[ccpw id="136103"]

Για την συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου που έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην Ορθόδοξη Εκκλησία, το περίεργο παιχνίδι του Αρχιεπισκόπου και τις συνεχείς υποσχέσεις του πρωθυπουργού για χιλιάδες θέσεις εργασίας τη στιγμή που το Βερολίνο επιμένει για περικοπή των συντάξεων έκανε λόγο ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά fm 90.1
Από: crashonline.gr
Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:
«Βράζει ο Ιερός Κλήρος για την συμφωνία του Ιερώνυμου με τον Τσίπρα.
Ο Αρχιεπίσκοπος θεωρείται υπεύθυνος για την αποδοχή της μεγάλης απάτης, του εγκλήματος σε βάρος 10.000 ιερέων τους οποίους οδηγεί πρώτα σε Ειδικό Ταμείο και δεύτερον στην εξαθλίωση, αφού θεωρείται βέβαιο ότι το ελεγχόμενο ελληνικό δημόσιο δεν θα μπορεί να καταβάλει τους μισθούς και η εκκλησιαστική περιουσία, στο μεγαλύτερο μέρος της, θα περάσει στην κυριότητα των ξένων, αφού τα πάντα έχουν περάσει στο Υπερταμείο ή απορροφώνται από το χρέος.
Τσίπρας, Ιερώνυμος και Γαβρόγλου, σύμφωνα με όσα γράφουν σήμερα οι εφημερίδες, οδηγούν την Ορθόδοξη Εκκλησία σε πλήρη μαρασμό και τις οικογένειες όλων των ιερέων σε πλήρη φτωχοποίηση.
Ο Τσίπρας δείχνει να είναι η βολικότερη μαριονέτα του Βερολίνου. Και μία από τις εντολές που υλοποιεί είναι η διάλυση των σχέσεων της Εκκλησίας με τον ελληνικό λαό. Υλοποιεί εντολές κατά της Ορθοδοξίας.
Ο Ιερώνυμος, όπως όλα δείχνουν, έχει παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Δεν πήγε στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Λαρίσης και τον έχουν προειδοποιήσει ότι όπου και να πάει, οι ιερείς του ετοιμάζουν μεγάλες αποδοκιμασίες εξαιτίας της συμφωνίας με τον Τσίπρα.
Το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην Ιεραρχία και όπως έγινε γνωστό, ο Ιερώνυμος επικαλέστηκε ασθένεια για να μην πάει στην Λάρισα.
Το πατριαρχείο βράζει!!! Ο Βαρθολομαίος είναι έξαλλος με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.
«Πιο πολύ με σέβεται ο Ερντογάν παρά ο Τσίπρας» είπε στη συνάντησή του με τον Γαβρόγλου.
Ουσιαστικά αποπέμφθηκε ο Γαβρόγλου από το Φανάρι, αφού πρώτα ψέλλισε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα και ότι απλά ξεκίνησε μια συζήτηση.
Ο Τσίπρας βάζει τα θεμέλια για να υπάρχουν αργότερα αποσχιστικές κινήσεις και εύκολη αλλαγή συνόρων στην περιοχή.
Αυτά που κάνει με το Σκοπιανό και την Εκκλησία, αυτή η περίφημη θρησκευτική ουδετερότητα, αποδυναμώνει πλήρως το έθνος και μαζί με τον κατήφορο της οικονομίας, φέρνει κινδύνους όχι μόνο από τους γείτονες στα θέματα του Αιγαίου, της Θράκης και της Ηπείρου, αλλά και διαλυτικές τάσεις στο εσωτερικό της χώρας.
Ήδη η υπαγόμενη στο Φανάρι Εκκλησία της Κρήτης, είπε όχι στην περίφημη θρησκευτική ουδετερότητα που αποτελεί και αυτό θα φανεί αργότερα, πράξη προδοσίας της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, με την ανοχή του Πάνου Καμμένου.
Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι η Εκκλησία της Κρήτης, υπαγόμενη στο Φανάρι, επηρεάζει πάρα πολύ την πορεία της Μεγαλονήσου.
Η αγανάκτηση για όσα κάνει ο Τσίπρας είναι πολύ μεγάλη.
Εδώ πρέπει να πούμε ότι ο Πατριάρχης και το Φανάρι, με την τελευταία απόφαση για την αναγνώριση της αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας και το ρήγμα με τον πατριαρχείο της Μόσχας, ήρθαν πιο κοντά στην Δύση και στην Ατλαντική Συμμαχία. Και αυτό πρέπει να το λάβει υπόψη της η σημερινή κυβέρνηση που παίζει πολύ βρώμικα προεκλογικά παιχνίδια, με απούσα πλήρως τη Νέα Δημοκρατία.
Το Βερολίνο επιμένει, όπως αναφέρει σήμερα το ρεπορτάζ, να περικοπούν οι μεσαίες και οι υψηλές συντάξεις, και ταυτόχρονα να μειωθούν ο ΕΝΦΙΑ και οι ασφαλιστικές εισφορές.
Σε πρώτη φάση δηλαδή, Γερμανοί και Τσίπρας που πάνε μαζί, θα μειώσουν τις μεγαλύτερες και τις μεσαίες συντάξεις για να πλησιάσουν τις μικρότερες και μετά, λίγο αργότερα, θα πάνε όλες μαζί ακόμα πιο κάτω.
Όπως και να έχει, η απόφαση θα παρθεί στις Βρυξέλλες αυτή την εβδομάδα.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαγγέλλει χιλιάδες θέσεις εργασίας, ανακοινώνει χιλιάδες προσλήψεις για το μέλλον ενώ στην πραγματικότητα κάνει διανομή φτώχειας.
Ο Τσίπρας υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια ενώ είναι πολύ βαριά η φορολογική ατζέντα μέχρι το τέλος του έτους.
Θα πρέπει να πληρωθούν φόροι ύψους άνω των 10 δις ευρώ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των οικονομικών εφημερίδων.
Ο προσκείμενες προς τον ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδες, επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα ότι έρχονται φοροαπαλλαγές, αναδρομικά και μεγάλες επιδοτήσεις για επενδύσεις.
Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία δεν αναδεικνύει όλη αυτή την απάτη και την αφήνει να κοιμίζει ή να επηρεάζει τον κόσμο που υποφέρει»…

. .

..

. . . ..



Πηγή