1.926.526 από εσάς ψηφίσατε έναν νταλαβερτζή του Sorros που πιστεύει ότι υπάρχει “ΒορειοΜακεδονική” γλώσσα και θα την διδάσκεστε κιόλας! Αναρωτιέμαι άραγε, ποια είναι η … “ΝοτιοΜακεδονική” γλώσσα και ποιος θα τη διδάσκεται άραγε! ΚΑΙ ματσωμένοι ΚΑΙ ψεκασμένοι … οι κατσαπλιάδες του Sorros.
Γιώργος Αδαλής
Βέβαια, 1.526.400 από εσάς, ψηφίσατε έναν άλλον, που είχε ανοίξει τα σύνορα και ήρθαν στην Ελλάδα. 1.500.000 Βαλκάνιοι. Εσείς οι 1.526.400 πιστεύετε ότι θα γίνετε πάνω από 2.000.000 έτσι ώστε να συνεχίσει ένας Κρητικός, αυτό που κάνει με πολύ μεγάλη επιτυχία σήμερα ο Αθηναίος … Αρχηγός των … Άπλυτων. Απλά ο δικός σας αρχηγός θα το κάνει … πλυμένος και παρφουμαρισμένος με ζιβασνί! Αφήστε που εδώ έχουμε και μια κουμπαριά με τον Sorros (κάποια άλλη φορά αυτά).
379.722 από εσάς, ψηφίσατε κάποιους που θα έβαζαν φυλακή τους κλέφτες και θα τελειώνατε με τους Σκοπιανούς μέσα σε ένα βράδυ. Τελικά καταλήξατε να ψηφίζετε κάποιους που ήταν υποψήφιοι μεν, αλλά μέσα από τον Κορυδαλλό.
341.732 από εσάς, δεν κατάλαβαν ότι έγινε … μετάγγιση κόμματος και από βλακεία δεν πήγατε εκεί που πήγαν οι … σωστοί κλέφτες! Οι κλέφτες και τα λαμόγια της … πολιτικής ορθότητας. Πήγαν εκεί που ρέει το χρήμα κι εσείς δεν πήρατε χαμπάρι, αλλά ασχολείστε με τις πλαστικές που έκανε η αρχηγίνα σας.
Βέβαια, 301.684 από σας, κάνετε επανάσταση από το 1917 αλλά ακόμα δεν την τελειώσατε γιατί, μια με τους Ζαπατίστας, μια με τους Σαντινίστας, μια με τον Αραφάτ, που να βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε ΚΑΙ με την Ελλάδα. Έχετε βάλει τον «κόφτη» στις 350.000 ψήφους γιατί τόσο λέει το πλαφόν της ιδρυτικής συμφωνίας. Αφήστε που ακόμα δεν βρέθηκε ένας Χριστιανός να σας πει ότι η ιδεολογία σας δεν υφίσταται πλέον και πρέπει να αλλάξετε όνομα. Τι ακριβώς ψηφίζετε δηλαδή; Κάτι που έπαψε να υπάρχει την μέρα που ο … Αρχιδιάκονός σας ξεκίνησε να διαφημίζει καπιταλιστικές … Πίτσες Χατ στο … διαστημικό σταθμό Μιρ;
Υπάρχουν και 222.349 που πιστεύουν ότι ένας Εργολάβος μπορεί να αλλάξει την ροή των βόθρων και να μην πέφτουν πια τα λύματα στα Ποτάμια! Ε ναι! Στην Ελλάδα ζούμε. Ολα γίνονται… Εδώ κλέψατε το σύμπαν με το νόμο του «Μαθηματικού Τύπου» στα δημόσια έργα…. Ε; Υπήρχαν πάνω από 50 άνθρωποι στην Ελλάδα που τον κατάλαβαν ποτέ αυτό το νόμο; Ε τόσοι θησαύρησαν την αλήστου μνήμης εποχή του «Μαθηματικού Τύπου».
Το χειρότερο είναι, ότι υπάρχουν και 200.532 από εσάς, που πιστεύουν ότι στ’ΑΛΗΘΕΙΑ μας ψεκάζουν. Και είναι αυτοί που κρατάνε στην εξουσία αυτόν που ψήφισαν οι 1.926.526 που σας είπα στην αρχή! Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή παραιτούνται και τις άλλες μέρες ξεπαραιτούνται! Εσείς είστε οι χειρότεροι όλων. Γιατί χωρίς εσάς, δεν θα συντηρούνταν 3.5 χρόνια όλη αυτή η προδοτική ιστορία που διαλύει αργά αλλά σταθερά τη χώρα. Εσείς οι 200.532, ανάμεσα στα εκατομμύρια όσων ανέφερα, είστε οι χειρότεροι! ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ, η Μακεδονία δεν θα είχε ξεπουληθεί….
Δεν θα ξεχνούσα τους 186.644 από εσάς που χρόνια στέλνατε πίτσες και πιτόγυρα σ’έναν που ευχόταν να πάθουν καρκίνο όσους ψήφιζαν οι προηγούμενοι! Αλλά υπάρχετε κι εσείς. Τι να κάμουμε τώρα; Χαχανίζατε με την Φραπεδιά και την αλυσιδίτσα επί 20 χρόνια και μετά αποφασίσατε ότι έναν τέτοιον θέλετε για Πρωθυπουργό. Τι να πω τώρα εγώ; Να πω τίποτα και να σας την χαλάσω;
Τίποτα δεν λέω! Σπάω πλάκα με όλους σας, γιατί ο καιρός που σας έπαιρνα σοβαρά έχει παρέλθει προ πολλού….
Αντε να σας δω στις επόμενες εκλογές! Θα ζωγραφίσετε πάλι! Αντε να σας δω….
Αυτά….

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.