[ccpw id="136103"]

Ο σημερινός πρωθυπουργός εισήλθε ήδη στον πολιτικό επίλογό του. Γράφει το κύκνειο άσμα του στην πολιτική σκηνή μέσα σε γενική κατακραυγή και διάλυση της οικονομίας.
Από: crashonline.gr
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ
 
Το χρηματιστήριο και οι τράπεζες διαλύθηκαν ενώ εκείνος και η παρέα του των εθνομηδενιστών ασχολούνται με το πώς θα μας οδηγήσουν στην αθεΐα και την ουδετεροθρησκεία.
Έχουν ανοίξει πόλεμο εναντίον των χριστιανών εναντίον όλων των ορθοδόξων εναντίον όλων των δομικών στοιχείων του έθνους και μην πιστεύετε ότι θα εγκαταλείψουν εύκολα τους στόχους τους.
Χθες έδειξαν, μπροστά στην γενική κατακραυγή ότι υποχωρούν και ότι έχουν διάθεση να κουβεντιάσουν με τους ιεράρχες και τον ιερό κλήρο. Χθες επιχείρησαν να πείσουν ότι θα εξασφαλίσουν όλα τα δικαιώματα των κληρικών και ότι θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο διαλόγου. Μην τους πιστεύετε είναι αντίχριστοι.
Η διάλυση της ορθοδοξίας ο πόλεμος κατά του χριστιανισμού η υποτίμηση της πίστης στο Ναζωραίο και η υποβάθμιση του χριστιανικού συναισθήματος και της θρησκευτικής συνείδησης είναι η αποστολή τους. Εντάσσεται μέσα στα σχέδιά τους.
Έχουν κηρύξει πόλεμο εναντίον των χριστιανών και είναι υποχρέωση του πληθυσμού και φυσικά του κλήρου να κηρύξει από την πλευρά του ιερό πόλεμο εναντίον των άθεων και αυτών που καίνε την ιστορία και τα θρησκευτικά στα σχολεία μας με την ίδια νοοτροπία και την ίδια μανία που οι Ναζί έκαιγαν τα βιβλία στην Γερμανία κατά την άνοδο του χιτλερικού κόμματος στην εξουσία.
Οι άθεοι και οι δόλιοι μέθοδοι με τους οποίους πολεμούν την Εκκλησία πρέπει να γίνουν το θέμα συζήτησης σε όλα τα χωριά σε όλα τα νησιά σε όλες τις εκκλησίες της κοιτίδας του πολιτισμού που επιχειρούν να αλώσουν και να ξηλώσουν από την εθνική ταυτότητα την ιστορία της Μακεδονίας, το κυρίαρχο θρήσκευμα και κυρίως την ιστορική μνήμη ενός λαού τον οποίο ποδοπατούν με τα μνημόνια και με την εισαγόμενη νομοθεσία.
Τα ποσοστά δυσαρέσκειας του κόσμου για την παρούσα κυβέρνηση είναι συντριπτικά αφού σε δημοσκόπηση της Public Issue το 84% των ερωτηθέντων απάντησε αρνητικά.
Εκείνο που έχει όμως σημασία είναι ότι και για την αντιπολίτευση οι πολίτες σε ποσοστό 76% πλησιάζει με εκείνο της κυβέρνησης απάντησαν αρνητικά….Φυσικά στο ερώτημα ποιος σας κάνει περισσότερο, ποιος είναι ο καταλληλότερος ο Μητσοτάκης έχει αποσπαστεί με 46% από τον χλευαζόμενο πλέον σε όλη την χώρα Αλέξη Τσίπρα που παίρνει μόλις 26%.
Σημασία έχει ότι το 84% του πληθυσμού είναι απογοητευμένο από την κυβέρνηση το 76% από την αντιπολίτευση, από την Τατσοπούλειο αντιπολίτευση και το 74% πιστεύει ότι η κατάσταση στην χώρα πηγαίνει προς το χειρότερο.
