[ccpw id="136103"]

Με μια ντροπιαστική ανακοίνωση το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πιερίας υπονοεί εμμέσως πλην σαφώς ότι οι μαθητές των σχολείων της Πιερίας που διαμαρτύρονται για την προδοσία της Μακεδονίας είναι ακροδεξιά στοιχεία που χειραγωγούνται και κατευθύνονται.

Ραχήλ Μακρή

Πιστεύουν ότι τα ελληνόπουλα είναι ανδρείκελα τα νήματα των οποίων κινούν τα ανδρείκελα των κατακτητών που καταληστεύουν και αφελληνίζουν την χώρα.
Ακούστε οι μαθητές δε θα ξεπλύνουν καμία χρυσή αυγή. Αυτή την ξεπλένουν μια χαρά -εδώ και χρόνια- ο ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα μνημονιακά κόμματα.
Τα επιχειρήματα σας περί “αλυτρωτισμού” ανήκουν στα Σκόπια και το ΣΥΡΙΖΑ που νομιμοποίησαν το φασισμό στη χώρα μέχρι το 2114.
Όσα χρόνια κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ δε βγάλατε καμία ανακοίνωση και δεν κάνατε κανένα αγώνα για τα μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα της νέας γενιάς.
Τόσα χρόνια δε μιλήσατε για το ότι όποια απόπειρα έγινε, κατεπνίγη με τη χρήση ακραίας βίας και ακραίας προπαγάνδας που έκανε λόγο για “αντιπολίτευση μαζί με τη δεξιά και την ακροδεξιά”.
Όταν δεν έχεις πατρίδα, δεν έχεις και μέλλον.
Όταν πεθαίνει η πατρίδα σου, πεθαίνεις κι εσύ.
Οι μαθητές θα διεκδικήσουν όσα τους έκλεψαν.
Θα Διεκδικήσουν την πατρίδα μας πίσω.
Η Μακεδονία είναι Ελληνική.
Ελλήνων το καμάρι και εμείς τα ελληνόπουλα της πλέκουμε στεφάνι.
Χιλιάδες μαθητές κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνης φωνάζουν:
ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ, Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι Ελληνική. Ντροπή, Ντροπή, θα γράψει η ιστορία, σε αυτούς που υπογράψανε για την Μακεδονία

. .

..

. . . ..



Πηγή