Και ο Πολάκης και το σύστημα προπαγάνδας ΣΥΡΙΖΑ πάνε να τα γυρίσουν και τώρα μας λένε ότι ήθελε να το σκάσει επειδή είναι λαμόγιο… δηλ. αυτόν που χρησιμοποιούν μάρτυρα τώρα τον λένε απατεώνα

Είναι σύζυγός της γνωστής τραγουδίστριας Χριστίνα Φαρμάκη
Σε αιφνιδιαστική κράτηση άνδρα εμπλεκόμενου στην υπόθεση της novartis προχώρησαν οι ελληνικές αρχές χθες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος ο οποίος έχει διατελέσει σύμβουλος τουλάχιστον τριών πρώην υπουργών Υγείας επιχείρησε το βράδυ της Κυριακής να αναχωρήσει για το εξωτερικό και μάλιστα για Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.
Στο αεροδρόμιο τον πλησίασαν διακριτικά αστυνομικοί και του ζήτησαν να μην επιβιβαστεί στην πτήση προκειμένου να προβούν σε εξακρίβωση των στοιχείων του. Εκείνος διαμαρτυρήθηκε έντονα αλλά τελικά έχασε το αεροπλάνο και οδηγήθηκε στην αστυνομία.
Σε αυτή την κίνηση η οποία δρομολογεί δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση novartis προέβησαν οι ελληνικές Αρχές μετά από πληροφορίες που είχαν ότι ο συγκεκριμένος είχε πακετάρει όλη την οικοσυσκευή του και σχεδίαζε να φύγει στο εξωτερικό με την οικογένειά του.
Πληροφορίες επιμένουν ότι ο άνδρας είναι ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες που έχουν καταθέσει στην Εισαγγελία κατά της διαφθοράς αλλά τον τελευταίο καιρό μάρτυρας κλειδί τον περιέγραψε ως έναν από αυτούς που μετέφερε το «μαύρο» χρήμα σε πολιτικά πρόσωπα.
Συγκεκριμένα εδώ και περίπου δύο μήνες μάρτυρας πρώην στέλεχος της novartis Ελλάς εμφανίστηκε στην Εισαγγελία κατά της διαφθοράς και κατέθεσε επώνυμους για το ρόλο του συγκεκριμένου.
Υποστήριξε μάλιστα -στη διάρκεια των πολυήμερων καταθέσεων του- ότι ο συγκεκριμένος είχε κομβικό ρόλο στις παράνομες πληρωμές τις οποίες η novartis προωθούσε προκειμένου να κατακτήσει δεσπόζουσα θέση στην αγορά του φαρμάκου.
Ο συγκεκριμένος είχε περιγραφεί και από το πόρισμα του FBI ως ένας από εκείνους που γνώριζε πολύ καλά Πώς κινούνταν οι διαδικασίες μεταφοράς των χρημάτων.
Ο τελευταίος μάρτυρας μάλιστα επέμενε στην κατάθεσή του ότι ο συγκεκριμένος έπαιρνε όλα τα μετρητά όταν εμφανιζόταν στην εταιρεία στην Αθήνα.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο συγκεκριμένος στον οποίο είχε γίνει και έφοδο στο σπίτι του, αναμένεται να μετατραπεί από μάρτυρα σε κατηγορούμενο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και φυσικά να του απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.
Το ενδεχόμενο της σύλληψης του θα κριθεί Από κοινού από την εισαγγελία κατά της διαφθοράς αλλά και την ανακρίτρια που έχει ήδη στα χέρια της την διερεύνηση του σκανδάλου novartis.

Πηγή

Share.