Λονδίνο, Ιούνιος 2018. Ο Τσίπρας στο Ελληνικό Κέντρο. Κατόπιν μαρτυριών μεταφέρω τα εξής:

Εμποδίστηκε η είσοδος στην αίθουσα σε ανθρώπους που δεν γνώριζαν οι παρατρεχάμενοι του πρωθυπουργού.

Ανδρέας Σταλίδης

Ακόμα και σε όσους τηλεφωνούσαν στην πρεσβεία για να μπορέσουν να παρευρεθούν στην ομιλία, η απάντηση ήταν “δεν γνωρίζουμε τίποτα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Η ασφάλεια του πρωθυπουργού έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την υπόθεση”.

Επρόκειτο για μια πολύ κλειστή ομιλία. Αντίθετα με ο,τι παρουσιάστηκε. Τελικά παρευρέθηκαν καμιά 20-25 άτομα.

Έξω από το κτήριο υπήρχαν κάμερες. Βγήκαν έξω οι 20-25 αυτοί παρευρισκόμενοι, ουσιαστικά δηλαδή της συνοδείας του πρωθυπουργού. Μετά από λίγο βγήκε και ο Αλέξης Τσίπρας. Άρχισαν να χειροκροτούν οι άνθρωποί του για να το τραβήξει η κάμερα.

Υπήρχαν και ορισμένοι απρόσκλητοι. Τους επετράπη να σταθούν στο απέναντι πεζοδρόμιο. Μιλάμε για δρόμο 3 λωρίδων. Με το που βγήκε φώναξαν “ξεπούλησες την Μακεδονία”. Ένας πέταξε στον δρόμο μερικά κέρματα και φώναζε “να τα τριάντα αργύρια” όταν πέφτανε στον δρόμο.

Ο Τσίπρας έφυγε. Ήρθαν οι παρατρεχάμενοι απέναντι να ζητήσουν τον λόγο. Ορισμένοι ήταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι εκπρόσωποι σε όργανα. Άλλοι ήταν της φρουράς του. Αστυνομικοί με πολιτικά.

Όλα αυτά έγιναν υπό το βλέμμα ορισμένων Βρετανών αστυνομικών.

Αυτός είναι ο Τσίπρας.

Μόνο σε πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον μπορεί να σταθεί.

Γι αυτό κουβαλάει μαζί του χιλιάδες αστυνομικούς κάθε φορά.

Γι αυτό στην ΔΕΘ ξεκίνησε να ρίχνει χημικά στις 7.14μμ. Χωρίς πρόκληση. Τόσο νωρίς. Πριν ακόμα μαζευτεί όλος ο κόσμος. Μεταξύ 7 και 8 ήταν η κλήση για συμμετοχή.

Σήμερα θα κάνει πάλι τα ίδια.

Ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε κλήσεις σε κινητά για μεταφορά “οπαδών” του από άλλες πόλεις. Ο Στάθης Παναγούλης. (Δείτε το πρώτο σχόλιο).

Αλέξης Τσίπρας.

Το όνομα όνειδος στην σειρά των Ελλήνων πρωθυπουργών.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.