[ccpw id="136103"]

Πιάνουν δουλειά στο φουλ, οι 200 που προσέλαβε η κομισάρια Εργασίας συντρόφισσα Έφη Αχτσιόγλου, για το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, να βουτάνε από τον λαιμό… εργοδότες που δεν δηλώνουν δουλειές και το κράτος χάνει τα λεφτά, να κάνει προσλήψεις… (μιας και το ασφαλιστικό ξεπερνάει ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς σε μορφή βάλτου…).

Γιατί όμως η πρεμούρα με την πρόσληψη κι άλλων επιθεωρητών; Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ (μόνος του τα λέει μόνος του τα ακούει…) έβαλε (λέει) σε δουλειές άλλους 300.000 άνεργους (άγνωστο πότε…) και η αριστερά της δικαιοσύνης οφείλει να τους προστατέψει…

Τι άλλο έρχεται; Βαράτε καμπάνες… βγείτε στους δρόμους… φορέστε γιορτινά… υποδεχθείτε τα 10-15 ευρώ αύξηση του κατώτατου μισθού.

Ήταν δίκαιο, είπε ο Τσίπρας και έγινε πράξη.

Ο κατώτατος μισθός από 586 ευρώ πάει για τα 600!

Θρίαμβος.

Αλλά εάν ο ΣΥΡΙΖΑ μείνει μια 20ετία (όσο και το ΠΑΣΟΚ), με 15 ευρώ την 3ετία, το 2040 φθάνουμε τα 751 ευρώ που υποσχέθηκε ο Τσίπρας το 2014… Γι’ αυτό σήμερα ο Τσίπρας δεν βρίσκει πολίτη να του πει πως δεν έκανε όσα μας έταξε… Ρωτήστε και την Αχτσιόγλου…

Και δεν σταματάνε εδώ τα καλούδια της αριστερής μας κυβέρνησης για τον Ιανουάριο του 2019. Μαζί με τα 15 ευρώ, αύξηση του κατώτατου, θα γίνει αυτόματη κατάργηση και του υποκατώτατου μισθού για τους νέους της Ελλάδας κάτω από 25 ετών (τους 25αρηδες βέβαια που έχουν μείνει στην Ελλάδα)!!!

Να ποιο είναι το μεγαλείο της αριστεράς που δεν καταλαβαίνουμε. Αξιολογώντας τις προτεραιότητες στην αγορά εργασίας η συντρόφισσα Αχτσιόγλου αναγγέλλει (δικά της είναι τα λόγια) “…την κατάργηση μιας ντροπιαστικής, ρατσιστικής διάκρισης για τους νέους…”.

Αυτό μας μάρανε… Και όποιος, μπαγάσας εργοδότης, τολμήσει να την εφαρμόσει, παρά την απαγόρευση, θα πέσουν επάνω του οι 200 νεοπροσληφθέντες, στο υπουργείο Εργασίας να τον αλαλιάσουν… Όχι παίζουμε.

Για τους συνταξιούχους ετοιμάζει “Ανάσταση”, καταμεσής του χειμώνα…, η πρώτη φορά αριστερή μας κυβέρνηση (φαντασθείτε να την έχουμε και δεύτερη φορά…). Κάπου 620.000 συνταξιούχοι θα δούνε, τον Ιανουάριο, αυξήσεις που δεν φαντάζονται… Εκτός αν καθυστερήσουμε και μας προκάνουν οι εκλογές… Στην περίπτωση αυτή οφείλουν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για να τις δουν από τη νέα κυβέρνηση Τσίπρα…

Αυτά τα φοβερά και τρομερά έρχονται μέσα στο 2019 και η κομισάρια Έφη Αχτσιόγλου δεν σηκώνει κουβέντα καθώς (όπως δηλώνει) “…οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ σχεδόν στο σύνολό τους έχουν ήδη νομοθετηθεί. Πρόκειται για μια σειρά μέτρων ενίσχυσης του διαθέσιμου εισοδήματος των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας”.

Δεν μας φτάνουν αυτά… Είναι και η απίστευτη… θέση της κυβέρνησης για την εργασία. Απολύτως ξεκάθαρη, κατά την κομισάρια Εργασίας, που αν εμείς δεν την βλέπουμε ή κάνουμε πως δεν την ξέρουμε μας φταίει η μαύρη μας ακροδεξιά… τύφλα. Τίποτε άλλο…

Διαβάστε την προσεκτικά. Δεν θα την δείτε πουθενά αλλού στον κόσμο…

“Η θέση της κυβέρνησης είναι ότι οπωσδήποτε πρέπει να υπάρξει τόνωση του εισοδήματος των εργαζομένων. Για να τονωθεί η ζήτηση στην ελληνική αγορά, χρειάζεται να υπάρξει αύξηση των μισθών, αυτή είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή είναι και η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην αξιωματική αντιπολίτευση.”

(Αχτσιόγλου: Σχεδόν το σύνολο των εξαγγελιών Τσίπρα στην ΔΕΘ έχουν ήδη νομοθετηθεί).

Και τώρα σκεφτείτε τούτο.

Τα “δώρα”, 2019 των Τσίπρα-Αχτσιόγλου, θα μοιρασθούν… μόνο στους ιδιωτικούς εργάτες, υπαλλήλους…

Για τους κρατικούς υπαλλήλους, τα κουβαλάει στο τσουβάλι… της η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, συντρόφισσα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, (γνωστή από το ΠΑΣΟΚ και άρα εγγύηση…).

Ας πάρουμε μια ιδέα, από εκείνα που άφησαν σύξυλη… και την ολομέλεια της Βουλής.

“Το επόμενο διάστημα θα κατατεθεί στο κοινοβούλιο νομοσχέδιο με αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του ΑΣΕΠ. Και εντός του 2019 θα μπορούμε να κάνουμε 8.000 προσλήψεις”.

Τι άλλο παμμέγιστο… δώρο χρειάζονται οι υποψήφιοι, για το κράτος, κομματικοί πελάτες (κομματικοί όλων των χρωμάτων) από το ΠΑΣΟΚ να βάζει χέρι στον (ένα και μοναδικό για την περιφρούρηση του κράτους) ιστορικό νόμο Πεπονή, με τον Τσίπρα παρατηρητή, στον ρόλο του χρήσιμου…

Ντροπή μας να γκρινιάζουμε!!!

Του Γιώργου Κράλογλου
capital.gr

Πηγή