Έχουμε περάσει στην φάση της πλήρους διάλυσης της χώρας και της συρρίκνωσης της εθνικής μας κυριαρχίας την οποία επιμελείται το δίδυμο Τσίπρας-Καμμένος τόνισε από την συχνότητα των Παραπολιτικών 90,1 και την εκπομπή του Εν Αθήναις ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος σχολίασε και την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ.
Αναδημοσίευση από: crashonline.gr
Συγκεκριμένα είπε:
«Ο Ντόναλντ Τραμπ και οι Ρεπουμπλικάνοι πήραν τη Γερουσία ενώ όλα δείχνουν ότι κερδίζουν ή τουλάχιστον κρατούν την δύναμή της στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Ήδη ο Αμερικανός πρόεδρος με ένα tweet μιλάει για μεγάλη νίκη των Ρεπουμπλικάνων δεδομένου του πολέμου που δέχεται από όλα τα ΜΜΕ.
Μια μεγάλη πραγματικότητα αφού ο Τραμπ πάει καλά την Οικονομία στην Αμερική, έχει σχεδόν εξαλείψει την ανεργία αλλά 9 στα 10 κανάλια του επιτίθενται με διάφορες κατηγορίες και επιχειρήματα για το παρελθόν του ή για τις σχέσεις του με γυναίκες.
Και όμως τις κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές, ο Τραμπ κέρδισε πάλι με σχετική άνεση τη Γερουσία και φαίνεται ότι ενισχύει τη θέση του στη Βουλή.
Έθνος ανάδελφο!
Στόχος της παρέας των εθνομηδενιστών.
Στόχος η συρρίκνωση του κράτους και της εδαφικής κυριαρχίας από την παρέα εκείνων που εφαρμόζουν το σύμφωνο κατοχής και προκειμένου να νέμονται την εξουσία, αποδέχονται ή συζητάνε ή προωθούν τα συμφέροντα ξένων δυνάμεων.
Προχθές ακούσαμε από τον κο Πάγκαλο ότι όποιος κραδαίνει όπλο, πρέπει να τον εκτελούν.
Χθες ακούσαμε από τον κο Φίλη ότι πρέπει να λέμε τη Βόρειο Ήπειρο Νότια Αλβανία.
Επίσης ακούσαμε αυτό το πολιτικό μπαλόνι να λέει ότι ο Κατσίφας μπήκε με καλάσνικοφ στο έδαφος μιας ξένης χώρας και ύψωσε την ελληνική σημαία.
Μάλιστα χαρακτήρισε τον άταφο ακόμη Κατσίφα αυτόκλητο σωτήρα.
Την ίδια ώρα οι εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ με σχόλια και άρθρα γράφουν ότι καλώς αποβάλλονται μαθητές από τα σχολεία επειδή τραγούδησαν ή τραγουδάνε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ.
Και αυτό γίνεται την ώρα που η υπουργός Άμυνας στων Σκοπίων διαμαρτύρεται που εξακολουθούμε στις παρελάσεις να τραγουδάμε ή να παιανίζουν οι ορχήστρες το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ.
Έχουμε περάσει στη φάση της πλήρους διάλυσης την οποία επιμελούνται το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου.
Ήδη μαθαίνουμε ότι καταργείται ο νόμος Κατσέλη και η ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη προς το Δημόσιο.
Οι Θεσμοί και οι δυνάμεις κατοχής απαγόρευσαν την εφαρμογή αυτής της ρύθμισης ενώ όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει νόμος που θα επιταχύνει τους πλειστηριασμούς και τις ρευστοποιήσεις των σπιτιών προκειμένου να μαζέψουν χρήματα οι τράπεζες – φέρετρα.
Σχετικά
Γ.Τράγκας: Δόθηκαν τεράστια ποσά για να αναγνωριστούν τα…
