[ccpw id="136103"]

Για μια κυβέρνηση που συμμετέχει σε πλήγματα κατά του έθνους, όπως η αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία και κατά της πίστης, αφού τα σχέδια κατά της Εκκλησίας τεκταίνονται από εντελώς άθεους και καθοδηγούμενους από ξένα κέντρα, όπως ο Τσίπρας και ο Γαβρόγλου έκανε λόγο ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά 90.1
Από: crashonline.gr
Συγκεκριμένα είπε:
«Η Ιερά Σύνοδος απέρριψε την συμφωνία του κου Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας αποδοκιμάστηκε από τον Συνοδικό Όργανο του οποίου προεδρεύει.
Η ομόφωνη ανακοίνωσης της Ιεραρχίας δεν αναφέρει ούτε κάποια συμφωνία ούτε πρόθεση συμφωνίας μεταξύ πρωθυπουργού και Αρχιεπισκόπου αλλά μιλάει γενικά για διάλογο επί θυμάτων γενικού ενδιαφέροντος.
Οι Μητροπολίτες, οι Άγιοι Πατέρες δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του Ιερωνύμου ότι ο Τσίπρας μπορεί να μετατραπεί από διώκτης των χριστιανών, από Σαούλ δηλαδή σε Παύλο!!!
Ουδείς πιστεύει ότι ο άθεος και αντίθρησκος και διώκτης των χριστιανών και του χριστιανικού πνεύματος πρωθυπουργός, είχε καλές προθέσεις για τον Ιερό Κλήρο και την Εκκλησία.
Όλοι πιστεύουν και όλοι εκτιμούν ότι ο πρωθυπουργός επιτίθεται με σφοδρότητα, με υστερία εναντίον του έθνους και οι περισσότερες πράξεις του, όπως εκτιμάται, οδηγούν τη χώρα σε υποχωρήσεις, σε συρρίκνωση και σε αλλαγή συνόρων!!!
Βέβαια ο πρωθυπουργός δεν θέλει να καταλάβει ότι όποιος πάει να αγγίξει την Εκκλησία, όποιος έχει κακόβουλη διάθεση απέναντί της, ξεραίνεται το χέρι του!!!
Το ίδιο θα συμβεί και με την υπόθεση της Μακεδονίας.
Ο Τσίπρας θα υποστεί βαρύτατα πλήγματα εξαιτίας αυτής της προδοσίας που διέπραξε με την ανοχή του πολιτικού συνεταίρου του. Θα τιμωρηθεί βαρύτατα από όλους τους κατοίκους της Μακεδονίας, από όλα τα μέλη των Μακεδονικών Σωματείων.
Όποτε στήσει κάλπες θα υποστεί ταπεινωτική ήττα και πιθανότατα θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ!!!
Ήδη όλοι οι ιερείς και οι Μακεδόνες διατρέχουν τη χώρα και αναφέρονται σε μία πολιτική συμμορία η οποία πρώτον άνοιξε κερκόπορτα στα βόρεια σύνορά μας και δεύτερον επιχείρησε να κόψει την Εκκλησία στα δύο, πυροδοτώντας έναν εμφύλιο μεταξύ της Ελλαδικής Εκκλησίας, του Φαναρίου και της Εκκλησίας της Κρήτης και των Νέων Χωρών.
Όλες οι απειλές του Γαβρόγλου θα πέσουν στο κενό και σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Γαβρόγλου, όπως και οι άλλοι τερμίτες της ιστορίας των Θρησκευτικών και των εθνικών και ιερών συμβόλων μας, θα σαρωθούν και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους.
Ήδη δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν και απαιτείται η παρουσία Αστυνομίας και η ρίψη χημικών για να παραβρεθούν κάπου.
Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου επιμένει ότι αυτή αποφασίζει για την μισθοδοσία των κληρικών, ερχόμενη ευθέως σε ρήξη με την Εκκλησία και το χριστεπώνυμο πλήθος και είναι απορροίας άξιο πώς ο κος Καμμένος που είχε πει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση παραμένει σιωπηλός μπροστά στην περιφρόνηση που επιδεικνύει το Μαξίμου απέναντι στην Ιερά Σύνοδο, στο Φανάρι και στην Εκκλησία της Κρήτης.
