[ccpw id="136103"]

SarahRichterArt SarahRichterArt / pixabay

Η Ελληνική αστυνομία τύπωσε χάρτες, στους οποίους το κρατίδιο των Σκοπίων αναφέρεται ως Μακεδονία και τα κατεχόμενα της Κύπρου ως Βόρεια Κύπρος.

Αναδημοσίευση από: crashonline.gr
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ

Ποιοι έδωσαν εντολή να τυπωθούν αυτοί οι χάρτες και ποιοι ενέκριναν τα κονδύλια για να παραχθούν και να κυκλοφορήσουν;

Μην έχετε αμφιβολία, πρόκειται για ενέργεια που εντάσσεται στην καθημερινή υπονόμευση του κράτους. Πρόκειται για εντολή άνωθεν από την κυβέρνηση των εθνομηδενιστών που μετά την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία προωθεί την Φιλανδοποίηση της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία και τον εκσυγχρονισμό της συνθήκης της Λοζάνης με ότι αυτό συνεπάγεται.
Οι χάρτες αποσύρθηκαν αλλά το σκάνδαλο έσκασε. Ακολούθησε αναταραχή και φυσικά η δημοσιοποίηση προσέθεσε στο μυαλό των Ελλήνων και στα μέλη των πρεσβειών στην Αθήνα ότι η ελληνική κυβέρνηση και οι Έλληνες έχουν βαθιά αποδεχτεί, τόσο την μοναδικότητα του Μακεδονικού έθνους όσο και το γεγονός ότι η βόρεια Κύπρος δεν είναι κατεχόμενο έδαφος από τον Αττίλα, αλλά ανεξάρτητο κράτος με το όνομα Βόρεια Κύπρος.
Η επικαιρότητα συντίθεται πλέον από αποκαλύψεις και πολλές εναντίον του φαύλου και σάπιου παλαιού κομματικού κατεστημένου. Το αμαρτωλό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ έχει γίνει η προβιά και η κάλυψη του προβατόμορφου λύκου που λέγεται Αλέξης Τσίπρας.
Όλες οι εθνοκτόνες ενέργειες του ιδίου και του περιβάλλοντός του, όλο το ροκάνισμα των δομών και των αρμών του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού καλύπτονται επιμελώς από τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ. Από τα κακουργήματα των υπουργών του Σημίτη με καθημερινή αναζήτηση αποδεικτικών στοιχείων για ενδεχόμενο χρηματισμό του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού . Ο Τσίπρας περιβαλλόμενος από στελέχη που ανήκουν, είτε στον μηχανισμό του Τζορτζ Σόρος είτε από άτομα που για δικούς τους λόγους (πιθανότατα καθοδηγούμενα από κέντρα του εξωτερικού) πιστεύουν ότι δεν αποτελούμε συνέχεια των αρχαίων Ελλήνων, αλλά προκύψαμε ως κράτος και ως έθνος, ως νέο έθνος μετά το 1821. Επιχειρεί να δημιουργήσει εδώ και τώρα όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνουμε ευκολότερα μικρότεροι στο άμεσο μέλλον και να αποκτήσουμε ένα Φιλανδικό σύνδρομο απέναντι στην γειτονική μεγάλη Τουρκία.
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι όλοι οι συνεργάτες του προωθούν αιτήματα και διεκδικήσεις των γειτονικών κρατών και κυρίως σπεύδουν να ικανοποιήσουν αιτήματα των Τούρκων.
Τόσο ο ίδιος, ο τερμίτης πρωθυπουργός, όσο και οι σύμβουλοι που έχει γύρω του, οι υπουργοί που έχει γύρω του έχουν βαλθεί να ισοπεδώσουν οτιδήποτε είναι εθνικό, πατριωτικό και Χριστιανικό. Είναι τέτοια η βία και η βιασύνη τους που φαίνονται οι στόχοι τους στον τρόπο που επιδιώκουν να αλλάξουν την ύλη των ιστορικών και κυρίως θρησκευτικών βιβλίων .Είναι ολοφάνερη η αποστολή τους να συσκοτίσουν και να αποκόψουν τις επόμενες γενιές από την ιστορία και την θρησκεία μας. Εμφανίζονται πλέον ως Μεσσίες που μοιράζουν άρτο και θεάματα σε ένα βασανισμένο λαό από μια τυραννία, την οποία οι ίδιοι επιβάλλουν. Ο άρτος έχει να κάνει με τις συντάξεις και τα περίφημα αντίμετρα που προορίζονται για το μεγάλο κομμάτι της σημερινής φθίνουσας κοινωνίας που είναι η Τρίτη ηλικία. Δεν έχουν τίποτε να δώσουν στους νέους παρά μόνο την έξοδο προς την διασπορά. Τα θεάματα και το αναισθητικό είναι οι βολές κατά των σάπιων του παρελθόντος. Πότε είναι ο Τσοχατζόπουλος, ποτέ είναι ο Παπαντωνίου και τώρα ο Σημίτης.
Έβαλαν φωτιά και χαίρονται όπως οι λύκοι στην αναμπουμπούλα από τον εμφύλιο και τις αντεγκλήσεις των Ιεραρχών στην Εκκλησία. Επίσης ηδονίζονται για τις συμπλοκές μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και των Καραμανλικών. Ο Σημίτης και η κυρία Γεννηματά πέρασαν στην αντεπίθεση με πληροφορίες για ευθύνες υπουργών του Κώστα Καραμανλή σε ότι αφορά το C4i και την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Η αντιπροσωπεία των βουλευτών που επισκέφτηκαν την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ζητάει να μάθει γιατί η υπόθεση του C4i δεν έφτασε ποτέ στην Βουλή.

. .

..

. . . ..



Πηγή