[ccpw id="136103"]

Ο Γάλλος πρόεδρος, Μακρόν πριν μερικούς μήνες κατσάδιασε πολύ άσχημα ένα νεαρό που του μίλησε στον ενικό. Τον χαρακτήρισε ως “βλάκα” και του είπε πρώτα να βγάλει δικά του χρήματα και ύστερα να κάνει την επανάστασή του.
Του Στρατή Μαζίδη
Στον αντίποδα ο Ελληνας πρωθυπουργός, Τσίπρας που βρέθηκε στη Γερμανία στο συνέδριο των σοσιαλδημοκρατών, στάθηκε αντιμέτωπος με έναν παρουσιαστή μιας σατιρικής εκπομπής ο οποίος καυτηριάζοντας την κατάσταση του γερμανικού κόμματος θεώρησε εύστοχο να προσβάλει χυδαία μια ολόκληρη χώρα με ιστορία χιλιετιών.
Στο άκουσμα του ότι η Ελλάδα είναι μια γ@μημένη χώρα, ο Ελληνας πρωθυπουργός γελά. Γιατί όχι; Μήπως δεν έχει κι αυτός καθοριστικό ρόλο σε αυτό;  Μήπως δεν αποτελείωσε ό,τι είχε γλυτώσει; 
Ωστόσο είναι ο πρωθυπουργός διάολε και έπρεπε να αντιδράσει. Εκπροσωπεί τη χώρα. Δε γελοιοποιείται μόνο ο ίδιος. Να πάρει το μικρόφωνο πίσω, να αποστομώσει το θρασύτατο παρουσιαστή, να αποχωρήσει και να σηκώσει το ζήτημα. Θα μπορούσε να εξευτελίσει τη Γερμανία. Σκεφθείτε μόνο τι θα έκανε ο Ερντογάν.
Α! Περιττό να πούμε ότι αγνοείται η αντίδραση της ΝΔ του Τατσόπουλου, της Μάρκου και του Οικονόμου.

. .

..

. . . ..



Πηγή