[ccpw id="136103"]

Επειδή πολλές φορές χρειάζεται διαρκής υπόμνηση, ναι, ας επαναλάβουμε (λογοτεχνικός ο πληθυντικός) ότι πολλοί φοβόμαστε ότι:

1. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φύγει ομαλά από την κυβέρνηση και θεωρούμε ότι θα προκαλέσει ανωμαλία στην κυβερνητική διαδοχή. Εδώ δε δίστασε να χρεώσει 100 δις Ευρώ τη χώρα γιατί οι ψυχάκηδες είχαν αυταπάτες.

Οπότε μην «αυταπατάστε» οι υπόλοιποι ότι θα διστάσουν να βάλουν τη χώρα σε νέα περιπέτεια.

2. Επίσης φοβόμαστε ότι θα επιδιώξει στα ακρότατα ή μη όρια των ερμηνειών των συνταγματικών επιταγών, να καθυστερήσει τις εκλογές ΠΕΡΑΝ της προβλεπόμενης θητείας του με κάποια φανταστική ή μη αφορμή.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σύνταγμα προβλέπει ότι σε εποχή πολεμικής σύρραξης αναβάλλονται οι εκλογές μέχρι τυπικού πέρατος των εχθροπραξιών και ο νοών νοείτω.

3. Θεωρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή δεν κυβερνάει τη χώρα αλλά μέσω της υπερφορολόγησης, με την ανοχή των ψοφοδεών, και αστείων κεντροευρωπαίων σοσιαλΗστών γραφειοκρατών, τιμωρεί εκ των προτέρων, ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ και αφανίζει τους ταξικούς του (κατ’ αυτόν) αντιπάλους, ενώ επιβραβεύει με διορισμούς τους υποστηρικτές του με τους οποίους τους συνδέει πλέον μια κυνική συναλλαγή δούναι και λαβείν (δεν υπάρχει η όποια, έστω φαντασιακή, «αριστερά» υπήρχε πλέον).

  • Είτε πρόκειται για κομματικούς στρατούς εξαρτώμενων από το κράτος, 
  • είτε πρόκειται για «μεγαλοβιομήχανους» χωρίς βιομηχανίες για τους οποίους το «επιχειρείν» είναι να είναι κρατικοδίαιτοι και μέσω ανίερων συμφωνιών με το κράτος, να χρησιμοποιούν τον κρατικό μηχανισμό για να αφανίζουν τον όποιο ανταγωνισμό. Α ναι, και να περιφέρονται στα κανάλια και να λένε πόσο καλά τα πάει η οικονομία και τι καλά θα ήταν να ΜΗΝ γίνουν εκλογές για να «σταθεροποιηθεί» (μπρρρρ….) κι’ άλλο…
  • Είτε πρόκειται για όλους όσους επένδυσαν στο μόρφωμα, βλέπουν τι γίνεται και οι οποίοι θέλουν να έρθουν σε συμφωνία για να εξασφαλίσουν ένα βιώσιμο ακαταδίωκτο για «μετά την καταστροφή» που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατόπιν τούτου, και όσο και να εξοργίζονται διάφοροι 

  • συναινεσάκηδες, 
  • βολεμένοι, 
  • ισαποστασάκηδες, 
  • συριζαίοι με πολιτικά και 
  • ξαναμμένοι υποψήφιοι εξισωτιστές «σωτήρες» που νομίζουν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν το Τέρας με… εράνους και ενίσχυση με κουπόνια ενώ ο άλλος έχει ολόκληρα λόμπι μαζί του, 
…η Αλήθεια είναι Μία και Μόνη όσο και να σκούζουν οι κοντόθωροι, εκούσιοι ή ακούσιοι «νεροκουβαλητές» στην αυλή του Τέρατος. 

Σκούξτε, γρούξτε, σφαδάξτε χτυπηθείτε κάτω μέχρις αίματος σαν την Λίντα Μπλερ στον «Εξορκιστή»:

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε ούτε τις ατζέντες σας, ούτε τα ανομολόγητα κίνητρά σας ούτε το διπολισμό και τα σύστριγγλα. 

Συνέλθετε. ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο

Πηγή