φωτο Κατερίνα Νοτοπούλου fb
. – Την περίπτωση της Κατερίνας Νοτοπούλου φαίνεται ότι μελετούν στη ΣΥΡΙΖΑ για να διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Μπουτάρη ότι δε θα θέσει ξανά υποψηφιότητα.
Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος η ίδια φαίνεται πως αρνείται σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο κι αυτό που προκάλεσε μεγάλη ενόχληση και γκρίνια στους κόλπους της Κουμουνδούρου. Παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβλεπε και βλέπει με καλό μάτι την κάθοδό της στην Αυτοδιοίκηση, η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης δεν φαίνεται διατεθειμένη «να καεί», σημειώνει το Π.Θ. και καταλήγει: Για τον σκοπό αυτόν, λοιπόν, είχε από καιρό επιστρατεύσει τον μόνιμο σύμμαχό της στην Αθήνα υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη, ο οποίος επιχείρησε να πετάξει την μπάλα στην κερκίδα με αντιπροτάσεις. Λέγεται, μάλιστα, πως αυτό προκάλεσε την πρόσκαιρη δυσαρέσκεια του Πάνου Σκουρλέτη που υποτίθεται ότι έχει τον πρώτο λόγο στην διαδικασία αυτή.
Λογικό είναι. Η κοπέλα είναι μόλις 30 ετών. Βρέθηκε από τα πεζοδρόμια σε υψηλές θέσεις και τώρα στην κυβέρνηση. Ωραία είναι, προφανώς ένα στοιχειώδες νου διαθέτει για να καταλαμβάνει σημαντικά αξιώματα και σίγουρα αντιλαμβάνεται μετά τις εξελίξεις στο Σκοπιανό ότι θα εισπράξει τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Αριστερή λέει ότι είναι, όχι ανόητη.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.