[ccpw id="136103"]

Για την ολοένα και χειρότερη κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας , για το θέμα της Εκκλησίας και για το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων που αποδοκιμάζουν την συμφωνία των Πρεσπών μίλησε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή εν Αθήναις στα Παραπολιτικά 90.1
Από: crashonline.gr / ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ
Συγκεκριμένα είπε:
«Διαλύθηκαν το Χρηματιστήριο και οι Τράπεζες.
Εθνική, Eurobank και Πειραιώς έχουν κεφαλαιοποίηση μικρότερη από 1 δις ευρώ!!!
Οι τραπεζικές μετοχές διαλύθηκαν για τέταρτη ημέρα, γιατί έφτασαν να χάνουν έως 8%-9%.
Μέχρι χθες το μεσημέρι, η πτώση είχε πραγματοποιηθεί με πολύ λίγα κεφάλαια που δεν ξεπερνούσαν τα 4 εκ. ευρώ.
Οι απώλειες σε εβδομαδιαίο επίπεδο έχουν ξεπεράσει το 20%.
Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στις εκατό να έχουμε αναστρέψιμη κατάσταση στην Οικονομία με όσα κάνει ο Τσίπρας και όσα λέει ότι θα κάνει ακολουθώντας τις υπογραφές Τσίπρα ο Μητσοτάκης.
Φίλες και φίλοι, όπως έγινε και με το Μακεδονικό, έτσι και με το θέμα της Εκκλησίας ο κος πρωθυπουργός, ο μεγαλύτερος καταστροφέας του έθνους μετά τους άφρονες Απριλιανούς και την κυπριακή συμφορά, θα αντιμετωπίσει το σκληρό πεπρωμένο του.
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, το 65% απορρίπτει την συμφωνία της λίμνης ενώ αρνητικά τοποθετείται για την συμφωνία το 45% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Σε δείγμα 1.000 Ελλήνων, πάνω από 17 ετών, μόνο το 17% εγκρίνει την ονομασία για το θέμα της FYROM.
Το 60% της κοινής γνώμης εκφράζει αρνητική εικόνα για τον Νίκο Κοτζιά. Ακόμη και το 40% του ΣΥΡΙΖΑ τον κρίνει αρνητικά.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της public issue, αυξάνονται οι αρνητικές γνώμες των Ελλήνων για τον Ζόραν Ζάεφ και βρίσκονται πλέον στο 53%.
Όσον αφορά τον Αμερικανό πρέσβη, τον κο Πάιατ, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων, 39% δεν έχει άποψη, 31% τον κρίνει αρνητικά και το 29% κρίνει θετικά την παρουσία του στην Ελλάδα.
Ένας στους τρεις Συριζαίους τον βλέπει με καλό μάτι, ένα ποσοστό λέει η έρευνα 27%.
O Τσίπρας θα αντιμετωπίσει το πεπρωμένο του όταν στηθούν κάλπες!!! Μέχρι τότε, αυτός ελπίζει, χορεύει, προκαλεί αναταραχή, εξυπηρετεί πολιτική Σόρος και τις επιλογές των χορηγών του, και ο Μητσοτάκης τον στηρίζει αφού ουσιαστικά τον αντιμετωπίζει λέγοντας κάθε τόσο «εγώ δεν πρόκειται να σκίσω τις υπογραφές του, που είναι και δεσμεύσεις του κράτους».
Την ίδια ώρα που οι γερμανικές μαριονέτες συμπλέκονται στην Αθήνα και η αναταραχή προκαλεί βλάβες και εμφύλιο πόλεμο στην Ορθοδοξία, η Wall Street Journal γράφει ότι το τέλος του ευρώ είναι πλησιέστερα από ότι πιστεύουμε!!
Το ευρώ σημειώνει η μεγάλη οικονομική εφημερίδα, ήταν καταδικασμένο να αποτύχει από την αρχή: «Με τόσες εθνικές, πολιτιστικές, γλωσσικές, πολιτικές και οικονομικές διαφορές, το ευρώ ήταν και είναι καταδικασμένο».
Το άρθρο σημειώνει ότι τα προβλήματα της Ε.Ε. δεν θεραπεύτηκαν ποτέ, γιατί το 2015 η Ευρωζώνη επανήλθε σε κρίση λόγω της Ελλάδος.
Επίσης η Wall Street Journal, σημειώνει ότι ο Ματέο Σαλβίνι θεωρεί το ευρώ νόμισμα της Γερμανίας και τον Γιούνκερ εχθρό της Ευρώπης.
Μόλις βγει η Ιταλία από την Ευρωζώνη, τότε θα οδηγηθούμε και στη διάλυσή της, σημειώνει το άρθρο της Wall Street Journal!
Εχει μεγάλη πλάκα το γεγονός ότι απέναντι στον άθεο και αντίχριστο Τσίπρα θέλει να εμφανιστεί ο κος Κυριάκος Μητσοτάκης ως ο απόλυτα πιστός Χριστιανός και κατά κάποιο τρόπο ο μόνος που θέλει να υπερασπιστεί τα ιερά και τα όσια του τόπου.
Έχω την άποψη ότι δεν μπορείς να είσαι ένθερμος οπαδός της Ορθοδοξίας και του ελληνισμού όταν παίρνεις στους κόλπους σου τον αφηγητή της υπέροχης ζωής που ζούσαν οι Χριστιανοί επί τουρκοκρατίας στην Ελλάδα.
Το θέμα δεν έχει να κάνει προσωπικά με τον κο Τατσόπουλο.
Έχει να κάνει, όπως εκτιμούν πολλοί, με εκείνους που τον προσέλαβαν να κάνει τον αφηγητή και τον εγκωμιαστή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Έχει να κάνει με αυτούς που τον συνέστησαν στον κο Μητσοτάκη προκειμένου να διευρύνει την επιρροή του στον αθηναϊκό βορρά.
Ο κος Μητσοτάκης εμφανίστηκε καθυστερημένα ως μακεδονομάχος και αρκετά έγκαιρα ως υπερασπιστής της Ορθοδοξίας. Στην δεύτερη περίπτωση, δηλαδή της Εκκλησίας, όντως, είχε καλύτερα ανακλαστικά.
Από την άλλη πλευρά η κυβέρνηση που σε όλες τις δημοσκοπήσεις για τις πράξεις και τις παραλείψεις της συγκεντρώνει ένα ποσοστό γύρω στο 15-17%, δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι σε φάση πλήρους εξαέρωσης και ότι δεν μπορούν να περάσουν εθνικά και θρησκευτικά θέματα με το 15% ή το 17% του πληθυσμού»…

. .

..

. . . ..



Πηγή