Δέκα ανθρώπους να ρωτήσεις στην Αθήνα να σου πουν τη γνώμη τους για τον Γιώργο Καμίνη οι εννέα θα απαντήσουν ότι ήταν ο χειρότερος δήμαρχος που πέρασε ποτέ.
Από: antinews.gr
Και πολιτικά ο πιο άχρωμος τύπος που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια.
Αν ρωτήσεις τους πολίτες «ποιος είναι ο Θεοχαρόπουλος ρε παιδιά», ζήτημα να σου απαντήσει κανείς ότι τον ξέρει. Ένας ανύπαρκτος αρχηγός κόμματος που παίρνει 0,40% στις δημοσκοπήσεις και που είναι βουλευτής γιατί κάποτε η ΔΗΜΑΡ ήταν κόμμα και το αγκάλιασε η Φώφη Γεννηματά.
Αν πάλι ρωτήσεις τους πολίτες να σου αξιολογήσουν τον Νίκο Παπανδρέου, τον γιο του… σωτήρα της χώρας Γιώργου Παπανδρέου, είναι σίγουρο ότι δεν θα βρεθεί κανείς να σου πει μια καλή κουβέντα. Πορφυρογέννητος που εμφανίστηκε από το πουθενά και θέλει να παίξει ρόλο.
Τι κοινό έχουν και οι τρεις; Μα φυσικά ότι φλερτάρουν με την ευρωβουλή με το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής. Ή για να ακριβολογούμε του ΠΑΣΟΚ που κάποιοι του άλλαξαν όνομα αλλά όχι και χούγια και που τώρα πάσχει από… αυτοκτονικό ιδεασμό.
Μόνο κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει θα επιδίωκε να βάλει στο ψηφοδέλτιό του τα παραπάνω τρία άτομα. Κι όμως, κάποιοι στη Χαριλάου Τρικούπη το σκέφτονται σοβαρά να… αυτοκτονήσουν εκθέτοντας στο κοινό τον Καμίνη, τον Θεοχαρόπουλο και τον Νίκο τον Παπανδρέου. Προσοχή, οι ευρωεκλογές δεν είναι με χρίσματα, με λίστες και με στημένη δημοκρατία.
Με σταυρό είναι και όποιος είναι άξιος θα πάει μπροστά. Όποιον δεν θέλει ο κόσμος θα τον πετάξει έξω.
Το ΚΙΝΑΛ εκπροσωπεί την Κεντροαριστερά στην Ελλάδα, πριν ο Τσίπρας του πάρει και αυτό το προνόμιο. Πρόσφατα ακούστηκε το σύνθημα «ή θα εξαφανίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα μας εξαφανίσει αυτός». Απόλυτα δίκαιο, όμως, αν θέλουν στη Χ. Τρικούπη να μη χαθούν πρέπει και να σκεφτούν τι πάνε να κάνουν.
Και για του λόγου το αληθές, το Antinews σας αποκαλύπτει μια δημοσκόπηση που έγινε πρόσφατα για τους φερόμενους ως υποψήφιους για τις Βρυξέλλες με το ΚΙΝΑΛ.
Λοιπόν, στο ερώτημα ποιον προτιμάτε η απάντηση είναι (και δεν σχετίζεται το ποσοστό με το 100%):
Νίκος Ανδρουλάκης: 63,5%
Εύα Καϊλή: 39,5%
Νίκος Παπανδρέου: 15,3%
Παύλος Χρηστίδης: 11,9%
Θανάσης Θεοχαρόπουλος: 4,7%
Γιώργος Καμίνης: 1,2%
Δηλαδή οι δύο εν ενεργεία ευρωβουλευτές σαρώνουν και οι εκλεκτοί της Φώφης πιάνουν πάτο. Ο Παπανδρέου είναι χλωμός, ο ανύπαρκτος Χρηστίδης δεν υπάρχει, και ο Θεοχαρόπουλος με τον Καμίνη (ειδικά αυτός) έχουν πολικά ποσοστά.
Η δημοσκόπηση αυτή είναι σε γνώση της Χ. Τρικούπη κι όμως κάποιοι που φοβούνται μην τους σαρώσει το κύμα, επιμένουν να κάνουν π.χ. επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου τον Καμίνη.
Πείτε μας λοιπόν είναι ή όχι αυτοκτονία αυτό που κάνουν; Θα ρίξουν στην αγκαλιά του Τσίπρα ό,τι απομείνει από το κόμμα ή όχι;
Ας ρωτήσει κάποιος την Γεννηματά και τους προστάτες της γιατί πάνε να διαλύσουν την Κεντροαριστερά μια για πάντα;

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.