[ccpw id="136103"]

Αν ήμουν δημοσιογράφος, θα έψαχνα να βρώ αν η εταιρεία των αδερφών του Αλέξη είχε πάρει μέρος και σε άλλους διαγωνισμούς την ίδια εποχή που κέρδισε τον διαγωνισμό με το πλαστο πιστοποιητικό.Το ΤΣΜΕΔΕ (ΤΜΕΔΕ τώρα, αποχαιρετήστε το Σ και τις συντάξεις) είναι υποχρεωμένο να πει αν εχει γίνει αυτό. Και αν είναι έτσι τα πράγματα δεν είναι πια πλημμέλημα αλλά κακούργημα.
του Μιχάλη Χαιρετάκη
Αν ήμουν δημοσιογράφος θα έψαχνα να δω τι έγινε με τις μαϊμουδένιες ειδήσεις για τη Novartis, το λογαριασμό υπουργού στην Ελβετία και τους πράκτορες του FBI. Θα ρωτούσα αν μπορεί κάποιο ΜΜΕ να γράφει οτι σαχλαμάρα του κατέβει συκοφαντώντας το σύνολο του πολιτικού κόσμου χωρίς καμμιά συνέπεια.
Αν ήμουν δημοσιογράφος θα ρωτούσα και θα ξαναρωτούσα ποιοι διπλωμάτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα απο τις καταθέσεις του κου Κοτζιά και αν μπορεί πάλι ο κάθε πρώην υπουργός να απαξιώνει (αν δεν υπάρχει απόδειξη το λές και συκοφαντία) με αοριστολογίες το σύνολο των διπλωματών της χώρας του.
Αν ήμουν δημοσιογράφος θα ρωτούσα τι έγινε τελικά με τα βλήματα και τους Σαουδάραβες, και τι έγινε με το πόρισμα του OLAF για τα κονδύλια για το μεταναστευτικό.
Αν ήμουν δημοσιογράφος θα ρωτούσα τους κυβερνώντες.Μα δεν συνέλαβαν τον Ριχάρδο το καλοκαίρι του 2014 δεύτερη φορά μάλιστα;

Τότε βέβαια λέγανε
http://www.ereportaz.gr/%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-mr-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C/

οτι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών στα δύο χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης αγοράσθηκαν και ενεχυριάστηκαν περισσότερα από 100 κιλά χρυσού, η αξία των οποίων αγγίζει το 1 με 1,5 εκατ. ευρώ.
Σήμερα ο φιλοκυβερνητικός τύπος και τα ΜΜΕ αναφέρουν οτι “Κάθε μέρα, το κύκλωμα έδιωχνε 100 με 150 κιλά χρυσού. Κάποιες μέρες, δε, το κύκλωμα έβγαζε έξω ακόμα και μισό τόνο. “
Δηλαδή ότι αγόραζε το 2014 μέσα σε 2 χρόνια τα έβγαζε επι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε μια μέρα. Και απο το μισό τόνο που έβγαζε (όπως γράφουν) σχεδόν κάθε μέρα, τον έπιασαν με 50 κιλά χρυσό μόνο.
Απο κοντά και ο Αλέξης που δεν ήξερε, δεν άκουγε και προπάντων δεν ρώταγε “πώς γκένεν αυτό” να κλείνει κάποιος 7λεπτα τηλεοπτικού χρόνου 4 χρόνια τώρα σε διάφορα κανάλια και να ανοίγει μαγαζιά σαν μανιτάρια,

και με θυμοσοφία που θυμίζει Φόρεστ Γκάμπ λέει το καταπληκτικό “είχε ξεζουμίσει δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας”.
Μα αν αληθεύουν έστω και τα μισά απο ότι γράφουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και αναπαράγουν πολλοι δημοσιογράφοι χωρίς να διασταυρώνουν την αλήθεια, ή αποδεικνύεται περίτρανα οτι σκληροί παραβατικοί έχουν καταληστέψει όλη τη χώρα και η κυβέρνηση κάνει οτι κοιμάται ή οι κυβερνώντες είναι χειρότεροι και απο κλέφτες ξεζουμιζοντας τον κόσμο και οδηγώντας τους σε ενεχυροδανειστήρια.
Γιατί μια φορά μισός τόνος χρυσός την ημέρα δεν φυτρώνει, όπως φυτρώνει για παράδειγμα ο σανός και το κουτόχορτο.
ΥΓ. Υπάρχει βέβαια και το τεκμήριο της αθωότητος ακόμα και για τον πιο στυγερό εγκληματία πριν γίνει η δίκη του, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα Αλέξη, έτσι δεν είναι;
Αντε τώρα να πάρει το βιντεάκι σου ως τεκμήριο για την επίσημη διαπόμπευση του και την ετυμηγορία σου, χωρίς να έχεις δικαστική εξουσία , χωρίς δίκη παρακαλώ “είχε ξεζουμίσει δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας “και να σε τρέχει στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εσένα και όλη τη χώρα.

. .

..

. . . ..



Πηγή