6 Nov, 2018
Γ.Τράγκας: Μπλέξαμε-Κάποιοι δούλεψαν παρασκηνιακά για να τα…
23 Oct, 2018
Οι εφημερίδες σήμερα αναφέρονται στο παζάρι του Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Ο Αρχιεπίσκοπος, παλαιός φίλος της οικογένειας Τσίπρα από την εποχή που ήταν γραμματέας της Ιεράς Συνόδου, συμφώνησε με τον πρόεδρο της κυβέρνησης να μην είναι πλέον οι κληρικοί δημόσιοι υπάλληλοι αλλά να πληρώνονται από ειδικό ταμείο με κρατική επιδότηση.
Όπως αντιλαμβάνεστε στα επόμενα χρόνια, λόγω δυσμενών οικονομικών συνθηκών, οι κληρικοί θα πάψουν να πληρώνονται από το κράτος.
Επίσης, Κράτος και Εκκλησία θα αξιοποιούν από κοινού την αμφισβητούμενη περιουσία και θα μοιράζονται τα κέρδη 50-50!
Το κράτος δεν ακουμπά τα ιερά σύμβολα, δεν αλλάζει το άρθρο 3 του Συντάγματος αλλά κηρύσσει την θρησκευτική ουδετερότητα.
Δηλαδή οι εθνομηδενιστές κάνουν μερικά βήματα ακόμη προς το κεντρικό στόχο που είναι η πλήρης αποδυνάμωση της Εκκλησίας.
Η απομάκρυνση των Ιερέων από το δημόσιο ταμείο με αντάλλαγμα μία ισόποση επιδότηση είναι μία ακόμη απάτη επί μνημονίου, όμοια με όλους τους ισχυρισμούς για δικαιώματα που δεν θα κόβονταν αλλά στο τέλος κόπηκαν. Την ίδια ώρα ο Τσίπρας προωθεί το μνημόνιο και τη συρρίκνωση του κράτους.
Ο κος Κοτζιάς καταγγέλλει τη λειτουργία παρακράτους και αναφέρει ότι το σύστημα Σόρος τον πολέμησε ποικιλότροπα την εποχή των συνομιλιών για το κυπριακό.
Δεν επεκτείνεται όμως και δεν αναφέρει γιατί στην υπόθεση του Σκοπιανού έτρεχε με μεγάλες ταχύτητες να υπηρετήσει, να εξυπηρετήσει και να υλοποιήσει όσα ολοφάνερα ήθελε αυτό το σύστημα.
Επίσης ο κος Κοτζιάς, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν μας λέει ποιοι από το Μαξίμου έκαναν διαρροές εναντίον του.
Όπως και ο κος Καμμένος μετά τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, δεν μας διευκρίνισε ποιες εφημερίδες παίρνουν χρήματα από το Σόρος για να γράφουν εναντίον του.
Τον τελευταίο καιρό ακούγονται ολοένα και περισσότερο καταγγελίες και αναφορές για χρήματα που έχουν πέσει στην κυβέρνηση προκειμένου να προωθήσει την συμφωνία της Λίμνης.
Εάν αυτά αληθεύουν σίγουρα θα δούμε και θα ακούσουμε και άλλα.
Η κυρία Αχτσιόγλου, ο θηλυκός ΤΣΕ της κυβέρνησης, το κορίτσι που δεν περίμενε να γίνει υπουργός αλλά έγινε, δήλωσε προς την πλευρά των άτυχων και τραγικών συνταξιούχων ότι δεν θα ευδοκιμήσουν οι προσφυγές τους.
Έστειλε ένα μήνυμα ότι δεν θα καταφέρουν να κερδίσουν αναδρομικά όλες τις περικοπές που έχουν γίνει στις συντάξεις από το 2012, καθώς το δημόσιο έχει προσφύγει σε δεύτερο βαθμό και θα κερδίσει τη δίκη.
Η κα Αχτσιόγλου προδικάζει και τη νίκη του Δημοσίου.
Όπως αντιλαμβάνεστε όλοι αυτοί οι Τσε της αριστερής κυβέρνησής μας έχουν πλούσια ανθρώπινα αισθήματα και απευθύνονται με τον γλυκύτερο τρόπο προς την ελληνική κοινωνία»…

. .

..

. . . ..



Πηγή

Share.