Καθώς μια καθαρίστρια οδηγείται στις φυλακές Θήβας με δεκαετή κάθειρξη για ένα πτυχίο που πλαστογράφησε, προκειμένου να βρει δουλειά, κάποιοι κάνουν πως δεν θυμούνται ότι ο επικεφαλής του eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, είχε δηλώσει στο βιογραφικό του πτυχίο που δεν έλαβε ποτέ.
Σε αντίθεση με την καθαρίστρια, ο ηγέτης των Ελλήνων άριστων δεν πλαστογράφησε το απολυτήριο της Ε’ Δημοτικού αλλά ολόκληρο πτυχίο πανεπιστημίου.
Συγκεκριμένα, στο βιογραφικό του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών, αναγράφονταν – μεταξύ των άλλων – και πτυχία από το University College Cork. Ωστόσο, το ίδιο το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε το 2013, ότι ουδέποτε έλαβε κάποιο είδους πτυχίου από το Cork
Για χρόνια όμως το σύνολο του οικονομικού, πολιτικού και μιντικαού κατεστημένου της χώρας υποκλίνονταν μπροστά στον πολιτικό απατεώνα.
Αν πρέπει να σώσεις το ευρώ, από το οποίο στηρίζεται το σύνολο της παρασιτικής σου ύπαρξης, θα κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Και αν σου πουν να σέρνεσαι σαν τα χαμόσυρτα λέρα σκουλήκια του Βάρναλη, θα το δεχθείς.
Αρκεί μια ημέρα να μπορέσεις να βάλεις στη φυλακή μια καθαρίστρια, για να νομίζεις ότι υπάρχει και κάποιος πιο χαμηλά από εσένα. Αλλά δεν υπάρχει. Εσύ είσαι ο τελευταίος.
Α.Χ.

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.