Στην προσαγωγή ιερέα προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης αστυνομικοί, όταν εκείνος έβγαλε μια σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στο πρωθυπουργό κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Κάλυμνο.
Από: newpost.gr / του Μιχάλη Τεζάρη
Ο ιερέας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος λίγη ώρα αργότερα. Την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο ακριτικό νησί, όπου εγκαινίασε την σχολή εμποροπλοιάρχων, ακολούθησαν και άλλα… παρατράγουδα.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με γονείς παιδιών, μαθητές αναγκάστηκαν να παρευρεθούν στο χώρο της εκδήλωσης προκειμένου δείχνει γεμάτος ο χώρος γύρω από την σχολή όσο θα παράμενε εκεί ο Αλέξης Τσίπρας, με καθηγητές, να τους εφιστούν την προσοχή σε περίπτωση που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν πως «αν το κάνουν δεν θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στην Θεσσαλονίκη» ενώ τους διαβεβαίωναν, μιας και τα γυμνάσια και τα λύκεια στην Κάλυμνο βρίσκονται σε κατάληψη, «πως θα μιλήσουν με τον Γαβρόγλου για να τους λύσει όλα τα προβλήματα».
Αξίζει να σημειωθεί σε μαθητές που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στον Αλέξη Τσίπρα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για το Μακεδονικό, δεν τους επετράπη να προσεγγίσουν τον χώρο της εκδήλωσης. Παρέμειναν στην περιοχή του Σταθμού, όπου διαμαρτυρήθηκαν όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που εξασφάλισε το Newpost.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.