«ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ – ΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΣΗΜΟ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ»
Αναδημοσίευση από: newsbomb.gr

Την εκτίμηση πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα προχωρήσει άμεσα σε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, εξαιτίας της αρνητικής στάσης που έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ό,τι αφορά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης (02/01/2019) ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Όλα δείχνουν ότι βαίνει προς ολοκλήρωση η συνεργασία μας με τους ΑΝ.ΕΛ. αν και εμείς θα θέλαμε να πάμε μέχρι το τέλος της τετραετίας. Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα έχουμε κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, μετά από μερικές ημέρες για τεχνικούς λόγους θα έρθει και η κύρωση της διαδικασίας ένταξης στο ΝΑΤΟ και θα πρέπει να αναμένουμε τον ανασχηματισμό που θα προκληθεί, καθώς κάποιοι από τους ΑΝ.ΕΛ. θα φύγουν, ενώ κάποιοι θα είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open TV.
Αναφερόμενος, ειδικότερα στο θέμα του ανασχηματισμού, υποστήριξε ότι «θα έχει πιο έντονο προοδευτικό αριστερό και κεντροαριστερό πρόσημο» και σημείωσε ότι «με αυτές τις αλλαγές θα πάμε με επιτυχία μέχρι το τέλος της τετραετίας αλλά και στις επόμενες εκλογές».
Δείτε πιο κάτω στη video gallery του Newsbomb.gr τη χαρακτηριστική δήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.