Με το House of cards συνέκριναν πολλοί τα όσα συμβαίνουν στο Μαρούσι και τη διαφαινόμενη κόντρα του δημάρχου Γιώργου Πατούλη με τη σύζυγό του Μαρίνα. Η ίδια μίλησε για την κόντρα, την επιλογή του συζύγου της, αλλά και τη δική της επιλογή, χωρίς να κρύβει την πικρία της για την παράταξη και τη συμπεριφορά άλλων υποψηφίων απέναντί της.
Από: newsit.gr
“Η υποψηφιότητά μου δείχνει την αγάπη μου για την πόλη του Αμαρουσίου που από το 2006 μαζί με τον άντρα μου αποτελεί τη μεγάλη μας οικογένεια και θεωρώ ότι ως ενεργός πολίτης και μέλος της οικογένειας αυτής μπορώ έμπρακτα να δηλώσω την επιθυμία μου έμπρακτα να δείξω την προσπάθειά μου να εργαστώ και να προσφέρω στο Μαρούσι που τόσο αγαπώ.” είπε η Μαρίνα Πατούλη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.
Σε ότι αφορά την κόντρα με τον σύζυγό της ανέφερε ότι η επιλογή του βασίστηκε σε πολιτικά και αυτοδιοικητικά κριτήρια:
“Ο σύζυγός μου έχει παράξει ένα τεράστιο έργο στο Μαρούσι ένα έργο που έχει αναδείξει το Μαρούσι στην ανάπτυξη στην προοπτική είναι ένας άνθρωπος ο οποίος πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος, επειδή εγώ είμαι γυναίκα του δεν σημαίνει ότι θα πει “εγώ στηρίζω τη γυναίκα μου”. Αυτό είναι κάτι που τον εξυψώνει ως σύζυγο πρώτα απ’ όλα, ως άντρα και δείχνει την ακεραιότητά του”.


Δήλωσε ωστόσο ότι είναι επιθυμία της να προσφέρει στο Μαρούσι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτή της την επιθυμία δεν θα μπορέσει να της την στερήσει ούτε ο ίδιος ο σύζυγός της:

Σίγουρα σε μια οικογένεια όταν και οι δύο έχουν την όρεξη και τη δυναμική να προχωρήσουν τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα, όμως πάνω απ’ όλα θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να εργαζόμαστε, να προσφέρουμε, αυτό δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς και φυσικά να κάνουμε τις επιλογές μας.

Ο σύζυγός μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω αυτοδιοικητικά, γιατί έχω ξεκινήσει μια πορεία από το 2014, δεν ήρθα ουρανοκατέβατη, γνωρίζει την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά.

Η πικρία για τους άλλους

“Εγώ έδειξα εκεί ανοιχτή να προσφέρω όμως δεν δέχθηκα την ίδια ανοιχτή αγκαλιά από ανθρώπους που είναι υποψήφιοι, ουδέποτε εγώ είπα ότι δεν στηρίζω την επιλογή του συζύγου μου για τον κύριο Αμπατζόγλου, όταν όμως βρήκα κλειστές πόρτες, αυτό δεν μπορεί να στερήσει την επιθυμία ενός ενεργού ανθρώπου μιας γυναίκας η οποία μπορεί να είναι μάχιμη και στην αυτοδιοίκηση. Είναι ανθρώπινο αναφαίρετο δικαίωμα του εκλέγεσθαι” ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη χωρίς να κρύβει την θλίψη της για τη συμπεριφορά ανθυποψηφίων της, αλλά και της παράταξης απέναντί της.
Μάλιστα τόνισε ότι δεν δέχθηκε καμία κρούση από την παράταξη:

“Δεν δέχθηκα καμία πρόσκληση, κάποιο κάλεσμα εννοώ να συνεισφέρω ούτε στην παράταξη του αγαπητού, σεβαστού κυρίου Αμπατζόγλου, δεν τον θεωρώ πολιτικό αντίπαλο”.
Όπως ανέφερε πλέον είναι σε διαδικασία κατάρτισης του συνδυασμού της:
“Εγώ δεν έχω ποτέ στεγανά, ούτε και ατομικές φιλοδοξίες. Εμένα το κίνητρό μου είναι το Μαρούσι να μείνει όπως είναι και να γίνει ακόμα καλύτερο και να στηρίξω τη διοίκηση του άντρα μου. Αυτό θα το κάνω με όλες μου τις δυνάμεις και θα στηρίξω την προσπάθεια και με κάποιους ανθρώπους στο να συνεχιστεί αυτό το έργο που έχει προσφέρει ο άνδρας μου στο Μαρούσι να αγκαλιάσουν την πρότασή μου, είτε η πρότασή μου είναι ατομική, δηλαδή μέσα από την προσωπική μου υποψηφιότητα είτε σε ένα ευρύτερο πλαίσιο”.

Πικρία για τη στάση του Γ. Πατούλη;

Η πικρία φάνηκε πως υπάρχει, με τις δηλώσεις της πάντως η Μαρίνα Πατούλη το αρνήθηκε, χωρίς να κρύβει ωστόσο ότι ο Γιώργος Πατούλης ήταν κάθετα αρνητικός στην υποψηφιότητά της γεγονός που οδήγησε στο να μην τον ενημερώσει ούτε για τη στιγμή που θα το ανακοίνωνε:
Για τον σύζυγό μου δεν βγαίνει καμία πικρία γιατί στα 32 χρόνια που είμαστε μαζί αυτή η σχέση έχει δοκιμαστεί, ίσα, ίσα νιώθω τις δυσκολίες τις οποίες εκείνος αντιμετωπίζει και θα είμαι δίπλα του.
Ο σύζυγός μου ήτανε αρνητικός και μάλιστα δεν γνώριζε την στιγμή που έγινε η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου διότι υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.