[ccpw id="136103"]

Ακολουθούν αποσπάσματα. Ασχολίαστα. Διατηρούμε την ορθογραφία και το συντακτικό τους.

1. Ο ΣΚΑΪ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ

Επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση με αφορμή ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός, μετά τις φωτιές στο Μάτι, σκεφτόταν να αντικαταστήσει την ηγεσία της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας:

«Ο ΣΚΑΙ ανακάλυψε δήθεν πρόθεση του Πρωθυπουργού για “καρατομήσεις” των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας… Το ηθικό, όμως, των επιτελικών στελεχών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αλλά και όλων όσων δίνουν τη μάχη στο πλευρό των πολιτών δεν πρόκειται να καμφθεί

Ο ΣΚΑΙ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι παραμένει πιστός στην παράδοση της υπονόμευσης και της προβοκάτσιας.

Παρατήρηση: μετά απο ελάχιστα 24ωρα επιβεβαιώθηκαν οι «προβοκατόρικες και υπονομευτικές» προβλέψεις και η κυβέρνηση αντικατέστησε τους αρχηγούς.

2. Ο ΣΚΑΪ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Η αριστερή εφημερίδα Dοcumento φιλοξενεί άρθρο που έχει τίτλο «άστραψε και βρόντηξε ο Παύλος Πολάκης για τα fake news του ΣΚΑΪ που προκάλεσαν την οργή του Μεγάρου Μαξίμου. Με μια ανάρτησή του μιλάει για το επικεφαλής βοθροκάναλο της διαπλοκής».

Ολόκληρη η ανάρτηση: «Το επικεφαλής βοθροκάναλο της διαπλοκής που αυτή την ώρα της μάχης ΕΠΙΤΗΔΕΣ μετέδωσε πως “καρατομείται η ηγεσία της Πυροσβεστικης”!!!!!!! θα συνεχίσει τις “εκπομπές” και την “ενημέρωση” της λάσπης της ψευτιάς και της χολής ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!!”

Παρατήρηση: Η είδηση που μετέδωσε επίτηδες το βοθροκάναλο είναι η σχετική με την αντικατάσταση των αρχηγών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Η οποία επιβεβαιώθηκε.

Σε ανάρτησή του στο Facebook τον Αύγουστο του 2017 ο Πολάκης γράφει: «Ανησυχεί ο Σκαι που δεν υπάρχουν θύματα από τη φωτιά και όλο παίρνει τηλέφωνο τον υποδιοικητή που είναι στο μέτωπο μαζί με τα πληρώματα των ασθενοφόρων να μάθει αν υπάρχει κάποιο!!!!!!!Το ΞΕΦΤΙΛΕΣ είναι πλέον επιεικής όρος για να περιγράψει τον τρόπο που καλύπτουν τις φωτιές!!!Οι φωτιές θα σβήσουν, το οργανωμένο σχέδιο ανωμαλίας θα πάει ΑΠΑΤΟ άλλη μια φορά …..όση τηλεοπτική “προβολή” κι αν έχει!!!».

4. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΚΡΕΜΟ

Ο Πολάκης αποκαλύπτει το ποιόν του Αυτιά στον οποίο παλιά έδινε συνεντεύξεις ο Τσίπρας: «Αυτιά “γίγαντα” της πρωινής ζώνης των περήφανων γηρατειών, πάρε τον Ρωμανιά ανεβείτε στον Υμηττό και έχετε δυο επιλογές: Ή επιβιβαστείτε στον ιπτάμενο δίσκο του εξωγήινου του Κυριάκου και εξαφανιστείτε για άλλο γαλαξία ή βρείτε ένα καλό γκρεμό και πέστε!!!Θέλω βρε ξεφτίλισμα της δημοσιογραφίας να δω τι λογαριασμούς θα βγάζεις τώρα στα πινακάκια σου για τις συντάξεις»…

Παρατήρηση: Ο Ρωμανιάς, που πρέπει επίσης να πέσει από έναν καλό γκρεμό ήταν Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

5. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΪ Ή ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΙ Ή ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Ο Πολάκης ασχολείται με τον Παύλο Τσίμα: «ΠΑΥΛΟ ΤΣΙΜΑ, ή είσαι στραβός – Ή είσαι τόσο σάπιος που άρχισες να βρομίζεις και τον τόπο που πατείς».

6. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ

Η έρευνα του Πολάκη κατέληξε στο συμπέρασμα οτι ο Τσίμας είναι κάτι άλλο: «Πληρωμένο μικρόφωνο του ΣΚΑΪ Παύλο Τσίμα, τελικώς η τέχνη -ακόμα και του δρόμου -αποτυπώνει καλύτερα την πραγματικότητα από τα λόγια».

Η φωτογραφία από την «τέχνη του δρόμου» που επέλεξε ο φιλότεχνος υπουργός και αναπαρήγαγε η «Αυγή» ήταν ένας τοίχος που πάνω του έγραφε «η επιθυμία για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα».

7. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Ο Πολάκης κάνει τηλεκριτική σχετικά με το ύφος ρεπόρτερ: «Η τρομερή στιγμή που “έμπλεη χαράς” η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ(ξεφτίλες) ,κα Βαρβιτσιώτη ανακοινώνει την θετική άποψη του EWG για τη ΜΗ περικοπή των συντάξεων !!!!!!

Τριγμός οδόντων ,διάσπαση βλέμματος ,Φωνή που δε βγαίνει ,αλλα στάζει Χολη ..

ΞΥΔΙ παιδιά και μαλιςτα μπαλσαμικο “

8. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΤΣΑΤΣΟΙ

Διαβάζουμε από την καλή εφημερίδα Documento: «Στο “ψιλό” πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, Δημήτρη Οικονόμου. Έγραψε στο Facebook:Τώρα που παραδέχτηκε ο Μαρινάκης ότι πήρε τηλέφωνο το Τζανακόπουλο… τι έκανες με τη γυμνή αρχιτσάτσε του Σκαι που το παίζεις δημοσιογράφος;;;;;

9. Ο ΣΚΑΪ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

Ο στρατηγικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας παραδίδει στο λαό τις απόψεις του για τη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε ο ΣΚΑΪ, προκειμένου να μαζευτούν τρόφιμα: «Προχθές στο Καλλιμάρμαρο ο Σκάι που χειροκροτούσε τα μνημόνια της ΝΔΠασοκ, και δεν λέει ακόμα κουβέντα για την διαπλοκή και τους φίλους του καναλιού που καταλήγουν στον εισαγγελέα, οργάνωσε φιλανθρωπικό ξεσάλωμα ‘όλοι μαζί μπορούμε΄ όπως το »όλοι μαζι τα φάγαμε» .Σ αυτήν την υποκρισία και την δημαγωγία διασκεδαστής ήταν ο Σαββόπουλος Αμοράλ…”.

10. Ο ΣΚΑΪ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΣ

Ο λόγος πάλι στον υπουργό Υγείας Παυλή Πολάκη: «ΜΟΥΓΚΑ Η ΠΟΕΔΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ –μπαίνουν ράντσα σε βαριά εφημερία ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ»

11. Ο ΣΚΑΪ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΥΛΟΣ

Το προφίλ του ΣΚΑΪ συμπληρώνει ο συναρχηγός Πάνος Καμμένος: «Δεν θα ξαναπιάσεις κ Πορτοσάλτε για λόγους αντιπολίτευσης στο στόμα σου τις Ένοπλες Δυνάμεις ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ συνέχισε να πληρώνεσαι διαφημίζοντας τις προσευχές του Ερτογάν για χατήρι του μετόχου σου. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΛ ΣΤΟ ΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ»

12. Ο ΣΚΑΪ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ

Η αριστερή «Εφημερίδα των Συντακτών» περιγράφει τη στάση του ομοϊδεάτη Πάνου Καμμένου. Τίτλος του άρθρου: «Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης διατράνωσε ο Π. Καμμένος». 

 
Όταν λέμε αποφασιστικότητα, εννοούμε ότι ο υπουργός δήλωσε: «Δεν έχουν ανατιναχτεί καποια κανάλια, ιδίως στον Πειραιά κοντά, αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια»…

Πες το και έγινε!

Βαγγέλης Περρής
athensvoice.gr

Πηγή