Από ό,τι φαίνεται, ο Αλέξης Τσίπρας μάλλον εξασφαλίζει την απαραίτητη πλειοψηφία των 151 βουλευτών για να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών από την ελληνική [;] βουλή χάρη στο βολικό πρόθυμο Σταύρο Θεοδωράκη, του οποίου οι τέσσερις (μαζί με αυτόν) από τους έξι βουλευτές του Ποταμιού, ετοιμάζονται να διαπράξουν την πλέον ανέντιμη πολιτική πράξη επισφραγίζοντας την παράδοση της Μακεδονίας χωρίς πόλεμο όταν οι ίδιοι δεν εκπροσωπούν πλέον κανέναν στην ελληνική κοινωνία.
Του Στρατή Μαζίδη
Με την εξέλιξη αυτή, ο Πάνος Καμμένος δεν αποτελεί πια κίνδυνο. Ακούσαμε μάλιστα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μιλά για κυβέρνηση με ψήφο ανοχής, αν χρειαστεί. Οπότε κι ο κ. Καμμένος δε χρειάζεται να αποχωριστεί το αγαπημένο του υπουργείο νωρίτερα όταν θα μπορεί να το χαρεί ακόμη μερικούς μήνες.
Ποιος ο λόγος λοιπόν η σημερινή κυβερνητική πλειοψηφία να πάει σε εκλογές όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι το ίδιο βράδυ το μεγαλύτερο τμήμα της θα αποχωριστεί όλα όσα απολαμβάνει και δεν περίμενε ποτέ τα τελευταία τέσσερα χρόνια;
Κάθε μήνας που περνά είναι και ένας μισθός πολλών χιλιάδων ευρώ, τα οποία σήμερα για να βγάλει ένας μέσος Ελληνας χρειάζεται από αρκετούς μήνες έως ένα χρόνο. Είναι ένας μήνας απολαβών και προνομίων. Είναι ένας μήνας θεμελιώσεως συνταξιοδοτικού δικαιώματος.
Εσείς αν βρισκόσασταν ποτέ σε ένα μέρος που δεν υπήρχε ουδεμία περίπτωση να πάτε και περνούσατε φανταστικά, θα επισπεύδατε την αναχώρησή σας; Απεναντίας μπορεί και να προσπαθούσατε να βρείτε τρόπο να την παρατείνετε…

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.