος», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ακόμη ότι εφόσον ο κ. Μανιαδάκης μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες, τότε ο ίδιος θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές σε βάρος των άλλων δύο.
«Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα, αλλά θα κάνω μήνυση και κατά της Τουλουπάκη, γιατί παραβίασε το καθήκον της και τον νόμο σε όλο τον χειρισμό της υπόθεσης Novartis», τόνισε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε ότι με δεδομένο πως οι καταθέσεις του κ. Μανιαδάκη έχουν ακυρωθεί, πλέον η όλη διαδικασία είναι άκυρη.
Παράλληλα στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο Κ. Βαξεβάνης έχει συναντηθεί και με τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες, ενώ στην ερώτησή του “τι τους πρόσφερε”, ο κατά τ΄ άλλα λαλίστατος δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ δεν απάντησε.

Τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε και μια συνάντηση του γνωστού υβριστή της ΝΔ Νίκου Νικολόπουλου με τον Φ. Δεσταμπασίδη (το 2014), όσο αυτός ήταν σε διευθυντική θέση στηNovartis και μοίραζε λεφτά για διαφημίσεις

Δείτε το VIDEO

Πηγή

Share.