[ccpw id="136103"]

ΣΟΚ και δέος στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς ο Αλέξης ξεσπά σε όποιον βρει μπροστά του για την χαμένη ευκαιρία να προσφύγει στις κάλπες εντός του 2018 που βρισκόταν καβάλα στο άλογο. Μετά και τις εξελίξεις στην Eurobank ο ίδιος και οι συνεργάτες του συνειδητοποιούν το αυτονόητο: Oι τράπεζες από την 1 Ιανουαρίου 2019 θ΄αρχίσουν να βγάζουν στο σφυρί τις πρώτες κατοικίες των ασυνεπών πελατών τους σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασωθούν οι ίδιες. Θα γίνει με απλά λόγια της Ισπανίας-σχετικές εικόνες στο τέλος του κειμένου. Βασικός μέτοχος της Eurobank με ποσοστό πάνω από 30% αναδεικνύεται  πλέον ο όμιλος Fairfax μετά τη συμφωνία συγχώνευσης.
Από: kourdistoportocali.com  – Ian Ford
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι χρόνια τώρα κάνει λόγο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Ε.Ε. και αυτό δεν είναι άλλο από την πεπετζίδικη διάσωση και έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια. 
Με την συμπαιγνία Μέρκελ, Λαγκάρντ και Ντράγκι και κάτι γραφικών υπαστυνόμων τύπου Γιουνκέρ και Μοσκοβισί βγήκε από τα μνημόνια ένα σαρδανάπαλο αμεταρρύθμιστο κράτος, βουτηγμένο στις σχέσεις διαπλοκής και με μια δικαοσύνη επιπέδου καθαρίστριας για τον έλεγχο της οποίας πλακώνονται πάσης φύσεως Ρασπούτιν. Οι τράπεζες αυτού του κράτους-της Κολομβίας των Βαλκανίων-κουβαλάνε μέσα τους 200 δις κόκκινα δάνεια και είναι μονόδρομος να βγάλουν στο σφυρί ακίνητα, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία κλπ. Οσο καθυστερούν τόσο οι ίδιες ρισκάρουν να καταρρεύσουν. Είναι βλέπετε και ο Τσίπρας που έταζε στους σανοφάγους Σεισάχθειες!
Η σκληρή πραγματικότητα δεν επιτρέπει πλέον στα παιδία (του Σύριζα) παίζει. Στο μεταξύ είναι η αγορά εκείνη που θα εκτιμήσει εάν θα υπάρξουν κι άλλοι Πρεμ Γουάτσα-Fairfax πρόθυμοι να επενδύσουν στις ελληνικές τράπεζες.
Kαι γιατί να επενδύσουν όταν οι περισσότεροι από τους δανειολήπτες είναι πλέον σε προχωρημένη ηλικία και κανείς τους δεν πρόκειται να αποπληρώσει τα δάνειά του; Θα κάθεται τώρα ο ταλαίπωρος Πρεμ Γουάτσα να κυνηγάει τους σατυροβαρκάρηδες αχαμνοξύστες Ελληνες δανειολήπτες στα όρη .υς αγρούς φωνάζοντας:
-Στάσου μύγδαλα!!!
Μην έχετε αυταπάτες:  H πρόσκαιρη άνοδος του δείκτη στο Χρηματιστήριο της Κολομβίας των Βαλκανίων δεν οφείλεται στην συγχώνευση αλλά στο ποντάρισμα ότι ο Τσίπρας βρίσκεται πλέον στα σχοινιά και θα αναγκασθεί να προσφύγει στις κάλπες τον Ιανουάριο του 2016 για να γλιτώσει τη συντριβή. Οταν θα ξεκινήσουν οι μαζικοί πλειστηριασμοί οι υπουργοί του δεν θάχουν που να κρυφτούν. Ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά βρίσκεται αντιμέτωπος με το τέρας που δημιούργησε με την ανοχή των δανειστών. Ενα τέρας ψεύδους και εξαπάτησης.



. .

..

. . . ..



Πηγή