Πολύ ακριβά μωρ’ αδερφάκια μου δε σας ήρθε η σας κόστισε η “ελπίδα” της απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ, το “μέηλ Χαρδούβελη” και τη Βούλτεψη; 
Που από ότι βλέπω, στην τελική, ούτε καν και από αυτά σωθήκατε…

Οπότε, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε μπροστά στην κάλπη ελπίζω να “πάει” αυτό το -να μην πω- χεράκι σας εκεί που πρέπει. 

Χάσατε που χάσατε αυτοκίνητα, οικεία πρόσωπα, σπίτια.

Ε, πάψτε επιτέλους σε κάθε συμφορά να πυροβολάτε και τα πόδια σας.

Κάντε τη την ευλογημένη την υπέρβαση όσοι δεν μπορείτε! Μη χάσουμε και τη χώρα.

Μια πατρίδα την έχουμε. Στρεβλή, λειψή αλλά και όμορφη, εκεί που δεν την πατάμε, χτίζουμε, λερώνουμε, κοπρίζουμε.

Ας μην τη χαραμίσουμε για τον θρασύ αστοιχείωτο και ασουλούπωτο μεταμοντέρνο μετέφηβο χαμηλοκώλη και το μαγαζάκι του τρόμου που τον ακολουθεί ρε παιδιά. Δεν μας αξίζει.

Εντάξει, είπαμε πως το κακό έχει γοητεία, ο σκληρός μηχανόβιος της τάξης που η τραχειά όψη του και το θεληματικό πηγούνι του υγραίνει τα παρθένα μαθητικά υπογάστρια, αλλά εδώ μιλάμε για ένα στραβόστομο στραβοχυμένο λουκουμά, πια.

Αρκετά με τα μετεφηβικά σύνδρομα βρε παιδιά, ακόμα να μεγαλώσετε;

Ελπίζω αυτή τη φορά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! να καταλαβαίνετε.

ΥΓ: Α ναι και ξέχασα. Οι “προηγούμενοι” θα μας πει κάποιος (ξέρετε, αυτός που αν δεν την πει θα σκάσει). Δηλαδή εσείς, εμέις σε νεαρότερη ηλικία.

ΥΓ2: Μην αρχίσουμε πάλι τα θρησκευτικά με ορισμένους. Δεν μπορεί κάποιος υπομοναδιάιος μόνος του με δέκα ρομαντικούς εθελοντές και χωρίς χορηγούς να τα βάλει με το Τέρας. Εδώ ένα Χριστό και τον σταυρώσανε. Πόσο μάλλον κάποιον τον οποίο τον φάγανε λάχανο για ένα αγγελιόσημο, όσο σωστά και να τα έλεγε ή τα λέει ακόμα.

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Πηγή

Share.