[ccpw id="136103"]

Ο εν λόγω υπουργός είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τις αποφάσεις που λαμβάνονται. Δεν αποκλείεται στον ανασχηματισμό να αντικατασταθεί πριν παραιτηθεί και δημιουργήσει πρόβλημα
Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Μπορεί στην κυβέρνηση να προσπαθούν να δείξουν ότι είναι μια γροθιά, ότι τίποτε δεν τους αγγίζει κι ότι όλες οι αποφάσεις, στην οικονομία, στα εθνικά θέματα κ.λπ. λαμβάνονται ομόφωνα και χωρίς κανείς να αντιδρά, όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr εδώ και μερικούς μήνες σημαντικός υπουργός της κυβέρνησης, από τους αφανείς κι όχι από εκείνους που κάνουν θόρυβο με τα λόγια επειδή δεν έχουν να επιδείξουν έργο, έχει απειλήσει ουκ ολίγες φορές με παραίτηση.
Ο εν λόγω υπουργός επί της ουσίας έχει παραιτηθεί στον ίδιο τον πρωθυπουργό με τον οποίο είχε άριστες σχέσεις, επειδή διαφωνεί με κορυφαίες επιλογές της κυβέρνησης. Ειδικά με τη λογική του «Αλέξη δώστα όλα» που απειλεί να τινάξει στον αέρα την οικονομία.
Στο Μαξίμου προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αποτρέψουν την παραίτησή του η οποία θα είναι ηχηρή αν επιβεβαιωθεί. Κάποιοι, πάντως, στα υπόγεια έχουν δυσαρεστηθεί με τον συγκεκριμένο υπουργό επειδή «δεν πάει με τα νερά τους».
Το εν λόγω στέλεχος αντιλαμβάνεται την αδιέξοδη πολιτική στην οικονομία αλλά είναι εξοργισμένος και με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον Πάνο Καμμένο, τους «πολακισμούς», την ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, το φιάσκο με τη Novartis.
Στην αξιωματική αντιπολίτευση γνωρίζουν τα όσα έχουν συμβεί με τον συγκεκριμένο υπουργό που θεωρούν σοβαρό. Και δεν αποκλείουν στον επικείμενο ανασχηματισμό ο Αλέξης Τσίπρας να τον «αποσύρει» πριν ο ίδιος παραιτηθεί και δημιουργηθεί θέμα εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

. .

..

. . . ..



Πηγή