Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής πέρα από εξαιρετικές σχέσεις, έχουν και τακτική επαφή είτε δια τηλεφώνου είτε δια ζώσης, ωστόσο, αυτή τη φορά κατάφεραν να συναντηθούν ακόμα και στην… ορεινή Αρκαδία.
Από: crashonline.gr
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου την Τρίπολη, όπου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, με τη στήριξη της ΝΔ, Παναγιώτης Νίκας πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη προεκλογική συγκέντρωση. Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο πλευρό του και μίλησε στην εκδήλωση.
Λίγο αργότερα χτύπησε το τηλέφωνο του και την άλλη άκρη ήταν ο Κώστας Καραμανλής, που βρισκόταν με οικογενειακή παρέα, λίγα χιλιόμετρα μακριά, στο χωριό Κάψια Μαντινείας, μόλις 15 χλμ. έξω από την Τρίπολη. Ο πρώην πρωθυπουργός ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη αν θα μείνει στην Αρκαδία και την επόμενη μέρα ώστε να συναντηθούν, αλλά επειδή ο πρόεδρος της ΝΔ θα γύριζε στην Αθήνα, απάντησε ότι με χαρά θα περάσει από το ξενοδοχείο όπου μένει ο κ. Καραμανλής για να πιουν καφέ. Έτσι και έγινε, με τους δυο άνδρες να συζητούν, σύμφωνα με πληροφορίες, όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τα θέματα της επικαιρότητας.
Την Παρασκευή άλλωστε ξεκινά το 12ο συνέδριο της ΝΔ, στην τελική ευθεία προς τις πολλαπλές εκλογικές μάχες που θα δώσει το κόμμα εντός του 2019. Στο συνέδριο θα απευθύνουν ομιλίες, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάνφρεντ Βέμπερ, ο Αντώνης Σαμαράς και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.
Ο Κώστας Καραμανλής στο περασμένο συνέδριο είχε κάνει δήλωση κατά την είσοδο του την πρώτη ημέρα, τονίζοντας τον «πρωταγωνιστικό ρόλο της παράταξης για την Ελλάδα του αύριο», επισημαίνοντας ότι «γι’ αυτό και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή. Και αυτό είναι στο χέρι όλων μας». Δεν αποκλείεται ο κ. Καραμανλής να προχωρήσει σε δήλωση . συνέδριο που ξεκινά την Παρασκευή.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.