H αντίδραση του παραπαίοντος ασταθούς και παλινδρομούντος μετέφηβου, είναι -προβλέψιμο πλέον!- εκείνη του θρασέως κουτσαβακιού το οποίο τσιρίζει αλλά προσπαθεί να μη βγάλει ΟΛΗ τη χολή που έχει μέσα του και μη προδώσει την ποταπότητα, και τη μικροψυχία του σε όλο της το εύρος.
Είναι η στιγμή που έβαλα για άλλη μια φορά τα γέλια. Το θέαμα είναι ΤΡΑΓΙΚΑ αστείο.

Μόνο που το γέλιο μου κόπηκε απότομα όταν θυμήθηκα ότι αυτό το κακιασμένο ανθρωπάκι είναι ακόμα πρωθυπουργός.

Και ότι, όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις, κάθε γελοίος δικτατορίσκος που σέβεται τον εαυτό του αντιλαμβάνεται ότι πλησιάζει το πολιτικό του τέλος, τότε αρχίζει και εκδικείται το “λαό” του ο οποίος “δε στάθηκε στο ύψος των προσδοκιών του” και δεν ανεφώνησε “σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω”.

Και του στέρησε τη χαρά να τους σφαγιάζει για να πληρώνει Καρανίκες και “Μανόλους”.

Αλλά τι λέω. Πάλι έξω πέφτω.

Διότι εδώ έχουμε την μοναδική στα χρονικά σύγχρονης Δυτικής χώρας (γιατί στην αντιπέρα όχθη υπάρχει και ο Μαδούρο) περίπτωση πρωθυπουργού που ΜΙΣΟΥΣΕ τη χώρα και τους κατοίκους της πλην των καταγεγραμμένων πιστών του (αυτό το περίφημο 4%…), και άρχισε την εκδίκησή του από το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης, εκεί το 2015.

ΠΡΙΝ γίνει κάτι και χωρίς να του έχει κάνει κανένας τίποτα, έχοντας σχεδόν καθολική αποδοχή ή/και ανοχή!!!

Θα ήθελα όσους φίλους είναι κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι και practitioners των κοινωνικών επιστημών να δουν σε ευθεία μετάδοση αυτή την κλινική μελέτη περιπτώσεως εκδήλωσης ψυχοπάθειας αυτό το case study of clinical psychopathology που λένε και στο κέντρο υγείας Κάτω Δαμάτσηλας Περαχωρίου.

Και ίσως έτσι καταλάβουν οι όποιοι αφελείς σοσιαλπολιτικορθάκηδες φιλε-left, ισαποστασάκηδες, συναινεσάκηδες και συριζαίοι με πολιτικά

ότι τέτοιου τύπου και έντασης διαταραχή

  • ΔΕ δαμάζεται, 
  • ΔΕ θεραπεύεται, 

αυτό το αρρωστημένο ΕΓΩ που νομίζει ότι του χρωστάει το Σύμπαν,

  • ΔΕΝ επανέρχεται ούτε με νουθεσίες, 
  • ΔΕΝ “σοσιαλδημοκρατικοποιείται”, 

…και ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να εισέλθει στο δρόμο της σύνεσης, της ευπρέπειας και του σεβασμού προς τους θεσμούς, τις αρχές της αστικής δημοκρατίας αλλά και του σεβασμού προς την πατρίδα και των ψηφοφόρων

…που του έκαναν την τιμή να τον ψηφίσουν και των οποίων τις ζωές διαλύει συστηματικά, ψυχρά, ανάλγητα, ανελέητα.

Ότι στην τελική κινδυνεύουμε όλοι.

Διότι ο τύπος είναι για τα σίδερα!

Τι αίσχος! Τι ντροπή! Τι γελοιότητα!!!

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Αποδοκιμασίες την ώρα της ομιλίας Τσίπρα για το «Μακεδονία ξακουστή»

Πηγή

Share.