Η προσχώρηση του άλλοτε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, πολιτευτή του Ποταμιού και αφηγητή / παρουσιαστή μιας αμφιλεγόμενης σειράς ντοκιμαντέρ για το 1821, Πέτρου Τατσόπουλου που “γνωρίζει” τη μισή Αθήνα, στη Νέα Δημοκρατία, δεν αφήνει πολλά περιθώρια παρερμηνειών.
Του Στρατή Μαζίδη
Το “ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία” πέθανε. Ο χώρος έχει μπολιαστεί με επαγγελματίες πολιτικούς. Ποιος θα περίμενε πχ ότι ο Μάκης Βορίδης του Εθνικού Μετώπου θα χώραγε στο ίδιο κόμμα με την Κατερίνα Μάρκου που ήταν υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από άτομα του ίδιου φύλου; Ομοίως και ο έτερος πατριώτης [;] Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος πουλά βιβλία των οποίων τα περιεχόμενα αμφισβητούν τα παραπάνω ντοκιμαντέρ.
Είναι η ΝΔ ενός Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν έχει άποψη για την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα.  
Είναι η ΝΔ ενός Κυριάκου Μητσοτάκη που ντρέπεται να μιλήσει για αυτά τα οποία κάποτε εκπροσωπούσε ή τα οποία επιθυμεί να αποτινάξει αλλά δεν το πράττει για να μη χάσει ψηφοφόρους.
Είναι η ΝΔ ενός Κυριάκου Μητσοτάκη που δε μας μιλά για τη Μακεδονία, την Κύπρο και την ΑΟΖ.
Είναι η ΝΔ ενός Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν έχει καμία σχέση με την παλιά. Ωστόσο ο κόσμος την έχει αντιληφθεί πλέον καλά. Για αυτό δεν έχει αέρα νίκης ή θριάμβου. Δεν εκφράζει κάτι διαφορετικό.
Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ένας ΣΥΡΙΖΑ σε πιο λάιτ έκδοση. Αυτό δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά. Η εισπήδηση Τατσόπουλου στη ΝΔ εγκυμονεί αποβολή ψηφοφόρων σε προχωρημένο στάδιο.

. .

..

. . . ..Πηγή

Share.