[ccpw id="136103"]

Στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που επιτίθενται σε εκκλησίες στρέφονται κατά του Θεσμού λόγω της υπογραφής των 22 Μητροπολιτών κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών κατέληξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τα τελευταία περιστατικά επιθέσεων από αντιεξουασιαστές χθες στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του σήμερα στο Open ΤV ο κ. Γεωργιάδης τόνισε:

«Με ανησυχεί πολύ το γεγονός ότι ξαφνικά έχουμε επιθέσεις σε εκκλησίες. Χθες είχαμε επίθεση των λεγόμενων αντιεξουσιαστών στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Σήμερα έβαλαν βόμβα στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.

Προφανώς οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι έχουν ονειρώξεις με την επανάσταση, στρέφονται κατά της Εκκλησίας λόγω της υπογραφής των 22 Μητροπολιτών κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: 
«Το ελληνικό κράτος πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει. Για πολλά χρόνια χαϊδεύαμε τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Αυτό τελείωσε. Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός αυτά θα σταματήσουν».

«Έφτασαν στο σημείο να φέρνουν στην Ελλάδα την καγκελάριο της Γερμανίας για να ψηφίσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών. Ο κ. Τσίπρας από το “Go back, madame Merkel” πέρασε στο “Come back, madame Merkel”. 

Γνωρίζουμε ποιο είναι το συμφέρον της Ελλάδας, δεν χρειάζεται να μας το πει κανείς», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Σκοπιανό, τρομοκρατία, Novartis – Ο Άδωνις με τον εκατομμυριούχο ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚο Κουρουμπλή στο Open TV

Δείτε το VIDEO

Πηγή