[ccpw id="136103"]

Νέο Σύνταγμα λοιπόν το δέλεαρ…Είναι όμως έτσι; Αναθεώρηση του Συντάγματος δεν γίνεται με την χώρα υπό επιτήρηση, δηλαδή υπό κατοχή, με την ιδιωτική και δημόσια περιουσία να ξεπουλιέται, τους πολίτες της να έχουν εξαθλιωθεί οικονομικά, την νεολαία της να ξενιτεύεται για να βρεί δουλειά, και όλες τις κρατικές της δομές να καταρρέουν.

Της Ηλέκτρας Αντωνοπούλου-Πανάγου
Πολύ εύκολο το γιατί.
Γιατί η αναθεώρηση θα καλύψει και θα νομιμοποιήσει όλα όσα έχουν ψηφιστεί με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο (μνημόνια, εφαρμοστικοί, psi, πολυνομοσχέδια κλπ) και έχουν καταστρέψει την χώρα και τους πολίτες της.
Αν γίνει αναθεώρηση τώρα, η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη και τα διεθνή τοκογλυφικά κέντρα θα κάνουν πάρτυ στα κουφάρια της χώρας και τα δικά μας…
Άλλωστε εντολές δικές τους θα εκτελέσει η κυβέρνηση στην αναθεώρηση αυτή. Το έχουμε ξαναπεί πως έχει ψηφίσει πως χωρίς την σύμφωνη γνώμη των θεσμών δεν μπορεί να κουνηθεί. Αυτονόητο πως και η αναθεώρηση θα περάσει πρώτα από τα χέρια των γερμανών και θα επιτρέψουν να γίνει μόνο αν συμφωνούν με τις αλλαγές. 
Μην πιστέψετε πως θα συμφωνήσουν να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα προς όφελος της χώρας και των πολιτών της..
Σε καιρό πολέμου, (γιατί για επίσημη και με την βούλα κατοχή έχουμε αφού έχουμε εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία με αυτόν τον τρόπο), δεν αποφασίζεις να αλλάξεις το Σύνταγμά σου…επιλέγεις να απαλλαγείς από τους δυνάστες σου και μόνο όταν είσαι ελεύθερος μπορείς να αλλάξεις το Συντάγμά με δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες, προς όφελός σου…γιατί μια αναθεώρηση τώρα θα είναι προς όφελος των ξένων κέντρων και κυρίως των γερμανών που μας επιτηρούν.
Η κυβέρνηση επιμένει ωσάν να μην καταλαβαίνει τι ακριβώς κάνει, (γιατί καταλαβαίνει πολύ καλά τι κάνει)…η απειρία της μας έχει ήδη κοστίσει ακριβά και το γεγονός πως δεν θέλει να χάσει την εξουσία δείχνει πως είναι έτοιμη να τα παραδώσει όλα αμαχητί.
Η αναθεώρηση του συντάγματος θα καλύψει και τις ευθύνες της για όλα όσα συνέβησαν εξ αιτίας της όλα αυτά τα χρόνια της διακυβέρνησής της…και αυτό δεν το επιθυμεί.
Η Ελλάδα όμως πρέπει να σωθεί με κάθε τρόπο.
Έχουμε ήδη πέσει σε πολλές παγίδες και δεν υπάρχει πλέον χρόνος για εφησυχασμούς και αυτοπαγιδεύσεις ..

. .

..

. . . ..



Πηγή