[ccpw id="136103"]

Είναι σε όλους γνωστό ότι η χώρα μας παράγει πιο πολλούς ηλίθιους απ’ όσους μπορεί να αφομοιώσει.

Ειδικά τα τελευταία 3-4 χρόνια οι ηλίθιοι αυξήθηκαν κατακόρυφα, και απόδειξη γι’ αυτό αποτέλεσε (πέραν των διάφορων εκλογών) κι εκείνο το περίφημο δημοψήφισμα του 2015, που ως άλλο μαζικό τεστ νοημοσύνης, έδειξε σε όλη την πολιτισμένη υφήλιο ότι το ποσοστό Ελλήνων ηλιθίων είναι τσιμεντωμένο στο 60-65%, βρέξει χιονίσει.

Μάλιστα, όπως λένε οι ειδικοί, το ποσοστό ηλιθίων είναι σχεδόν παντού και πάντα σταθερό, άσχετα αν μιλάμε για ποδοσφαιριστές, ναυτικούς, ντελιβεράδες, ή … νομπελίστες…

Κι εκεί που αυτό το ποσοστό ηλιθιότητας αποδεικνύεται περίτρανα είναι η ελληνική βουλή, που τα τελευταία χρόνια περισσότερο άσυλο ανιάτων θυμίζει, παρά κοινοβούλιο πολιτισμένης δυτικής χώρας μέλους της ΕΕ (και του ΝΑΤΟ).

Με χαρακτηριστικά παραδείγματα που δεν χρειάζεται να μνημονεύσω εδώ, αφού όλοι τα ξέρουμε πολύ καλά, κι όλοι γελάμε με τη ψυχή μας με τα πολιτικά τους καμώματα.

Ποιος, ας πούμε, δεν θυμάται την Ραχήλ;

Που από εθνικίστρια καραδεξιά μπατριώτισα των ΑνΕλ, μεταπήδησε εν μία νυκτί στον ριζοασπαστικό αριστερό Σύριζα των 13 συνιστωσών, μεταξύ των οποίων κάποιες μαοϊκές, κάποιες τροτσκιστικές, κ.ο.κ.

Και άντε η Ραχήλ είναι (λέμε τώρα) μια καπάτσα πολιτικάντισσα, που όπου βρει φαί θα πάει… εκείνοι όμως οι πούροι αριστεροί κομΟνιστές, που την ψήφισαν στα πλαίσια της αριστερής επανάστασης και της μεταστροφής της χώρας τι λένε;

Δεν είναι ηλίθιοι;

Ή η άλλη, η Εύα, που οι αντάρτες σκότωσαν, είπε, τον παππού της στον εμφύλιο, αλλά οι γονείς της περιέργως γεννήθηκαν στη δεκαετία του ’60… θαύμα, άμωμος σύλληψη, ή απλά τρικυμία εν κρανίω;

Για να μην αναφερθώ σε σελέμπριτις, στυλ Μποφίλιου, που δηλώνει τροτσκίστρια, αλλά ψηφίζει, λέει, ΚΚΕ! Αγνοώντας προφανώς τα βασικά…

Τέλος πάντων. Επειδή λοιπόν η χώρα μας δεν έχει το μονοπώλιο της βλακείας, όσο κι αν προσπαθούν διάφοροι, π.χ. ο Δρ Μπαρουφάκης, ο επίσης Δόκτωρ Μιχελογιαννάκης, ο Βαρεμένος, και άλλοι τέτοιοι αγωνιστές του φωτός, και επειδή τα ποσοστά της ηλιθιότητας είναι παντού τα ίδια, να μιλήσουμε για την επονομαζόμενη Ραχήλ της Βρετανίας, την βουλευτίνα των Τόρις Nadine Dorries, που ήταν από τις πιο φανατικές φωνές υπέρ της εξόδου της χώρας της από την ΕΕ, αλλά που τελευταία μοιάζει να έχει αλλάξει άποψη.

Με αποτέλεσμα να κατηγορεί την Theresa May, που πήρε επ’ ώμου το Brexit, για … παραπλάνηση του λαού!

Τι συνέβη; Έκανε σύνθετες οικονομικές αναλύσεις και είδε το φως;

Μελέτησε το κόστος του Brexit σε θέσεις εργασίας, απομακρύνσεις επιχειρήσεων, δασμούς, τουρισμό, κλπ;

Ανακάλυψε κρυφά ντοκουμέντα που λένε αλήθειες;

Τα έβαλε κάτω πολιτικά, κι αποφάσισε πως δεν θα πρέπει η Αγγλία να απομονωθεί από την μαμά Ευρώπη;

Όχι…

Απλά κάποιος της ψιθύρισε ότι αν η Βρετανία δεν θα ανήκει στην ΕΕ, τότε δεν θα έχει παρουσία στο ευρωκοινοβούλιο. Δεν θα εκλέγει δηλαδή ευρωβουλευτές!

Τι ήταν να το μάθει αυτό το τρομερό «μυστικό» η Nadine;

Τρελάθηκε… κι άρχισε τα σχολιανά της στην Theresa, αφού όπως λέει αν φύγουμε από την ΕΕ δεν θα έχουμε καμιά επιρροή στις Βρυξέλλες, αφού δεν θα συμμετέχουμε στο ευρωκοινοβούλιο!

«Είναι μια θλιβερή στιγμή», δήλωσε σχεδόν κλαίγοντας στο Sky News, προσθέτοντας πως «δυστυχώς διακυβεύεται το μέλλον της χώρας μας και των σχέσεων της με την Ευρώπη, αφού αν περάσει η συμφωνία και ισχύσει το Brexit, δεν θα έχουμε φωνή στις Βρυξέλλες, δεν θα έχουμε ψήφους, δεν θα έχουμε Επιτρόπους, και δεν θα έχουμε… ευρωβουλευτές»!

Τώρα το κατάλαβε το τσακάλι.

Μιλάμε για στοχάστρια, όχι αστεία. Για πολιτικό ογκόλιθο.

Που αν ήταν Ελληνίδα, σίγουρα θα την αξιοποιούσε ο Αλέξης σε κάποια θέση ευθύνης, όπως σε υπουργείο ή έστω ως σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Τέτοια μυαλά, με τόσο βεληνεκές, στην Ελλάδα δεν πάνε χαμένα.

Βέβαια, το παράδειγμα της σπινθηροβόλου Nadine δεν είναι το μοναδικό, όπου πολλοί πολιτικοί της Βρετανίας υποστήριξαν με πάθος το Brexit, αγνοώντας βασικά ζητήματα και παραμέτρους του.

Την περασμένη μόλις εβδομάδα, ο αρμόδιος υπουργός για το Brexit, και φανατικός οπαδός του, ο Dominic Raab, παραδέχθηκε ότι δεν είχε ιδέα για το πόσο η χώρα του βασίζεται στο κανάλι Dover-Calais για τις εμπορικές της συναλλαγές!

Εν πάση περιπτώσει, αυτά τραβάνε τώρα οι Άγγλοι, και καλά να πάθουν, αφού θέλανε κι αυτοί «ακσιοπραίπυα», αλλά χωρίς να διαθέτουν ηγέτες με καθαρό μυαλό όπως διαθέτουμε εμείς, οπότε… ας πρόσεχαν.

Cheers…

Δείτε κι εδώ

Strange Attractor
orthografos

Πηγή