Hρθε η ώρα της μεγάλης αντίστασης. Ο Τσίπρας είναι η επιτομή του ολοκληρωτισμού με κοινοβουλευτικό μανδύα. Είναι προβατόμορφος λύκος, ο οποίος διαλύει οτιδήποτε έχει σχέση με την στοιχειώδη κοινωνική μονάδα που λέγεται οικογένεια και με τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό που έζησε μέχρι τώρα 200 χρόνια χάρη στην κοινή πορεία λαού και εκκλησίας. Δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για εκσυγχρονισμό της Λωζάνης, ανοίγει κερκόπορτες στα βόρεια σύνορά μας . Αιγαίο, εκτελεί εντολές από ξένα κέντρα που επιδιώκουν να αδειάσει η χώρα από νιάτα και παραγωγικές ηλικίες και παραβιάζει το Διεθνές δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την συνεχιζόμενη εφαρμογή του μνημονίου.
Σύμφωνα με έκθεση ερευνητικού κέντρου με έδρα την Ολλανδία αυτό που εφαρμόζεται στην Ελλάδα παραβιάζει το διεθνές δίκαιο των και συγκεκριμένα το δικαίωμα των πολιτών στην σίτιση. Το 2017 αναφέρει η έκθεση για την Ελλάδα το 38,9 αγροτών κινδύνευε από φτώχεια. Η ανεργία στην ύπαιθρο αυξήθηκε από 7% το 2008 σε 25% το 2013 ενώ το κατακεφαλήν αγροτικό εισόδημα μειώθηκε κατά 23,5 %. Διπλασιάστηκε το ποσοστό των νοικοκυριών σε όλη την Ελλάδα που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα γεύμα με κοτόπουλο κρέας ή ψάρι ή κάτι ισοδύναμο σε χορτοφαγία
Εχουμε εισέλθει στην ζώνη του λυκόφωτος, στην απόλυτη καύση και αποτέφρωση της ελληνικής οικονομίας.
Η ομάδα των εθνομηδενιστών επιμένει να θέλει να διαλύσει την Εκκλησία. Ο εγκάθετος του υπουργείου Παιδείας φιλότουρκος και αντίχριστος Γαβρόγλου σε ένα πολιτικό και αντιχριστιανικό παραλήρημα φώναξε εχθές ότι η συμφωνία με τον Ιερώνυμο δεν μπορεί να ισχύσει παρά μόνο για όλα τα σημεία της.
Όπως αντιλαμβάνεστε είναι αντίχριστοι και γι αυτό πρέπει να υπάρξει ιερός πόλεμος σε όλο το μήκος και το πλάτος του κράτους. Μην περιμένετε πολλά πράγματα από τον κ. Μητσοτάκη και γενικά την αντιπολίτευση που είναι διεισδυμένη-διαβρωμένη από ανθρώπους του Σόρος. Μην περιμένετε πολλά πράγματα από τον κ. Μητσοτάκη όταν το 76% του ελληνικού λαού είναι δυσαρεστημένο από την αντιπολίτευση. Μην περιμένετε πολλά από έναν άνθρωπο που προσέλαβε με ευκολία τον αφηγητή του αίσχους δηλαδή εκείνον που επί χρήμασι ως αφηγητής επιχείρησε να μας πείσει ότι ο λαός μας περνούσε καλά επί Τουρκοκρατίας.
Όπως και να’χει πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό που είναι μπροστά μας. Από την ομάδα που στρέφεται με μίσος εναντίον της οικογένειας εναντίον όλων των ηθών και των παραδόσεων της ελληνικής κοινωνίας και εναντίον της κοινής πίστης και του θρησκεύματος. Ο πόλεμος πρέπει να δίνεται σε κάθε εκκλησία σε κάθε σπίτι σε κάθε καφενείο, οπουδήποτε εξακολουθούμε να υπάρχουμε. Είναι πόλεμος επιβίωσης της πατρίδας και προσπάθεια αναχαίτισης επικείμενων τραγωδιών.

. .

..

. . . ..Πηγή