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς τόνισε ότι το χέρι που θα υπογράψει το νόμο κατά της Εκκλησίας, το κρατάει ο Πάνος Καμμένος και υπογράμμισε ότι αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να περάσει!!!
Ο Τσίπρας και η παρέα των εθνομηδενιστών στοχεύουν στην πλήρη διάλυση του κράτους.
Όσα κάνουν δεν ερμηνεύονται διαφορετικά.
Ζούμε στιγμές εθνικής διάλυσης!!! Όλοι καταγγέλλουν τον Τσίπρα ότι αυτός προσωπικά καθοδήγησε τα πράγματα στην υπόθεση του Μακεδονικού και αυτός προσωπικά παρέσυρε τον οικογενειακό φίλο του Ιερώνυμο στην διάλυση της Εκκλησίας!!!
Και μάλιστα σε μέρες που η Τουρκία ανεβάζει τον πήχη των προκλήσεων.
Προχθές ήταν ιδιαίτερα κωμική η εμφάνιση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα του κου Παππά και κου Σκουρλέτη στο κεφάλι της πορείας του Πολυτεχνείου προς την Αμερικανική Πρεσβεία!!!
Μιλάμε για μια κυβέρνηση η οποία δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.
Πάντως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, εάν συνεχίσει να ευθυγραμμίζεται με εκείνους που πολεμούν την πίστη μας, την χριστιανοσύνη και τα Θρησκευτικά στα σχολεία, κινδυνεύει να χάσει και τον αρχιεπισκοπικό θρόνο!!!
Συμμετέχει σε πλήγματα κατά του έθνους, όπως η αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία και κατά της πίστης, αφού τα σχέδια κατά της Εκκλησίας τεκταίνονται από εντελώς άθεους και καθοδηγούμενους από ξένα κέντρα, όπως ο Τσίπρας και ο Γαβρόγλου.
Από την άλλη πλευρά, έχουμε την τατσοπούλειο Νέα Δημοκρατία , η οποία δείχνει να υπεραμύνεται της πίστης, του Ιησού και της χριστιανοσύνης, αλλά σιγά – σιγά αποκαλύπτεται γιατί επέλεξε μια προσωπικότητα σαν τον Τατσόπουλο και πόσο βαθύτατες και στενές σχέσεις έχει με τον σύστημα Σόρος.
Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι σύμβουλος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του κου Μητσοτάκη είναι ο κος Ζαββός ο οποίος είναι αδερφός του κου Ζαββού, επίσημου εκπροσώπου του Solidarity του Σόρος στην Ελλάδα και ο άνθρωπος που κλείνει όλα τα ραντεβού του Τσίπρα στης ΗΠΑ!!!
Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι το σύστημα Σόρος κινεί και χρηματοδοτεί τον πρωθυπουργό της Ελλάδος. Υπάρχει σειρά αποχρωσών ενδείξεων ότι το σύστημα αυτό υποκινεί, χειραγωγεί και καθοδηγεί τον κο Τσίπρα.
Ο κος Ζαββός, σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων σε Ελλάδα και Αμερική, είναι ο επίσημος συνεργάτης του κου Σόρος στην χώρα μας!!! Και κουμπάρος του!!!
Κατά σύμπτωση, ο αδερφός του, είναι ο Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του κου Μητσοτάκη ενώ ήδη διαπιστώνεται ότι γύρω του υπάρχουν Σορίτες. Ακόμη και η ξαδέρφη του, η κα Αντιγόνη Λυμπεράκη, ανήκει στο solidarity του Σόρος.
Μην απορείτε λοιπόν πώς φτάσαμε στο Μακεδονικό ή στο ρήγμα που γίνεται τώρα στην Ελλαδική Εκκλησία.
Η όλη αυτή υπόθεση της κατάκτησης ενός αδύναμου κράτους, είναι πραγματική ταινία!!!»

. .

..

. . . ..



Πηγή